П'ятниця, 26.04.2024, 03:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Лютий » 22 » Тиждень англійської мови у Чагорській ЗОШ І-ІІІ ступенів
15:03
Тиждень англійської мови у Чагорській ЗОШ І-ІІІ ступенів

    Сьогодні  англійська мова набуває все більше і більше популярності в усьому світі. Цей рік проголошений роком англійської  мови в Україні. За словами Петра Порошенка «володіння мовою міжнародного спілкування вкрай необхідно українцям, адже це розширює доступ громадян до світових можливостей освіти, культури та економіки. Без належного знання українцями англійської мови на належному рівні неможлива інтеграція України до наукового, економічного та політичного простору». Учні Чагорської  ЗОШ І-ІІІ ступенів  теж долучились до  різних заходів   в рамках цього року. Минулого тижня в школі пройшов тиждень англійської мови  під назвою "We speak English" ("Ми говоримо англійською"). Тиждень проходив за складеним заздалегідь планом.  До його організації були залучені всі  учні 5х -11-х класів.

Тиждень  був спланований  таким чином, щоб  кожен клас мав можливість показати свої знання мови, майстерність і талант, спілкуючись іноземною мовою.

В рамках тижня англійської мови було проведено ряд змістовних цікавих заходів:  відеоподорож “English-speaking countries” для учнів 6-7х класів,захист проектів про англомовні  країни  та країни Європи, де присутні  мали змогу ознайомитися з історією, культурою, традиціями та святами цих країн. Вчителем англійської мови Загарюк Л.В. був проведений показовий урок «Пори року. Погода" у 5-му класі. Одинадцятикласники  мали змогу побувати в"English cafe", дискутуючи англійською мовою  на теми, які хвилюють сучасну молодь.

Організація та проведення тижнів англійської мови збагачує дітей знаннями , орієнтує учнів на сучасні реалії життя , дає можливість розкрити їх мовний  потенціал .

За підсумками тижня найактивніші учасники отримали  заохочувальні  призи та  подяки. Рік англійської мови в Чагорській школі розпочався, а попереду цікаві уроки, виховні заходи і, звичайно, «Літній мовний табір», на який з нетерпінням чекають наші учні .

Переглядів: 449 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024