Четвер, 25.04.2024, 07:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Листопад » 21 » Тиждень пожежної безпеки «З вогнем не жартуй!».
12:30
Тиждень пожежної безпеки «З вогнем не жартуй!».

      За давньою легендою Прометей подарував людям вогонь, який повинен був зігрівати їх в холодні пори року, використовуватись для приготування їжі, освітлення. Він хотів полегшити їм життя, але Бог, дізнавшись, прогнівався. З цього часу вогонь не лише приносив користь людям, але став їх великим горем, інколи, навіть, забираючи  життя їх самих.

   Саме з метою навчання дітей Правилам пожежної безпеки та дотримання їх у повсякденному житті, виховання у дітей розуміння тяжких наслідків з причин порушення Правил пожежної безпеки та з метою навчання діяти в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях у Петричанському НВК пройшов тиждень протипожежної безпеки «З вогнем не жартуй!».

         Діти дошкільного та молодшого шкільного віку найчастіше самі стають причиною пожежі. Тому основним завданням є засвоєння елементарних правил пожежної безпеки. Учні 1-4 класів та дошкільнята мали можливість переглянути лялькову виставу «Вогонь – друг, чи – ворог?», яку підготували вихователі Козачук Ю.М. та Мельничук А.Д. та помічники вихователів Гартман М.Г. та Васкан Ю.П. Допомагала їм казкарка Овдеюк М.П. та музичний керівник Паламарюк М.В. Казкові герої в ігровій та доступній формі допомогли учням засвоїти правила поведінки з вогнем.

    Вчителі провели виховні години та бесіди. Так учні 1 класу (класовод Піцул А.М.)  стали учасниками уроку подорожі «Причини пожежі». Дітям було цікаво та корисно на прикладах з життєвих ситуацій визначити правила протипожежної безпеки. Другокласники (класовод Воробець Л.А.) на виховній годині «Коли вогонь стає ворогом» закріпили правила протипожежної безпеки, підготувавши інсценізацію вірша «Два півники». Учні третього класу (класовод Стругарь Л.П.) переглянули презентацію на тему «Причини виникнення пожежі», ознайомилися з правилами протипожежної безпеки, порядком дій у надзвичайних ситуаціях.

    Вікторина «Правила пожежної безпеки» захопила найстарших учнів початкової школи. Четвертокласники (класовод Шелепюк С.М.) з’ясовували причини виникнення пожежі, вчилися знаходити зв'язок між причиною та наслідком виникнення пожеж, висловлювали свої думки з приводу дій під час пожежі у власному будинку, розмірковували над різними небезпечними життєвими ситуаціями, які можуть виникати у разі необережного поводження з вогнем.

   Життя людини єдине і неповторне. Завдання дорослих полягає в тому, що вони повинні навчити своїх вихованців цінити життя і оберігати його.

Директор Петричанського НВК  Марія Катренюк

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 567 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024