Середа, 24.04.2024, 20:50















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Червень » 11

 Навесні прилітають до нас журавлі,

 А от нашим журавликам час  відлітати

 І чекають на них  далекі краї,

 Перші кроки шкільні , самостійно ступати!

     Святково прибраний Кам'янський ДНЗ проводжав своїх випускників до школи, яких в нинішньому навчальному році 63. Вихователі старших груп  Л.В.Дутка, О.К. Шелепюк,  М.М.Глобак, І.В. Катренюк разом із музкерівником Д. Г. Лелітко підготували змістовні програми свят з різноманітними видами художньо-естетичної роботи з дітьми. І ось настав урочистий момент свята. Музична зала переповнена випускниками , батьками та гостями, серед яких методист РМЦ управління освіти Глибоцької РДА Л.В.Петрик. Випускники здійснили умовну подорож у минуле та майбутнє за допомогою чарівної книги, демонстрували свої таланти в різних жанрах мистецтва: співах, танцях, іграх, розвагах, інсценівках. Привітали дошкільнят їх молодші друзі, казкові герої: Фея Часу, Королева Знань, Баба Яга.

   По завершенню свята завідуюча закладу В.І. Грижук привітала батьків з переходом дітей до першого класу ,а  випускникам вручила дипломи та медалі «Випускник дитячого садка».

                                                       Вихователь - методист Д.І.Балан.

        

Проглядів матеріалу: 931 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2014 | Комментарії (0)

  Перед початком літнього періоду заступник директора з навчально виховної роботи в початкових класах Опаєць Катерина Констянтинівна вручила учням 1-3-их класів Похвальні листи за високі досягнення у навчанні. Вітаємо всіх із успішним завершенням навчального року! Завдяки невтомній праці вчителів, старанню, творчому пошуку зростає покоління освічених і талановитих особистостей – учнів ліцею – майбутнє нашої країни.

Бажаємо добре відпочити влітку, набратися позитивних вражень, прочитати багато цікавих книжок, скучити за рідним ліцеєм і повернутися наприкінці серпня в добре знайомі стіни, які завжди чекають вас із теплими обіймами, щоб розпочати новий навчальний рік.
Проглядів матеріалу: 629 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2014 | Комментарії (1)

         Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, відновлення здоров'я, спілкування дітей. Відпочинок у таборі "Веселка" продовжується. Було організовано роботу гуртків за інтересами: бісероплетіння, шашки та образотворче мистецтво.

 Психолог за допомогою лекції на тему «Здоров’я – найдорожчий скарб людини» націлив вихованців прискіпливіше придивитись до власного здоров'я, правильно оцінити й осмислити все те, що необхідне і корисне їх здоров'ю. Наприкінці виступу діти отримали пам’ятки про те, як його берегти.

Проглядів матеріалу: 573 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2014 | Комментарії (0)

Ну ось і все, настав той час,

Якого всі чекали.

Зібрались тут  випускники

В святково вбраній  залі.

    Сьогодні у світлий, сонячний день, як уже стало традицією,  для  42 випускників Молодійського дошкільного навчального закладу пройшов випускний бал.Зібралися батьки та гості заради урочистої  події –  вітати наших цьогорічних випускників і благословляти їх на подальший щасливий життєвий шлях. Наші випускники ще зовсім маленькі, проте вже мають право сказати, що закінчили свій перший у житті учбовий заклад і отримали дошкільну освіту. Наче пташенята, які щойно навчилися літати, наші дітки від сьогодні полинуть пізнавати прекрасний і цікавий навколишній світ. Ми, працівники закладу, будемо радісно спостерігати за їхніми успіхами та зворушливо згадувати час, що вони провели разом з нами у цьому садочку. Адже чотири роки жили   разом, з ними ми, педагоги, зростали професійно, а з їхніми  батьками разом  тішилися маленькими досягненнями і перемогами вихованців. А успіхів у нас з нашими випускниками було вдосталь.   Сьогодні -  це перший випускний у їхньому  житті. Красиве свято, але одночасно і сумне, адже дітки починають прощатися з дитинством. Так хочеться сказати, нам дорослим, зупинити їх: "Не поспішайте дорослішати, не треба, адже дитинство не повернеш. Поживіть ще в ньому небагато, порадійте дитячій безтурботності". Дитинство - найбезтурботніший, найщасливіший час. Скільки разів, вже будучи дорослими, всі ми повертаємося подумки в дитинство і думаємо - який же це щасливий світ! Тож нам так і хочеться побажати, щоб у кожного сьогоднішнього малюка в неминучому дорослому житті обов'язково здійснилася дитяча мрія.

Завідуюча закладу Онуфрійчук О.Й. вручила  перші дипломи в їхньому житті  та подякувала батькам за співпрацю і розуміння,   адже саме батьки завжди намагалися підтримати  у вирішенні проблем закладу. І завдяки їм  наш заклад набув такого сучасного вигляду. Умови, створені в закладі, дають можливість повноцінно розвиватись  дітям .

З вітальним словом та щирими побажаннями до випускників, звернулася присутня на святі  методист райметодцентру Лариса Василівна Петрик.

І на завершення всього дійства випускники закружляли  у мелодії прощального вальсу. 

Хай сонце вам дорогу осяває,

Хай Матір Божа вас охороняє
Нехай нові відкриються для вас світи.
Та знайте - місця кращого немає,
Як ця земля, де народили вас батьки.



 

Проглядів матеріалу: 995 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2014 | Комментарії (1)

    З самого ранку в таборі "Веселка" діти активно і з хорошим настроєм розпочали день. Після сніданку всі поїхали в кінотеатр «Чернівці» на перегляд цікавого фільму-казки «Чаклунка». По завершенню вихованці табору обмінювались враженнями на площі Філармонії біля фонтану.

  Після обіду практичним психологом, Іриною Вікторівною, було проведено тест «Малюємо дерево», що зацікавило дітей.

Проглядів матеріалу: 541 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2014 | Комментарії (0)

         Шостий день в таборі «Веселка» при комунальному закладі «Глибоцький будинок творчості дітей та юнацтва» пройшов за планом. Діти відвідали центральну дитячу бібліотеку „Літо на книжковій галявині”. Працівники бібліотеки провели цікаву та змістовну екскурсію, ознайомили з новинками дитячої літератури і закликали знаходити час для спілкування з книжкою.

         Після обіду діти займались в гуртках за інтересами.

 

Проглядів матеріалу: 600 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024