П'ятниця, 29.03.2024, 14:21















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Жовтень » 07

   Античні мудреці говорили: «Хочеш розвивати державу – виховуй молодь». Багато в чому успіх і результати навчального закладу залежать від роботи з молодими спеціалістами, які охоче сприймають інновації. З кожним роком на освітянському обрії нашого закладу з'являються нові імена молодих учителів. Тому вже стало традицією проводити свято «Посвяту у вчителі». Це завжди відбувається на День Учителя, щоразу за новим сценарієм, по-різному, але  це дійство носить незабутній момент у педагогічній діяльності молодих фахівців. Цього навчального року  до дружньої родини нашої школи приєднались троє молодих спеціалістів, які вирішили присвятити своє життя дітям. Оскільки молоді вчителі  Кушнір Ю.М., Понич М.К. та Телегуз С.І. працюють  лише місяць в нашій школі, і про них ми знаємо дуже мало,  то наше свято «Посвята у вчителі» було розпочате  з їхнього педагогічного автопортрета, який дозволив колективу дізнатися про історію приходу молодих колег в педагогіку, їх перші враження від зустрічі з учнями, колегами, про власні захоплення.

     Готуючись до даного заходу, наші новачки продемонстрували свої творчі здібності. Адже, молоді фахівці, підготували надзвичайно цікаву та відверту презентацію. Деякі з них навіть включали в неї свої дитячі фотографії. Після дискусії про роль і відповідальність учителя в навчанні та вихованні дітей, молоді вчителі давали «Клятву молодого вчителя». Після такого неординарного дійства, директор школи Акатріні М.М. привітав молодих вчителів з початком роботи та дав важливі поради  на майбутнє. До привітань також долучилися наставники та наші гості – вчителі-пенсіонери, які також дали неоціненні поради для роботи з дітьми, а голова профспілки школи Василович Н.І. вручила подарунки.  І на кінець свята, на згадку про цей день, про те, що вони стали сьогодні молодими вчителями нашої школи заступник директора Дякон В.Г.  вручила їм «Кодекс честі молодого вчителя Багринівської ЗОШ», та побажала, щоб вони дотримувалися його і тоді успіх їх не обмине.

   

 

Проглядів матеріалу: 978 | Завантажив: Микола | Дата: 07.10.2015 | Комментарії (0)

«Довго учись, якщо хочеш учити інших»

                                                    Г.Сковорода.

     Під таким гаслом 06 жовтня 2015 року на базі методичного центру управління освіти Глибоцької РДА відбулося  перше засідання обласної школи молодого вчителя зарубіжної літератури « Крок до майстерності» з проблеми «Сучасний урок - основа ефективної освіти», яке відкрила Іванова Лілія Іванівна, методист НМЦ суспільно-гуманітарних дисциплін ІППОЧО. З вітальним словом до присутніх звернулася зав. РМЦ Намака Олеся Сидорівна. Методист РМЦ Пенюк Людмила Степанівна зауважила, що вчитель - це покликання, тобто талант, помножений на працю.  Знати свій предмет досконало і вміти викладати його відповідно – таке перше правило вчителя.

     Педагогічну лабораторію вчителів зарубіжної літератури Глибоччини презентували найкращі педагоги району ( Зіневич Віра Петрівна, Радкевич Олена Олександрівна, Радова Ольга Іллівна) під керівництвом Вороніної Лариси Анатоліївни, керівника РМО. Молоді педагоги  мали можливість ознайомитись із елементами педагогічної техніки, поглибити знання з теорії та методики сучасного уроку. А ще вони стали  учасниками тренінгу, який провела психолог Глибоцької ЗОШ Стрельчук Ольга Василівна.

         У ході засідання ознайомилися з  досвідом роботи Попович Лідії Густавівни,  переможця обласного етапу конкурсу «Учитель року-2014»,  з проблеми «Формування читацьких компетенцій засобами інноваційних технологій».  В атмосфері відвертого спілкування вчителі Глибоччини щиро ділилися  секретами досвіду роботи з вчителями – початківцями області.

         Цікавими  та змістовними були  презентації навчальних кабінетів зарубіжної літератури Глибоцького ліцею (завідувач Радкевич О.О.) та Глибоцької ЗОШ(завідувач Вороніна Л.А.).

          На завершення учасники засідання поділилися “формулою професійного успіху” та обмінялися думками за результатами побаченого та почутого. Отож, вкотре районний методичний центр став школою для педагогів.

 

Проглядів матеріалу: 588 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.10.2015 | Комментарії (0)

   Осінь – чарівниця, завжди дивує і манить  своєю красою. ЇЇ багатство та велич шанує увесь народ. 6 жовтня вихованці Черепковецького ДНЗ провели «День осінніх фантазій», разом з своїми вихователями творили прекрасні картини-аплікації, втілювали у життя свої фантазії. Осторонь не залишились і батьки наших вихованців, які також долучились до втілення задумок своїх дітей. Усі роботи разом створили неймовірну красу, якою милувалися діти та дорослі.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 485 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.10.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024