Субота, 20.04.2024, 04:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Червень » 23

       З 16 по 20 червня 2014 року на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області проводилася Літня школа для вчителів англійської мови. Організаторами даної Літньої школи є завідуюча центром іноземних мов та міжнародних відносин Світлана Куриш та директор Студії освіти для викладачів («СОВА») Світлана Сушко. Під час Літньої школи, в якій взяло участь близько 20 педагогів Чернівецької області, серед яких двоє вчителів англійської мови Глибоцької ЗОШ Віра Заяц та Алла Шевчук, тренери п. Альона, п. Марія та п. Ольга проводили п’ятиденні семінари для вчителів. Усі тренінги проводилися англійською мовою, інформація з методики викладання англійської мови подавалася тренерами дуже доступно, просто і цікаво. Такого формату навчання сприяє підвищенню фахової майстерності вчителів іноземних мов, спонукає до «перезагрузки» форм та методів викладання іноземної мови. «СОВА» - це кейс нових, корисних ідей, практичних навиків для викладачів, адже мета цього навчання - активна діяльність, направлена на вдосконалення роботи педагогічних працівників, підвищення їх мотивації на самовдосконалення та розвиток. 

 

Проглядів матеріалу: 730 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.06.2014 | Комментарії (0)

   «Патріотичне виховання  учнів в контексті європейського  вибору України»,- такою була тема районного семінару керівників навчальних закладів, який провели Глибоцька та Кам`янська ЗОШ 20-21 червня. Учасникам семінару було запропоновано цікавий інформаційний матеріал та насичену програму.  Райметодцентр систематизував довідкові матеріали «Україна в процесі євроінтеграції» про історію створення ЄС, символіку Євросоюзу та історію євроінтеграційних процесів в Україні. Червонодібровським НВК  підготовлено тематичну презентацію з проблеми семінару. Кам`янська ЗОШ подарувала всім стрічки з державною символікою України та ЄС, а Глибоцька ЗОШ підготувала 3 прапори: України, Європейського Союзу та Глибоччини, які вирішили підняти на найвищу вершину України – Говерлу.

Семінар розпочали з мітингу-реквієму біля пам`ятника  героям, загиблим в боях за волю і незалежність України. Поклавши квіти до підніжжя обеліска, вшанували пам`ять полеглих хвилиною мовчання. Начальник управління освіти Василь Швець у промові зауважив: «Історія нашої Батьківщини - це історія вічної боротьби за волю і незалежність. У страшні часи, коли ворог спокусився на найвищу цінність України - її цілісність і єдність, освітяни району відгукнулись на заклики про допомогу: зібрано кошти на допомогу армії, закуплено обладнання для полігону, перераховано кошти на бронежилети. У єдності – наша сила, тому сьогодні, як ніколи, важливо згуртуватись і вистояти, зберегти цілісність, єдність, соборність України. Сьогодні на найвищій вершині України замайорять прапори України, Європейського Союзу та Глибоччини, як символ єдності та сили наших патріотичних почуттів. Наше сходження на Говерлу ми присвятимо Вітчизні, її незалежності, волі та процвітанню».

Ні град, ні шквальний вітер та стрімкі, здавалось, нездоланні схили Говерли не зупинили освітян Глибоччини у їх прагненні досягти мети, тож 20 червня близько 15 години на найвищій горі України замайоріли наші прапори. До небес, до самого Бога злетіло наше щире і смиренне: «Боже великий, єдиний, нам Україну храни!», та патріотичне і потужне: «Ще не вмерла України ні слава, ні воля!»

Здіймаючись на Говерлу, зустрічались з багатьма туристами з різних куточків України, різного віку, та спільним для всіх було вітання і слова підтримки: «Слава Україні!», «Слава нації!», «Україна - понад усе!»

Так піднесено і патріотично завершився на Глибоччині 2013/2014 навчальний рік – найскладніший і найтрагічніший рік в історії незалежної України. Серця кожного сповнені любові до Вітчизни, болю за загиблими героями, віри і надії на мир і процвітання України. Віримо, що наші молитви почує Всевишній та в Україні запанує мир.

Проглядів матеріалу: 874 | Завантажив: ToniaRMC | Дата: 23.06.2014 | Комментарії (4)

     Запрошуються учні 8-10 класів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів. Прийом документів до 22 вересня 2014року. Конкурсні випробування з базових дисциплін будуть проводитись 27 вересня 2014 року  о 10 годині за окремим графіком.

Без конкурсного відбору до БМАНУМ зараховуються переможці ІІ і ІІІ етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

Напрямки роботи відділень Буковинської Малої академії наук:

І.       Історії

ІІ.      Наук про Землю

ІІІ.     Філософії та суспільствознавства

IV.    Фізики і астрономії    

V.     Літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства

VI.     Мовознавства /нові секції – російська та румунська мови)

VIІ.   Економіки

VІІІ.  Комп'ютерних наук

ІХ.    Хімії та біології

Х.      Математики

ХІ.    Екології та аграрних наук

ХІІ.   Технічних наук

Контакти:

м.Чернівці, 58029

вул.Сторожинецька, 62

ІІ поверх

тел.(0372)555-834

т/ф. (0372)573-076

E-mail: bmancv@gmail.com

Заява на вступ електронний варіант (Завантажити)

Заява на вступ паперовий варіант (Завантажити)

Проглядів матеріалу: 752 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.06.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024