П'ятниця, 29.03.2024, 13:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Лютий » 19 » Семінар – практикум бібліотекарів
18:13
Семінар – практикум бібліотекарів

              17 лютого 2016 року у Димківському НВК було проведено районний семінар – практикум бібліотекарів на високому методичному рівні з проблеми: «Дитяче читання: бачення і перспектива». З презентацією про роботу бібліотеки закладу виступила адміністрація. Гостей привітали учні 9-го класу, які читали вірші про рідний заклад, а педагоги виконали пісню про красу Буковинського села.

            Потім присутніх на семінарі було запрошено на інтегрований  бібліотечний урок «Напевно диво – казка тут живе», який було проведено вчителем української мови та літератури Паламарюк В.П. у 4-му класі. Гості побачили театральне дійство: у відповідних костюмах діти інсценували уривки з найкращих казок світу у сучасній інтерпретації. Великим досягненням вчителя стало те, що діти говорили чітко виразно, правильною літературною  мовою. Педагог зумів у висновках  уроку показати учням визначну роль книги у житті кожної людини, а особливо дитини.

           Бібліотекар запросила після цього всіх учасників семінару на театральну виставу «Поговоримо крізь віки», яку підготувала разом з учнями 7- го класу. Всі мали можливість опинитися у минулому і поспілкуватися з малим Тарасом Шевченком. Найцікавішим моментом виступу семикласників став флеш-моб, під назвою «Книга – це життя». Учні дуже артистично співали і танцювали, зуміли переконливо донести присутнім важливість читання.

            Після цього відбулося засідання круглого столу, що розпочалося виступом методиста Трошиной Н.В., яка розповіла про значимість дитячого читання його бачення і перспективи. Також методист у своєму виступі показала шляхи вирішення інших проблем які зустрічаються у роботі шкільних бібліотекарів.

          Керівник МО бібліотекарів Магалюк В.П. виступила з доповіддю «Криза читання шляхи її подолання». Проблема семінару була розкрита у повному обсязі, всі його учасники отримали велике задоволення.

Заступник директора з НВР Світик О.Ф.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 380 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024