Вівторок, 16.04.2024, 17:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Червень » 12

    В Багринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, відбувся щорічний звіт директора школи Михайла Акатріні перед громадськістю. На звіті були присутні колектив, батьки, учні старших класів, гості. Михайло Михайлович доповів про досягнення учнів та вчителів у 2013-2014 навчальному році, розповів батькам про шкільні будні та свята їхніх дітей, висвітлив проблеми, які потребують першочергового вирішення. У першу чергу виступаючий зазначив про вагомі досягнення у навчально-виховному, матеріально-технічному напрямах за 2013-2014 навчальний рік, а саме: модернізації матеріально-технічної бази; залучення додаткових джерел фінансування та їх раціонального використання; заходах щодо забезпечення школи кваліфікованими педагогічними кадрами та доцільності їх розстановки; дотримання вимог охорони дитинства, техніки безпеки; надання соціальної підтримки та допомоги дітям-сиротам та дітям із малозабезпечених сімей; дотримання правопорядку неповнолітніми та вжиті профілактичні заходи щодо попередження правопорушень; стану дитячого травматизму.

Присутні схвально оцінили діяльність керівника закладу, усього педагогічного колективу, внесли пропозиції на 2014/15 н.р. щодо модернізації навчально-виховного процесу, матеріально-технічного забезпечення та поза навчальної діяльності.

За підсумками таємного голосування діяльність директора Акатріні М.М. оцінено на високий рівень, відповідає займаній посаді. (З змістом звіта можна ознайомиться: https://dl.dropboxusercontent.com/u/34944346/bahrinesti/zvit_2014.pdf).

Проглядів матеріалу: 610 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 12.06.2014 | Комментарії (1)

    Сьогодні, 12 червня,  в приміщенні конференц-залу методцентру управління освіти   відбулась  нарада  керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Глибоцького району під керівництвом  начальника  управління освіти Глибоцької РДА Швеця В. Г.  Згідно порядку денного розглядались наступні питання:

1.Про підготовку закладів до нового навчального року та осінньо-зимового періоду, –доповідач – Швець В.Г. – начальник управління освіти.

2.Про визначення претендентів на нагородження золотими та срібними медалями у 2015 році, – доповідач -  Цуркан І.Ю.- заступник начальника управління освіти.

3.Про проведення літнього оздоровлення школярів, – доповідач – Стрельчук О.К. – начальник відділу управління освіти.

4.Про стан ведення обліку  дітей та підлітків шкільного віку – доповідач – Рєпіна О.М. – головний спеціаліст управління освіти.

5.Про стан виконання заходів з підготовки закладів освіти до нового навчального року та осінньо – зимового періоду, – доповідач – Марчук А.І. – головний спеціаліст управління освіти

6.Про попереднє погодження робочих навчальних планів на 2014/2015 н.р., – доповідач – Намака О.С. – завідувач райметодцентру.

    Оголошення.

 

Проглядів матеріалу: 627 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 12.06.2014 | Комментарії (0)

    Сьомий день перебування дітей в таборі «Веселка» при комунальному закладі «Глибоцький будинок творчості дітей та юнацтва» відзначився цікавою пізнавальною поїздкою в розважальний комплекс «Сонячна долина» с. Бояни. ТРГК «Сонячна Долина» розташований на лісовому узліссі села Бояни, в 15км. від міста Чернівці, по міжнародній  трасі Хотин -Хмельницький - Київ.

 Діти збагатили свої знання про флору та фауну рідного краю, дізналися як створювався затишний куточок відпочинку, приймали активну участь у запропонованих рухливих іграх.

Після обіду практичний психолог Торончук Ірина Вікторівна провела проективний тест «Неіснуюча тварина», який дозволив виявити різноманітні особистісні особливості дітей.


Проглядів матеріалу: 678 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 12.06.2014 | Комментарії (0)

    В житті кожної людини  настає такий період коли можна робити  висновки, але можна і запланувати щось на майбутнє. 50 років - це  дуже важливий етап в житті кожного з нас.

Саме 50 років відзначає шановна вчителька Купського НВК, пані Віоріка Василівна Марку.

Більш ніж 30 років працює вона вчителем початкових класів в даній школі. Здобула вищу освіту, багато працює з кожним класом. Недарма її класи вважаються одними з найкращих у школі. Окрім змістових уроків вчителька проводить з ними різні цікаві заходи, які їм запам’ятаються на все життя.

 За досягнуті результати  Віоріці Василівні присвоїно звання «Старший вчитель».

Трудолюбива, енергійна, жвава, весела, рухлива…     Пані Віоріка не лише відповідальна вчителька, а ще і добра господиня. Вона вміє смачно готувати, доглядати і саджати квіти.  У вільний час любить читати, мандрувати…Віоріка Василівна чудова дружина, мама, бабуся. 30 років у злагоді, взаєморозуміння, мирі, любові живе з чоловіком Петром Петровичем Марку.

Вітаємо шановну пані Віоріку Марку з 50 – річчям та зичимо міцного здоровя, щастя, успіхів у роботі, сімейне благополуччя, багато років життя, завжди хорошого настрою, здійснення всіх бажань та всі троянди цього літа приносимо у подарунок і від усієї душі бажаємо «Многая літа!»

З великою повагою колишні, теперішні учні, всі вчителі, технічний персонал, профспілковий комітет, дирекція школи, друзі, родичі, сусіди, односельці.

 

 

Проглядів матеріалу: 636 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 12.06.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024