Вівторок, 23.04.2024, 13:17















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Листопад » 23 » Заходи до дня Гідності та Свободи в Глибоцькій гімназії
10:06
Заходи до дня Гідності та Свободи в Глибоцькій гімназії

     Цьогоріч, 21 листопада, українці  відзначили День Гідності та Свободи – день, коли восени 2004 року і в листопаді 2013 року – лютому 2014 року громадяни постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

З нагоди цього свята в нашій гімназії протягом тижня пройшла низка заходів:

 -Урочисту лінійку «Нескорена та  незламна Україна» проводили члени учнівського самоврядування, де  згадали події Майдану і вшанували пам'ять загиблих в зоні АТО, згадали  Костю  Лук’янюка та  Івана Іліку, запаливши свічку – пам’яті.

- Вчителі історії( Л. С. Скибінська та Т. М. Ткачук) проводили уроки Гідності та Свободи, присвячені патріотизму й мужності громадян.

- Учні 7-в (  керівник В. М. Романюк) підготували виставку малюнків та плакатів « З Україною в серце», а також переглянули документальний фільм "Дев᾽ять днів надії, або як все починалось".

    - В  початкових класах провели інформаційні хвилинки «Ми вільні громадяни вільної держави»,  та продемонстрували презентації про наших  колишніх учнів – учасників АТО і теж запалили свічку пам'яті.

 - Учні 1-б класу проводили флеш-моб « Україна понад усе».

- Для учнів 7-9 класів проводилась відеогодина «Україна – це територія Гідності і Свободи» , де продемонстрували документальний фільм "Зима, що нас змінила" про події на Майдані, «Біль мого народу» - відеопрезентація документальних фільмів про останні революційні події 2013-2014 р., та відіопрезентація « Костя – наш герой» .

 -  Протягом тижня  у шкільній бібліотеці, під керівництвом Т. В. Панцир та М. Н. Цуркан , діяла виставка літератури на тему: «Моя земля – земля моїх батьків» , «Героям Небесної сотні»,  «Україна: від Незалежності до Свободи», також учні 6-б класу  читали добірку прозових та поетичних творів «Вільні творять майбутнє».

- Учні 10-11 класів стали учасниками години державності «Україна – це ми». Було згадано про події осені 2004, листопада 2013 та лютого 2014 років, згадано Героїв Небесної Сотні ,та всіх тих, хто гідно боровся за честь своєї Батьківщини.Учні, як творці майбутнього нашої країни , створили символічну карту "Країна майбутнього».

- Члени учнівського самоврядування нашої гімназіі  взяли участь в обласній учнівській онлайн-конференції, по підсумках акції "Патріоти-Героям" та передачі придбаних речей на Схід .

- 21 листопада учні гімназії приймали участь у  районному заході , щоб віддати шану громадянському подвигу, вшанувати патріотизм і мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

                                                 Н. Горобець – член учнівського самоврядування

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 472 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024