Четвер, 28.03.2024, 16:42















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Жовтень » 06

   На календарі кінець вересня, а це означає що всі юні туристи і краєзнавці Глибоцького району з’їжджаються до турбази «Райдуга» на щорічний районний зліт юних туристів та краєзнавців.

Змагання з пішохідного туризму, орієнтування, водного і велосипедного туризму, топографічне знімання місцевості, різноманітні конкурси та вікторини все це чекало на учасників зльоту та збірну команду Слобідського НВК. Учні та гуртківці проявляли свої знання з правил спортивного туризму, географії, екології, краєзнавства, медицини, історії, правил дорожнього руху; навички в орієнтуванні, наданні першої медичної допомоги, їзді на велосипеді; демонстрували свою силу, спритність, кмітливість, артистичність та волю до перемоги.

Результатом участі команди Слобідського НВК стали:

  • ІІІ місце у конкурсі бівуаків;
  • ІІІ місце у Конкурсі «Пропаганда і реклама туризму»;
  • І місце у конкурсі буклетів творчих об’єднань;
  • ІІІ місце у туристсько-краєзнавчій вікторині;
  • І місце у конкурсі стінгазет «Будні зльоту»;
  • І місце  у конкурсі «Візитка команди»;
  • ІІІ місце у конкурсі слайд-презентацій;
  • ІІІ місце у змаганнях на дистанції «Фігурне водіння велосипеда»;
  • ІІ місце у змаганнях на дистанції «Велораллі»;
  • І командне місце у змаганнях з велосипедного туризму
  •  V загальнокомандне місце.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 468 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.10.2015 | Комментарії (0)

    2 жовтня в Червонодібровському НВК відбулося чудове свято, присвячене найкращим педагогам – нашим вчителям. Почесним гостем нашого свята була вчителька Антоніна Олександрівна Грицанчук – ветеран праці.

З самого ранку учні  привітали своїх наставників теплими словами вдячності, вітальними листівками, зробленими власноруч та квітами.

Випускники  взялися виконувати місію педагога, організувавши день самоврядування. Кожен із старшокласників старався проявити всі свої здібності, зайнявши почесне місце вчителя.

Майбутні випускники разом з 8- класниками організували для вчителів прекрасний концерт «Учитель ТВ», який нікого не залишив байдужими. Діти показали неабиякий талант, розкрили свою душу, а вчителі від душі посміялися.

Хочеться висловити подяку класному керівникові 9 класу Сокирці О.В та педагогу-організатору Арманаш О.Д., які надавали неабияку допомогу дітям в підготовці до свята. А також подякувати і самим учням за їхню старанність, артистизм та відповідальність, з якою вони віднеслися до підготовки заходу.

Після закінчення урочистостей учні нашого НВК відвідали й інших вчителів-ветеранів (  Бейко К.Г.,     Золотарюк Л.П.,Хом`як Т.В., Хом`як М.Д.) , які не змогли прийти до нас на свято й привітали їх букетами квітів та найкращими побажаннями.

Вся організація святкового дня пройшла на високому рівні. З впевненістю можна сказати: «Талановиті вчителі виховують талановитих і здібних дітей!». 

                      Президент учнівського самоврядування Червонодібровського НВК Маник А.С.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 507 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.10.2015 | Комментарії (0)

                Вчительська праця - це серце віддане дітям. Кажуть, що  Вчителі  - це бджілки, а ніхто не подумав наскільки солодкий плід праці бджіл? Кожен вчитель намагається щоденно  в серцях своїх вихованців садити зерна знань, бути для кожного, інколи і батьком, інколи матір’ю, а іншого разу другом, якому можна довіритись. А в замін отримує "солодкий мед", який символізує  дитячу любов, відданість та вдячність.

         Напередодні Дня працівника освіти випускний клас Йорданештської ЗОШ №2 під керівництвом їхнього наставника  - Марії Григорівни Кирчу організували для працівників школи неймовірне свято під девізом " Уклін і дяка  Вам, любі вчителі!". Атмосфера свята відчувалася зранку, коли наші милі випускники з усмішкою на обличчі запросили всіх пройтись застеленою квітами стежкою, але не раніше ніж директор школи передала їм на один день керівництво  школою.

          День самоврядування пройшов якнайкраще. Весь день у школі панував порядок та дисципліна, те, що доводить, що на протязі дев'яти років виховували справжніх людей, які з вдячністю ставляться до вчительської праці та до праці оточуючих.

         Наприкінці дня учні запросили вчителів на святковий концерт. Всю теплоту сердець  зібрали в букет віршів, пісень, танців, астрологічних прогнозів, спогадів та ін. Вся велич свята заставила нас, вчителів, забути, хоча б на мить про щоденні вчительські клопоти, за що дякуємо від щирого серця учням, класному керівнику, батькам, які завжди серцем і словом з нами.

Опаіць М.І.педагог-організатор

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 452 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.10.2015 | Комментарії (0)

   У народі кажуть: «Письменник живе у своїх книжках, художник – у картинах, скульптор – у створених ним скульптурах, а вчитель –у думах і справах учнів» тому кожна людина з почуттям вдячності згадує свою рідну школу, своїх духовних батьків – вчителів.

      А нам, вчителям   Купського НВК № 2 надовго запам’ятаються привітні усмішки наших учнів, які підготували та провели  2 жовтня концерт-вітання до Всесвітнього дня вчителя. Свято, у якому взяли участь учні усіх класів. Яскравим було кольорове та смачне вітання від учнів 11класу.

     Неймовірно талановито привітали вчителів  учні: Цибуляк Роберт, Лазурка Іонела ( 3 клас), Богданюк Крістіна ( 10 клас), виконавши  ряд пісень. присвячених учителям. А учениці 6-ого класу Алергуш Аріанна та Дулгер Анна- Рената не залишили байдужим жодного  із присутніх, продекламували напрочуд душевно поезії любим педагогам.

    Дякуємо учням за приємний сюрприз!  А  всім учителям району  бажаємо успіхів на педагогічній ниві, креативно та енергійно працювати і  отримувати задоволення від творчого шкільного  життя! 

                                  ЗДВР                      Скутарь В.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 522 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.10.2015 | Комментарії (0)

Осіннє небо, вмите журавлями,

Осіннє свято – тихе і святе,

Учителько! Ви – світлий образ мами,

Дитячих доль відлуння золоте.

    Такими чудовими рядками розпочалося свято до Дня вчителя у нашому навчальному закладі.

З самого ранку учні 8-9 класах, підготовлені заздалегідь, провели перші два уроки замість своїх вчителів. А в подарунок всім педагогам закладу, учні 5-9 класах разом із ЗДВР Зінкевич Д.В. та педагогом-організатором Мудрак М.Г. підготували виховний захід «Вітаєм вас, учителі!». Учні, за допомогою своїх класних керівників, підготували цікаві привітання, вірші, пісні, анекдоти та загадки про тяжку професію Вчителя.

Освітянське свято в нашому навчальному закладі завершилося врученням квітів та смішних сувенірів пов’язаних з предметами викладання кожного педагога.     

  Заступник директора з ВР                                         Зінкевич Д.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 508 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.10.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024