Четвер, 18.04.2024, 08:48















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Червень » 16

     «Берегомет – частина карпатського раю!» – такі слова висловили учні Грушівського НВК, побачивши прекрасні краєвиди та мальовничий куточок Буковини – Берегомет.
Цього літа, вчителі Грушівського НВК організували для учнів 2-4 класів екскурсію до Вижницького національного природного парку. Коли учні приїхали в центр, були здивовані навколишнім краєвидом. У дворі центру є вольєри, де ми побачили диких оленів, козуль і диких свиней.
Спершу ми відвідали екологічний центр. Цікавинкою екологічного центру є еколого-естетична експозиція. Після даної експозиції, відвідувачі ознайомилися із порами року, маючи нагоду простежити динамічну зміну природних явищ. Найулюбленішою частиною експозиції була «подорож» по печері саламандри плямистої, під час якої розповідають про неї легенду.
Напевне, у кожного населеного пункту такого чарівного краю є такі місця, якими можна довго захоплюватися й милуватися. Таким місцем у селищі Берегомет є гора Стіжок. Вона струнко височіє над дзеркально-кришталевою річкою Сірет. Здається, що це дві сестри-нерозлийводи, бо не можна уявити однієї з них без іншої! Отож, ми не змогли не піднятися на таку прекрасну гору, якою є гора Стіжок. Пройшовши цей шлях, учні не жалкували побаченим.
Пізніше, ми поїхали в урочище Сухий, де живе пара зубрів. Їх утримують з метою збереження цього цінного виду фауни, що занесений до Червоної книги України, Червоної книги Міжнародного союзу охорони природи та Європейського Червоного списку. Зубри паслися на волі і ми здалеку подивилися на цих величних тварин. З часом зубрів, що народяться тут, планують групами випускати на волю.
Під кінець екскурсії учні та вчителі відпочили на рекреаційному майданчику, де є альтанки, гойдалки.
Заступник директора з ВР            Зінкевич Д.В.

Проглядів матеріалу: 675 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.06.2014 | Комментарії (1)

    Дев’ятий день в таборі «Веселка» з денним перебуванням при комунальному закладі «Глибоцький будинок творчості дітей та юнацтва» пройшов цікаво. Діти зустрілись з відомою письменницею Олександрою Возняк, яка ознайомила їх зі своєю творчістю, зачитала авторські вірші та загадки. А діти їй в подарунок заспівали пісню. Також, переглянули мультфільм «Кот Гром и волшебный дом», що захопив дітей цікавою пригодою, веселими та кумедними героями.

 Після обіду була репетиція флешмобу, на якому вихованці розучували нові рухи, які згуртували дітей.

 

Проглядів матеріалу: 672 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.06.2014 | Комментарії (1)

        Літо - пора відпочинку, нових пригод і подорожей. Учні Карапчівського ліцею, разом з учителями (Товарницькою А. В., Божеску Д. В., Левчук А. Г., Томюк М. І., Біленко К.М.) вирушили в дуже цікаву подорож.
Спершу  відвідали екологічний центр. Протягом кількох хвилин діти побували в різних порах  року, маючи нагоду простежити динамічну зміну природних явищ. Далі вирушили до Перевалу Німчич– одне з найбільш мальовничих місць у Буковинських Карпатах. Звідси відкривається чудовий краєвид гірської долини, якою тече бурхливий Черемош. Від перевалу Німчич  відправились до Протятого Каміння.  Вони вражають своїми гігантськими розмірами, монолітністю й неповторністю. Найцінніше в урочищі – це гігантська десятиметрова кам'яна арка «Соколине око» .
Не змінюючи напрямку, минули  ще одну скелю серед лісу і вийшли до села Розтоки. Тут спустились у долину Виженки і пройшли  повз водоспад та «Залізне джерело» . Праворуч сільська дорога веде вниз вздовж потоку Смугарів до річки Черемош у селі Розтоки. Пізніше стежкою спустились у долину потоку до мальовничих Буковинських (Смугарських) водоспадів.  Найцікавішим для діткей були водоспади.
Діти дуже задоволені від всього побаченого.

Левчук Аліна Георгіївна – педагог-організатор Карапчівського ліцею

Проглядів матеріалу: 883 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.06.2014 | Комментарії (1)

    12 червня дошкільний підрозділ Грушівського НВК відсвяткував закінчення навчального року. Прощалися з дитсадочком чотирнадцять діточок, майбутніх першокласників Грушівського НВК.

Свято відбулося в спортивній залі НВК. Привітати випускників прийшли рідні та друзі. Випускники старшої групи підготували святкове дійство "Веселкова феєрія". Дошкільнята показали присутнім, чому вони навчилися протягом року перебування в дитячому садочку: розповідали вірші, співали пісні, танцювали, відгадували загадки та розв'язували приклади.

Молодші дошкільнята привітали випускників, побажали їм добре вчитися у школі:

-  Ми бажаємо щиро вам, всім майбутнім школярам, щоб навчались на дванадцять, не підводили своїх мам.

Виховательки побажала своїм вихованцям щасливої дороги:

- Хай вам щастить на шляху широкім, любі дівчатка мої ясноокі. Вмійте боротися з лихом завзято, непосидючі сміливі хлоп'ята. Дорогі батьки! Ми вдячні вам, що ви довірили нам своїх маленьких діточок. Як би не поверталась наша доля, ми повинні пам'ятати, що діти наша радість, наша надія, наше життя.

Батьки привітали дітей зі святом та вручили їм подарунки. Свої мрії діти спрямували до неба у вигляді різноколірних повітряних кульок.

    Заступник директора з ВР                                          Зінкевич Д.В.

Проглядів матеріалу: 727 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.06.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024