П'ятниця, 29.03.2024, 17:37















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Червень » 26

18 червня 2014 року в Коровійській ЗОШ І-ІІІ ступенів було урочисто вручено свідоцтва про базову загальну середню освіту  32 випускникам 9-го класу, а 4 з них - свідоцтва з відзнакою.

Випускників прийшли привітати учні школи, педагоги, батьки. З вітальним словом до випускників основної школи звернулися Ольга Георгіївна Лупуляк - директор школи, яка вручала СВІДОЦТВА, та Коровійський сільський голова Георгій Васильович Флюндра. Найкращим подарунком стали виступи випускників 11 класу, які були ведучими свята. Саме свято проходило в стилі зйомки кінофільму. Ще в 2005 році, коли дев'ятикласники пішли в перший клас, розпочалася зйомка багатосерійного фільму про шкільне життя випускників основної школи 2014 р. І вже в червні 2014 року режисер та його помічник представили короткий анонс всіх серій та зняли останню серію фільму "Випускники теж плачуть, або остання гастроль!". Артистами кіно, звичайно, були учні, вчителі та батьки. Глядачі мали можливість переглянути анонс таких серій:

 1 серія - Пролог. Офіційна частина. 

2 серія -  Перший раз у перший клас. Словом, все вперше.

3 серія -  Моя класна. Або скільки ж їх у вас було ( в цьому випуску з 5-го по 9-й клас було аж 4 класних керівника).

4 серія -  Вчителі-предметники.

5 серія - Батьківський дім, або під надійним батьківським крилом.

6 серія - Прощання з однокласниками і до зустрічі 1 вересня в 10 класі.

    Вже другий рік поспіль родзинкою випускних вечорів став хореографічний флешмоб від керівника шкільного гуртка Мирослава Костянтиновича Чорнея. Слід відмітити, що Мирослав Костянтинович вдало підбирає музичні стилі для кожної групи учнів і за 2-3 тижні творить справжні хореографічні шедеври навіть з тими учнями, які вперше спробували себе в ролі танцюристів.

    Хоч і третина 9 класу залишає школу, їхнє учнівське серце залишається назавжди в школі. 

   ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 847 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 26.06.2014 | Комментарії (0)

   Теперішнє керівництво Міністерства освіти і науки України приступило до виконання своїх обов’язків вже після того, як всі процедури щодо відбору рукописів підручників були здійснені. Скасовувати їх у березні не було правових підстав, оскільки жоден автор чи видавництво не оскаржували результати. Натомість була залучена громадськість до обговорення змісту рукописів підручників для учнів 6-х класів. Там, де було необхідно, відбулися зміни у текстах й усунені очевидні недоліки.

Так само, було проведено громадську експертизу вже виданих раніше підручників для 3-го класу, а також рукописів тих книжок, що не були видрукувані у 2013 році. У 2010-2014 рр. в Інституті інноваційних технологій і змісту освіти МОН накопичилися десятки рукописів, що навмисно не розглядалися й складалися у «довгу шухляду». У такий спосіб вони зумисно не допускалися на конкурси підручників. Іноді організовувалися «розгромні» негативні рецензії, іноді фальсифікувалися протоколи. Весь масив цих рукописів розглянутий у Міністерстві, і там, де були підстави, підручники отримали схвалення до використання.

Слід зазначити, що ключова ланка корупційних схем полягає не в тому, що вже друкується (це вже наслідок), а що і як відбирається на конкурсі. Тому в разі дискримінаційних порушень з боку держави, найкращий вихід для авторів і видавців – звертатися до суду, що потім дає легітимні підстави для оскарження конкурсів Колегією Міністерства освіти і науки. Під час громадської експертизи виявлені також корупційні схеми, пов’язані з фальшуванням документів стосовно цін на поліграфічні послуги й папір. Тож, особлива роль у вирішенні цього питання належить Державній акціонерній компанії «Укрвидавполіграфія».

МОН спонукало видавців переглянути кошториси на видання підручників для 6-х класів, на чому було заощаджено для Державного бюджету близько 12 млн гривень. Уперше за всю історію державного замовлення на шкільні підручники МОН надало у відкритий доступ усю наявну інформацію щодо їх публікації, включно з рішенням Колегії та відповідними наказами Міністерства. Міністерство освіти і науки відмовилося друкувати підручники для 4-х і 7-х класів через скарги видавців на непрозорість його проведення. На відміну від ситуації з видруку підручників для 6-х класів, у Міністерства ще є час, аби ще раз оголосити конкурс за прозорими й відкритими процедурами. На цьому було заощаджено ще близько 200 млн. гривень.

Слід зазначити, що підручники для 6-х класів востаннє друкувалися 8 років тому (2006 рік), тоді як дозволений термін для їх використання – 5 років. Наразі спільно з громадськими організаціями та Міжнародним Фондом «Відродження», Асоціацією книговидавців і книгорозповсюджувачів України завершується розробка нових процедур відбору підручників, які будуть діяти вже з 2014 року й перебуватимуть під контролем громадськості.

 

Проглядів матеріалу: 693 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.06.2014 | Комментарії (0)

  Комунальна обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей» оголошує набір обдарованих учнів, які мають досягнення з вивчення тих чи інших предметів, певні здобутки у спорті, творчі здібності та діти соціально-незахищених категорій (діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти-сироти, напівсироти, діти, позбавлені батьківського піклування) з Чернівецької області у 8, 9 та 10 класи на 2014/2015 навчальний рік.

У ліцеї створенні найсучасніші умови для успішного навчання та проживання учнів: просторі навчальні кабінети забезпечені мультимедійним обладнанням, комп'ютерні класи оснащені сучасною технікою.

Кімнати спального корпусу облаштовано необхідними меблями, доступом до мережі Інтернет. В закладі п’ятиразове харчування.

Просимо вас посприяти у наборі дітей відповідних категорій.

Прийом документів розпочнеться з 1 червня 2014 р. і триватиме до 30 серпня 2014 р. за адресою м. Чернівці, вул. Винниченка, 119.

Для вступу до ліцею необхідні наступні документи:

 Заява батьків або осіб, які замінюють;

 Копія свідоцтва про народження дитини;

 Копія паспорта та ідентифікаційного коду одного з батьків;

 Довідка про склад сім’ї;

 Акт обстеження матеріально-побутових умов сім’ї;

 Табель успішності;

 Особова справа;

 Фото 3х4 (2 штуки);

 Документи, що підтверджують статус сім’ї;

 Довідка про стан здоров’я (форма 086-У).

Додаткова інформація за телефонами: (0372) 521808; 52212; моб. 0996362376. м. Чернівці, вул. Винниченка, 119, електронна пошта: oblinter119@ukr.net

 

Проглядів матеріалу: 636 | Завантажив: ToniaRMC | Дата: 26.06.2014 | Комментарії (0)

Затверджено зміни до Умов прийому до ВНЗ України в 2014 році (наказ МОН № 553 від 7.05.2014 «Про внесення змін до Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 23 травня 2014 року за № 531/25308).

Умови прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році (зі змінами)

Прийом заяв та документів у паперовій або електронній формі від вступників розпочинається 11 липня.

Прийом заяв у паперовій або електронній формі від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти закінчується о 12.00 годині 1 серпня.

Прийом документів від осіб, які вступають на основі повної загальної середньої освіти і проходять співбесіду закінчується о 18.00 годині 24 липня. Співбесіди та вступні екзамени проводяться з 25 липня до 1 серпня.

Прийом заяв та документів від осіб, які для вступу на навчання мають проходити творчі конкурси у вищих навчальних закладах закінчується 24 липня. Творчі конкурси проводяться у кілька сесій з 21 липня до 1 серпня.

Прийом заяв та документів від осіб, які вступають на навчання на основі базової загальної середньої освіти, закінчується 24 липня. Вступні екзамени проводяться з 25 липня до 1 серпня.

Рейтинговий список вступників, які вступають на основі базової та повної загальної середньої освіти, із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення, оприлюднюється не пізніше 12.00 години 2 серпня.

Перший строк вибору вступниками місця навчання закінчується о 18.00 годині 4 серпня. Оновлений список рекомендованих до зарахування оприлюднюється не пізніше 12.00 години 5 серпня.

Другий строк вибору вступниками місця навчання закінчується о 18.00 годині 7 серпня. Оновлений список рекомендованих до зарахування оприлюднюється не пізніше 12.00 години 8 серпня.

Третій строк вибору вступниками місця навчання закінчується о 18.00 годині 10 серпня.

Зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти відбудеться:

- за державним замовленням не пізніше 15.00 години 11 серпня;

- за кошти фізичних та юридичних осіб (за умови виконання державного замовлення відповідного напряму (спеціальності)) не пізніше 18 серпня.

Прийом документів від осіб, які вступають на навчання за скороченими програмами підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів молодшого спеціаліста та бакалавра закінчиться о 18.00 годині 24 липня. Фахові вступні випробування проводяться з 25 липня до 1 серпня.

Строки прийому заяв та документів на навчання за вечірньою і заочною формами навчання визначаються Правилами прийому, тривалість прийому документів – не більше одного місяця. Зарахування проводиться не пізніше ніж через 15 днів після завершення прийому заяв та документів, протягом яких проводиться конкурсний відбір.

Вступники подають заяву про участь у конкурсному відборі до вищого навчального закладу в паперовій або в електронній формі. Заява в паперовій формі подається вступником особисто до приймальної комісії навчального закладу.

При вступі на навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста, а також бакалавра, вступник може подати заяву (заяви) в паперовій або в електронній формі не більше ніж до п’яти вищих навчальних закладів України та не більше ніж на три напрями підготовки (на три спеціальності) у кожному з них. Заяви, подані на певний напрям підготовки (спеціальність) до одного вищого навчального закладу за різними формами навчання, вважаються фактом подання однієї заяви.

Факт кожного подання заяви в паперовому вигляді (із зазначенням того, оригінали чи копії документів додані до заяви) реєструється уповноваженою особою приймальної комісії у Єдиній базі безпосередньо під час прийняття заяви.

У заявах, поданих до одного вищого навчального закладу, вступник зазначає пріоритет кожного напряму підготовки (спеціальності).

У разі відсутності у вступника додатка до диплома в друкованому вигляді під час подання заяви для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста або магістра, відомості про цей додаток (його змістовну частину) приймальна комісія отримує з Єдиної електронної бази з питань освіти.

Вступники мають право подавати сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, виданий у 2014 році, або сертифікати чи їх дублікати, видані у 2013, або 2012, або 2011, або 2010, або 2009, або 2008 роках.

Заяви в електронному вигляді мають право подати вступники, які бажають взяти участь у конкурсному відборі на основі атестата про повну загальну середню освіту, сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання з конкурсних предметів.

Вступники, які подають сертифікат з кількістю балів з визначених предметів нижче встановленої цими Умовами та Правилами прийому мінімальної кількості балів, до участі у конкурсн ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 2892 | Завантажив: ToniaRMC | Дата: 26.06.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024