П'ятниця, 29.03.2024, 09:51















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Лютий » 29 » Тиждень біології та природознавства в Нижньосиньовецький ЗОШ І-ІІІ ст.
14:54
Тиждень біології та природознавства в Нижньосиньовецький ЗОШ І-ІІІ ст.

    З 22 по 26 лютого в Нижньосиньовецькій   ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов тиждень біології та природознавства.  В рамках цього тижня вчителі біології Дамаскін Л. Г. та Гринчук А.Г. провели ряд заходів згідно  плану. У понеділок на загальношкільній лінійці під керівництвом вчителя Дамаскін Л.Г.  учні 7-го класу підготували інформацію про небезпеку захворювання на туберкульоз. У цьому ж класі проведено усний журнал про небезпеку у природі. А учні 5-го класу розпочали тиждень з “Екологічної мандрівки” під керівництвом Гринчука А.Г. і поговорили про екологію в нашому рідному краї, про ту небезпеку, яка загрожує Землі. Учні збагатили знання про лікарські дерева України. Ознайомилися з народними традиціями лікування рослинами і показали відображення цієї теми в легендах прикметах, прислів’ях.  Учні розвивали пізнавальні інтереси,  та бережливе ставлення до рослин,  любов до рідного краю.

    У 8-му класі був проведений відкритий урок на тему: «Сезонні явища у житті земноводних. Різноманітність земноводних». З учнями 6-го кл.  проведено вікторину під назвою «Цікава біологія».

      Під час проведення тижня  біології та природознавства  учні переконувалися, що біологія - це наука, що вивчає все різноманіття живої природи навколо нас. Адже щодня ми стикаємося з сотнями живих істот: комахами, бактеріями, вірусами, рослинами і, звичайно ж, людьми. Кожен організм має свої особливості будови і життєдіяльності, все між собою пов'язані певними закономірностями і складаються в різного роду взаєминах. Все це і вивчає така обширна, захоплююча і воістину велика наука, як біологія.

    Шкільний курс даної науки зачіпає найрізноманітніші теми з біології, які стосуються практично всіх її галузей і розділів. Це робиться для формування у дітей цілісної картини сприйняття світу, а також для чіткого засвоєння учнями важливості і значимості досягнень біологічних наук в сучасному світі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 402 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024