П'ятниця, 26.04.2024, 17:03















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Лютий » 20 » Тиждень математики у Багринівський ЗОШ
15:41
Тиждень математики у Багринівський ЗОШ

Серед усіх наук, що відкривають

 людству шлях до пізнання

 законів природи, наймогутніша,

 найвеличніша наука - математика.    

              (С. Ковалевська)               

   Цікаво і весело пройшов в нашій школі тиждень математики. Метою тижня було підвищити інтерес учнів до навчальної діяльності, до пізнання дійсності та самих себе, а також вихованню самодисципліни та самоорганізації. Впродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації урочної та позаурочної діяльності учнів, які забезпечували підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяли розкриттю внутрішнього їхнього потенціалу. Учні 5-11 класів прийняли активну участь у проведенні тижня.

        Розпочинали у понеділок з яскравого відкриття тижня. Старшокласники впродовж дня проводили доповіді-повідомлення з життя видатних математиків по всіх класах. Також у понеділок вчителі математики  провели усний журнал «Математика – яскрава та цікава наука», де були залучені всі учні нашої школи. Учні мали змогу ознайомитися з цікавими знахідками та новинками.

        У вівторок провели вікторину математичну серед учнів 5-11 класів, де звучали цікаві повідомлення, розв’язувалися завдання, проводилися інтелектуальні турніри. Особливу зацікавленість проявили учні 5-7 класів. Серед учнів 9-х класів вчитель математики Телегуз С.І. провела інтелектуальну математичну гру «Хто зверху». Перемогли у цій грі учні 9-А класу. Вони проявили зібраність і кмітливість. Також учні 9-х класів проявили інтерес до цікавих фактів математичного калейдоскопу до того ж розповідали учням молодших класів.

        У середу учні 9-10 класів продемонстрували цікаві математичні фокуси. Інтерес до цього проявили

 всі учні. Також на протязі дня учні 5-8 класів провели математичний захід «Історія розвитку математики», де учні розповідали різні цікаві факти з розвитку цієї науки. Проявили інтерес до пізнання різних фактів. Найцікавішої виявилася година цікавої математики «Сірники – не іграшки?», який провела вчитель математики Дякон В.Г. з учнями 7-х класів.

        У четвер учні 8-го класу провели математичний бій. Відбувся цей бій  між командами «WIP» і «Піфагор», де перемогла найкмітливіша команда «Піфагор». Також у четвер вчитель математики Влад В.Г. провела між учнями 5-6 класів математичний КВК. У цій грі змагалися дві команди під назвами «Exponent»(учні 6-го класу) та «Poligon»(учні 5-го класу). Гра складалася з 6 конкурсів: конкурс теоретичний, математична естафета, конкурс капітанів, конкурс намалюй емблему, конкурс «Математична вікторина», усний рахунок. Також був конкурс для глядачів, де учні відповідали на жартівливі математичні запитання. Метою заходу було поглибити і розширити знання учнів з математики; розвивати пізнавальний інтерес, творчу активність, допитливість, логічне мислення; почуття колективізму, відповідальності, вміння працювати командою, виховувати потребу співпереживання і взаємодопомоги. Боротьба була запеклою, і команда "Exponent" довела, що вона найкраща. Завершила цю гру учениця 6-го класу Кучурян Софія, яка розповила вірш про цікаву й потрібну науку математику.

    В п’ятницю учні 10-х класів провели гру «Мужність проти краси».Також учні 11-го класу провели конкурс «Най,… най…, най…»

       Наприкінці дня були проведені  підсумки тижня. Тиждень пройшов на належному рівні. Діти показали гарні знання, вміння та зацікавленість предметом, навички та творчі здібності. Сподіваємось, що шкільне життя дітей цього тижня було більш цікавим і запам'ятається надовго.

 

Директор школи М.М. Акатрінні

             

 

 

Переглядів: 434 | Додав: Микола | Теги: Тиждень математики у Багринівський | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024