Четвер, 28.03.2024, 20:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Червень » 18 » Відбувся ІІІ обласний методичний фестиваль цікавих ідей творчо обдарованих вчителів області
12:26
Відбувся ІІІ обласний методичний фестиваль цікавих ідей творчо обдарованих вчителів області

Відбувся ІІІ обласний методичний фестиваль цікавих ідей творчо обдарованих вчителів області     16 червня 2015 року відбувся ІІІ обласний методичний фестиваль цікавих ідей творчо обдарованих вчителів області, які працюють з талановитою молоддю «Однодумці у творчості».
У заході взяли участь: С.С. Тодорюк, заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації; Т.С.Богачик, заступник директора Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області; директор Буковинської малої академії наук учнівської молоді М.К.Тріска, заступник директора з науково-методичної роботи Буковинської Малої академії наук учнівської молоді Ляшенко С.І., методисти ІППОЧО та методисти РМК/ММК.
«Кажуть, що талант – це вміння бачити світ очима дитини. Мабуть, і сама ідея залучення школярів до науково-пошукової діяльності зародилась у творчого вчителя, який не обмежується тільки викладанням свого предмету, а відкриває шлях до пізнання нового і незвіданого. Тому надзвичайно важливим є створення умов для творчої реалізації педагогів, поширення їх передового досвіду щодо упровадження в практику роботи сучасного педагога особистісно-орієнтованих, компетентнісних підходів до освіти обдарованих дітей та молоді, підвищення ролі та статусу творчих педагогів в педагогічних колективах. Одним із шляхів вирішення цих завдань став щорічний фестиваль цікавих ідей творчо обдарованих вчителів області, які працюють з талановитою молоддю», – зазначила заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації С.С.Тодорюк.
Завданнями фестивалю є: виявлення досвіду кращих педагогів, які ефективно використовують інноваційні форми і методи науково-пошукової роботи; популяризація педагогічних здобутків педагогів-новаторів та інших учасників навчально-виховного процесу; створення інформаційного освітнього простору, поповнення банку інноваційних робіт педагогів, спрямованих на розвиток особистості учня; організація методичної підтримки учасників навчально-виховного процесу з питань впровадження психолого-педагогічного проектування в практику роботи сучасного педагога.
Номінації фестивалю щорічно оновлюються. У ІІІ фестивалі новими фестивальними майданчиками визначено:
- Створення індивідуальної траєкторії обдарованого учня.
- Блог вчителя – нова форма взаємодії творчого вчителя з обдарованими дітьми.
- Рідний край – невичерпне джерело для дослідження та написання НДР.
За результатами заочного оцінювання у кожній номінації визначаються кращі творчі ідеї, які представляються учасником під час фестивалю.
Відбувся ІІІ обласний методичний фестиваль цікавих ідей творчо обдарованих вчителів областіСвої напрацювання в номінації «Рідний край – невичерпне джерело для дослідження та написання НДР» продемонструвала на фестивалі вчитель української мови і літератури, українознавства Глибоцького ліцею Димчук Тетяна Мирославівна.

Переглядів: 560 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Відбувся ІІІ обласний методичний фе | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024