Четвер, 25.04.2024, 03:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Червень » 03

    1 червня 2014 року у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулись спортивні змагання в пам’ять вчителя фізичної культури Коломійця К.Ф. Цю традицію започаткував дев’ять років тому вчитель інформатики та фізики Панчук Д.В. разом із сином Коломійця К.Ф Віталієм.

Відкрив свято директор школи Врабій В.П., привітали всіх присутніх Лях М.Г., Бордун О.М., Стрільчук П.Г.- продовжувачі справи незабутнього вчителя. На урочистій лінійці перед гостями було представлено концертні номери до Міжнародного дня захисту дітей, найталановитішими учнями школи.

 У спортивному залі школи зустрілися три сільські команди волейболістів із спортсменами Глибоцької спортивної школи та Сучевен. Першість серед чоловічих команд у волейболі вибороли глибочани, а серед дівчачих команд – Сучевени. Крім змагань з волейболу проводилися і змагання з армреслингу, підтягування у вісі та витягування канату, де переможцями стали спортсмени – тереблеченці. Всі учасники та вболівальники отримали величезний заряд бадьорості, енергії та позитиву. Фінальним акордом спортивного свята була церемонія нагородження. Під оплески присутніх учасники змагань отримали грамоти, а переможці пам’ятні кубки.  

 Традиція проводити такі заходи сприяє здоровому способу життя та залучення до спорту батьків, дітей та вчителів.

 ЗДВР         Чупрун В.Л.

Проглядів матеріалу: 634 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.06.2014 | Комментарії (2)

   2 червня 2014 року з нагоди святкування Дня Захисту Дітей було проведено ряд спортивно-масових заходів серед вихованців Глибоцької ДЮСШ. Загальне керівництво змагань здійснювало Управління освіти Глибоцької РДА, суддівську колегію склали тренера-викладачі з видів спорту Глибоцької ДЮСШ

В програму входили змагання з футболу, волейболу та баскетболу.

    В спортивному залі Глибоцького ліцею відбулись змагання з футболу та гандболу серед команд груп початкової підготовки тренерів-викладачів Горпиняка Т.С (Стерчанська ЗОШ), Лютика С.А. (Димківський НВК, Просіцька ЗОШ) та Ляха М.Г. (Глибоцький ліцей).
Перше місце зайняли юні футболісти старшого тренера – викладача Ляха М.Г. (Глибоцький ліцей).
В спортивному залі Глибоцької ДЮСШ була проведена товариська зустріч між командами дівчаток старшої та молодшої вікової групи з волейболу(тренер Сидоряк О.І.). В спортивній залі Глибоцької ЗОШ  відбулись змагання серед вихованців відділення баскетболу ( тренер Бордун О.М).
   Переможці та призери були нагороджені медалями та дипломами проекту                         “Fair Play-Чесна гра”.

Директор Глибоцької ДЮСШ  Стрельчук П.Г.

Проглядів матеріалу: 606 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.06.2014 | Комментарії (1)

   Якщо сьогодні природа подарувала теплий сонячний день, то стає радісно подвійно — тому що в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей.

Вранці, 30 травня, коли дітлахи прийшли в садочок, їх зустріла справжнє «Кулькове царство». Різнокольорові кульки панували всюди: на майданчику та вхідних дверях майоріли кулькові гірлянди, а групові кімнати були прикрашені різнокольоровими кульками. Такий чудовий сюрприз для наших дітлахів підготували виховательки старшої та молодшої груп. Діти та дорослі вже із самого ранку отримали позитивний настрій та передчуття свята. 

Потім на вихованців чекало веселе та цікаве свято — «Щасливе дитинство», яке підготувала вихователь Головата М.М.  На малюків чекали чудові перетворення, музичні забави, рухливі ігри, конкурс малюнків, настільний театр тощо. Малюки приймали активну участь у цьому веселому дійстві: відгадували загадки, грали в ігри, співали пісні, виконували рухи під музику.

Весь день в дошкільному підрозділі НВК панувала весела та позитивна атмосфера. Піднесений настрій був не тільки у дітей, а і у дорослих.

Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Нехай оточуюче викликає у дітлахів тільки позитивні емоції, сльози капають тільки від сміх, а всі негаразди хай проходять повз наших малюків. 

Проглядів матеріалу: 564 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.06.2014 | Комментарії (2)

    2 червня у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів було  особливе свято. Першокласники, подолавши першу найважчу сходинку шкільного життя, навчились читати і писати, вивчили буквар, і прийшов час сказати йому: «До побачення». Готувала свято вчителька Василаш Ауріка Георгіївна. Букварик та Читанка, учні 5-го класу, читали їм вірші та поради, хвалили їх за успішне оволодіння навичками читання і письма. Першачки показали всі свої здібності і знання, проявили всі свої таланти.

Всі присутні впевнилися, що у цьому навчальному закладі дітей не лише навчають, а й виховують, розвивають, формують творчі особистості, а, найголовніше, люблять дітей.

                                                ЗДВР                Чупрун В.Л.

Проглядів матеріалу: 566 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.06.2014 | Комментарії (0)

День захисту дітей — чудове свято,
Тут стільки сонця, радості, пісень!
Любові, щирості й тепла багато..
І це для нас знаменний дуже день.

    Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях  ми педагоги Молодійського дошкільного навчального закладу  хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.

Саме тому і в  Молодійському  дошкільному закладі  наші вихованці  щороку мають змогу отримати  безліч приємних вражень та емоцій під проведення різних  конкурсів, малюнків на асфальті, спортивних естафет,  та запальної дискотеки.

 А найбільшого  задоволення та позитиву подарувала  малечі  кмітлива, дотепна  невгамовна клоунеса  « Веселинка», яка  поринула разом з ними у світ розваг та дитячого сміху. На завершення дошкільнята пригощалися улюбленими ласощами, які приготував колектив закладу.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування нам дорослим  про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

   

Проглядів матеріалу: 514 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.06.2014 | Комментарії (2)

Притисніть до грудей свою дитину

І подаруйте дужих два крила,

Щоб в білий світ летіли безупинно

До світла, щастя, радості й тепла.

    Особливе свято відбулося сьогодні у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. – День захисту дітей. В цей святковий день, учні школи мали змогу відчути себе талановитими, незвичайними та розвинутими дітьми. Вони співали, танцювали, декламували вірші, демонстрували всім присутнім свій талант. Надзвичайно цікавими видалися конкурси талантів : «Волока має талант», «Мрії мого дитинства» т.і.

Цей день надовго запам’ятався учням нашої школи, оскільки в ці моменти вони відчули себе найщасливішими дітьми, поряд зі своїми друзями та вчителями.

Проглядів матеріалу: 561 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.06.2014 | Комментарії (1)

     1 червня ми святкуємо Міжнародний день захисту дітей. Напередодні цього свята вихованці Купського НВК з дошкільного підрозділу зробили чудовий подарунок випускникам школи. Під час урочистостей вони разом з своїми вихователями завітали до школи з концертною програмою. Діти читали вірші, співали, танцювали.

Всім присутнім дуже сподобався виступ малечі, адже і вони у свій час відвідували дошкільний заклад.

Ми дуже вдячні всім батькам, також вихователям М. В. Дуган, М. Г. Дущак та Л. Г. Голунга.

ЕЛІОНОРА СКІПОР

Проглядів матеріалу: 585 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.06.2014 | Комментарії (1)

Ось зайдуть на лінійку востаннє

Наші учні - найстарший клас.

Хай здійсняться всі ваші бажання, .

Ми ласкаво запрошуєм вас.

Злинь же, музика, в небо гучніше,

В добру пору лунай, в добрий час.

Вище голови! Йдіть веселіше!

Ми усі вже чекаєм на вас.

    Цьогоріч випускний в Черепковецькій ЗОШ відбувся як завжди в урочистій атмосфері. До випускників цього дня завітали в гості батьки,рідні,друзі. Зі словами наснаги виступили  директор Столярчук Ю.В. класний керівник Вентонюк В.Т.  А заступник директора зНВР Куляк М.К. повідомила, що  сьогодні наша школа нагадує осіннє дерево, від якого відірвалось 18 листочків. Нехай же доля не розкидає вас у буремному вихорі життя. Дружіть між собою, приходьте до школи, приводьте до нашої школи своїх дітей.

Завжди пам'ятайте: ви - її діти, її вихованці. Вам тут завжди будуть раді, вислуxають, порадять, допоможуть. Почепіть свої листочки на наше символічне шкільне дерево. Це буде постійно нагадувати про вас. В добру путь, в добрий час!!!

Педагог організатор                                                               Барарюк В.І.

Проглядів матеріалу: 498 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.06.2014 | Комментарії (0)

Серця вперше торкнулась тривога, 
хоч співає воно, як дитя, 
нині стелиться всім їм дорога
із дитинства в доросле життя.

    Перегортаючи календар, день за днем, школярі з хвилюванням чекають цього дня. Закінчення навчання у школі, випускний вечір - свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки. Завтра перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

Почесними гостями випускного вечора були: начальник управління освіти Глибоцької РДА Василь Григорович Швець та начальник загальноорганізаційного відділу Глибоцької районної ради Сторожук Олена Троянівна. Гості привітали випускників, їх батьків та вчителів з урочистою подією і побажали всім міцного здоров'я, успіхів та добробуту.

Випусникам вручили атестати про повну середну освіту і висловили слова вдячності батькам і вчителям. А також учні 11-тих класів подарували всім присутнім пісні, танці і квіти на згадку про чудову мить.

-Дорогі випускники, Ви збираєтесь у далеку й незвідану дорогу, тож візьміть із собою благословення своїх батьків та вчителів. Ці благословення вічні, як рідна земля. Вони додадуть вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високої мети у вашому майбутньому. Хай щасливою для вас буде дорога самостійного життя! Хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі, вам, дорогі випускники!

Проглядів матеріалу: 606 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.06.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024