П'ятниця, 19.04.2024, 22:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Жовтень » 09

"...піклування про здоров’я - найважливіша робота вихователя          

Від життєрадісноті, бадьорості залежить духовне життя,  

світосприйняття, розумовий розвиток, віра у свої сили"

В. Сухомлинський

  Повноцінний фізичний розвиток та здоров’я дитини - основа формування особистості. Вагомий вплив на зміцнення здоров’я здійснюють фізичні навантаження: ранкова гімнастика, фізкультурні заняття, рухливі ігри, спортивні розваги. Такі заходи системно проводяться в Черепковецькому дошкільному закладі, використовуються різноманітні форми роботи з дітьми. Так, цікаво та насичено 09жовтня було проведено спортивне свято "День здоров’я".

 

 

Проглядів матеріалу: 487 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

   Сьогодні, 09.10.2015р., на базі  РМЦ відбувся семінар-практикум для працівників психологічної служби, громадських інспекторів з охорони дитинства та заступників директора з виховної роботи, який працював над проблемою: «Методологія  профілактики правопорушень, насилля, та суїцидальних проявів поведінки шкільної молоді».

Відкрила семінар-практикум завідуюча РМЦ управління освіти Глибоцької РДА – О.С.Намака, актуалізувавши у своєму виступі роль методичного супроводу педагогічної діяльності вчителів району.

 Методист-психолог РМЦ – А.І. Колесник поділилася з учасниками семінару новітніми технологіями у профілактиці девіантної поведінки шкільної молоді та ознайомила присутніх з програмами психологічного спрямування, які функціонують у нашому районі, а саме: «Дорослішай на здоров’я», «Медіація – шкільна служба порозуміння», та «Розвиток психологічної складової фахової майстерності педагогічних працівників». Також наголосила про обов’язковий психологічний супровід усіх учасників навчально-виховного процесу під час підготовки до ЗНО.

 Продовжили роботу семінару головні спеціалісти управління освіти. Про вчасне інформування обліку переселенців та біженців, а також про охоплення дітей навчанням розповіла Д.М. Міхай., а О.К. Стрельчук головний спеціаліст управління освіти та А.В. Сіньковський - начальник  кримінальної міліції у справах дітей поділилися досвідом профілактики виникнення правопорушень та насилля серед школярів.

  Заступники з виховної роботи мали можливість вкотре поділитися досвідом роботи у своїх навчальних закладах щодо роботи ради профілактики  та роботи з учнями, які перебувають на внутрішкільному обліку.

  Заключним етапом роботи семінару було вироблення методичних рекомендацій та зворотній зв'язок.

 Програма семінару додається в додатку№1- тисни тут

 

Проглядів матеріалу: 505 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

обласні курси інформатиків  1 жовтня 2015 року Глибоцький ліцей гостинно зустрічав слухачів-курсантів, вчителів інформатики області, які підвищують свій фаховий рівень при ІППОЧО, разом із завідувачем науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін ІППО ЧО, відмінником освіти України Скрипською Ганною Володимирівною.
В актовій залі директор ліцею ознайомив присутніх із діяльністю та профілями Глибоцького ліцею. Керівник шкільного методичного об’єднання вчителів математики, інформатики, фізики Лупуляк Р.П., презентувала роботу вчителів інформатики.
За планом роботи курсанти відвідали уроки інформатики в 2-му та 7-му класах. Уроки пройшли на високому методичному рівні, були використані різні інноваційні форми та методи роботи.

 

 

 


обласні курси інформатиківобласні курси інформатиків

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


обласні курси інформатиків

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

обласні курси інформатиківобласні курси інформатиків







 

 

 

Проглядів матеріалу: 510 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

Глибоцький ліцей відновив співпрацю з Корпусом Миру США.    Основна мета співпраці: викладання англійської мови, як іноземної, в загальноосвітніх навчальних закладах, сприяння міжкультурному обміну.
Регіональний менеджер Корпусу Миру США в Чернівецькій області Смійчик Олег завітав до Глибоцького ліцею для обговорення питання про повернення волонтера в навчальний заклад. В ході роботи познайомився з дирекцією школи та вчителями англійської мови. Детально вивчив роботу закладу в якій буде працювати доброволець та умовами його проживання.
З нетерпінням очікуємо зустрічі з волонтером Корпусу Миру США.
Надіємось на плідну співпрацю.

Проглядів матеріалу: 541 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

Зібрала осінь зерна золоті,

Щоб хліб був на столі.

Щоб голоду ніхто в житті

Не знав на цій землі.

Краса навколишнього світу дивує, чарує і заворожує людські серця з самого раннього дитинства. Ще зовсім маленькою дитина усміхається до квіточки, дивується, коли «квіточка» летить і це зветься — метеликом. А пташечка «розмовляє» до пташечки і незрозуміло, про що... Серце дитини розкрито для краси і добра. А тому його треба наповнити красою, щоб було мудрим і добрим. Щоб було щедрим і щирим. Щоб випромінювало світло і тепло.

Тож, маючи на меті розширення уявлення учнів про осінню пору, розвиток пізнавальних інтересів, цікавості до природи, виховання любові та бережного ставлення до навколишнього світу у Грушівському НВК, 8 жовтня 2015р., було проведено свято-конкурс «Осінні фантазії».

Цього дня всі зібрались, щоб більше дізнатись про осінь, про урожай, що збирають восени, проспівати їй славу. Учні закладу привітали осінь, розповіли всім присутнім про її цінність та щедрість. Далі стартував конкурс – експозиція учнівських робіт з природного матеріалу (фруктів, овочів, осіннього листя тощо). Учні закладу приготували різноманітні композиції, які віддали на осуд високоповажному журі. В кінці свята всі класи були нагороджені почесними грамотами.

Роботи, старання та підготовка учнів були оцінені справедливо. Унікальну експозицію представили 9-ий клас на тему: «На світі є одна країна, яку люблю, це – Україна».

Тож, мети заходу було досягнуто, учні закладу розширили свій кругозір про осінь, її щедрість, а таланти та ціннісне ставлення до природи було видно через призму прекрасних робіт учнів Грушівського НВК.

Заступник директора з ВР                                         Зінкевич Д.В.

 

Проглядів матеріалу: 466 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

  7 жовтня, на стадіоні «Колос» в смт. Глибока, відбулись змагання з легкоатлетичного кросу в залік 71 районної учнівської спартакіади.

Змагання проходили в запеклій боротьбі, учасники нога в ногу перетинали фінішну лінію, ніхто не бажав програвати, незважаючи навіть на досить прохолодну погоду.

Команда Слобідського НВК посіла почесне ІV місце сере шкіл І-ІІ ступенів, а Кукурудзяк Валентин, чень нашої школи, показав кращий результат на дистанції 1000м.

 

 

Проглядів матеріалу: 510 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

28-Й РАЙОННИЙ ТУРИСТСЬКИЙ ЗЛІТ ГУРТКІВЦІВ   25-27.09.2015 в с.Просіка відбувся 28-й районний туристський зліт гуртківців, присвячений Дню туризму. Прийняли участь в змаганнях і наші ліцеїсти. Команда Глибоцького ліцею зайняла IV місце. Учні взяли участь в змаганнях з водного туризму, конкурсі топозйомки, велораллі, краєзнавчій вікторині, ТКМ (туристсько-краєзнавчий маршрут).
 
 
 
 
 
28-Й РАЙОННИЙ ТУРИСТСЬКИЙ ЗЛІТ ГУРТКІВЦІВ28-Й РАЙОННИЙ ТУРИСТСЬКИЙ ЗЛІТ ГУРТКІВЦІВ
Проглядів матеріалу: 550 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

   Щорічно в Черепковецькій ЗОШ першокласників приймають в об’єднання молодших школярів «Струмочок». За традицією свято – «Посвята в струмочата», готують шефи першого класу. П’ятикласники  змістовно підготували свято, де першокласники проходили випробування – бути справжнім «струмочатком»: складали портфель учня, розгадували загадки, впізнавали казкових героїв з різних казок. Завершенням свята стало вручення посвідчень з кольоровими кульками та вивчення девізу, з яким вони будуть мандрувати зупинками «Струмочка» протягом чотирьох років.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 448 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

   На минулій неділі вихованці старшої групи Турятського НВК  побували в Тарашанському садочку. Дітки разом співали, танцювали, гралися. Виступ підготували вихователі Тарабас В.Д., Корсей Л.І. та муз. керівник Гімчинський В.В.Всім було цікаво і весело!

Вихователь  старшої групи Турятського НВК  Тарабас В.Д.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 448 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)


день дублера в Глибоцькому ліцеї  Напередодні Дня вчителя у Глибоцькому ліцею відбувся традиційний День дублера. Спробувати себе у ролі вчителя змогли учні 10-11-тих класів. З кожним роком учнів, бажаючих проводити уроки, стає все більше.

Весь навчальний процес Глибоцького ліцею 2 жовтня проходив під чітким контролем комісії з питань захисту прав дітей та допомоги у проблемних ситуаціях. І для того, щоб уроки пройшли на високому рівні, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь вчителі-дублери ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні подати учням. 
Самостійно склали конспекти уроків, підібрали цікавий матеріал. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків. Вся підготовка до дня самоврядування проходила під керівництвом заступника директора з виховної роботи Максимюк Валентини Василівна та педагога організатора Крістіни Іллівни.
Після закінчення уроків весь учнівський та педагогічний колективи зібралися в учительській на педраду. «Вчителі» ділилися враженнями від пережитого в цей день – день самоврядування. Одні розповідали про успішність своїх учнів, інші взагалі про уроки, про важкість і складність професії вчителя. А в декого були і кумедні випадки, над якими ми разом посміялися. А вчителі початкових класів розповіли про те, як малеча дякувала їм за цікаві уроки. Отже, старшокласники зробили висновок: «Професія вчителя дуже важка і відповідальна».
Після педради в актовій залі Президентська служба учнівського самоврядування теплими словами привітала вчителів з Днем вчителя.
день дублера в Глибоцькому ліцеї
день дублера в Глибоцькому ліцеї
день дублера в Глибоцькому ліцеї
день дублера в Глибоцькому ліцеї
день дублера в Глибоцькому ліцеї
день дублера в Глибоцькому ліцеї
 
 
 
 
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 624 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

    Цими вихідними відбулися щорічні змагання зі спортивного орієнтування – кубок «Буковинське Віче-2015», присвячений річниці проведення Буковинського Віче. Участь взяло більше 20 шкіл Глибоцького району та гості з Чернівців.

Знайшла своє місце на цьому заході також і команда Слобідського НВК, учні якої посіли ІІ загальнокомандне місце серед шкіл І-ІІ ст., а в особистому заліку учениця школи, Кукурудзяк Кристіна, посіла І місце у групі Ж-14.

ВІТАЄМО!

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 557 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

   Традиційно, з 30 вересня в  Йорданештській ЗОШ №2 бібліотекарем школи проводиться  місячник бібліотечних справ. Мета місячника – підтримка читання  та широке використання літератури  у вихованні підростаючого покоління.

                Як зазначила Кирчу Софія Траянівна  - бібліотекар школи, хоч ХХІ століття манить нас все новими і новими дивами техніки,  хоч Інтернет стає хлібом насущним сучасної молоді,  проте книга  не  втрачає своєї цінності. В рамках місячника заплановані  найрізноманітніші  заходи, які мають за мету привернути увагу  учнівської молоді до друкованого слова, виховувати  у них читацьку культуру.

         Розпочався місячник гарною виставкою малюнків героїв казок ( 1-5кл.) та героїв вивчених творів (6-8 кл.). Читачі бібліотеки попрацювали на славу, різноманіття дитячих малюнків здивувало всіх.

         В 7-му класі проведений бібліотечний урок на тему " Книго, слава й честь тобі і тим, що тебе написали!". Бібліотекар та учні намагалися донести до присутніх, що книга - це сонце науки, криниця з якою мають змоги " черпати воду "всі, вона - друг, який ніколи не зрадить, це глибина думки, це ОАЗА мудрості, яку не спроможна закреслити історія, яку ніколи не зможе знищити спам чи вірус.

         Думаємо, що проведений урок запалить в учнів читацький інтерес, і в подальшому книги стануть їм справжніми і надійними друзями.

До Всесвітнього Дня бібліотек у школі організовується акція "Подаруй бібліотеці книгу". І цього року кожен клас поповнив «скарбничку знань» новими надходженнями,  які з радістю перелистали цілими днями, аналізуючи, яку книжку першу прочитати, яка цікавіша.

Книга завжди була і лишатиметься вічним джерелом знань. Треба цінувати книгу, бо ні Інтернет, ні будь-яка сучасна техніка не замінить прочитаної  від душі сторінку з книги.

 

 

Проглядів матеріалу: 428 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

   6 жовтня  в дитячому садочку Станівецького НВК відбулося «Свято осені», в якому взяли участь діти старшої групи! Дітки порадували присутніх піснями, розповідали вірші, розіграли осінню інсценівку. На святі були присутні батьки, молодші дошкільнята. Маленькі артисти виступали залюбки, а задоволений  глядач не шкодував  аплодисментів. Після закінчення ведучі запросили гостей на ярмарок. Чого тільки там не було! На столах було розмаїття товарів, які виготовили батьки разом з дітьми. 

Свято пройшло в гарному настрої , в доброзичливій обстановці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 452 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

акція «Допоможи воїну»  Учні Глибоцького ліцею під час Всеукраїнської благодійної акції «Допоможи воїну» до Дня захисника України на уроках праці виготовили обереги, привітальні листівки для бійців.

Проглядів матеріалу: 496 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

      03.10.2015 р.  команда учнів Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. була учасником Кубку зі спортивного орієнтування серед школярів Глибоцького району "Буковинське віче-2015" . Змагання проводилися в лісовому масиві  с.Валякузьмин. У них взяли участь 32 команди, з яких 16 - ЗНЗ І-ІІІ ст., а 6 команд з ЗНЗ І-ІІ ст. Наша команда Коровійської ЗОШ  складалась  з 13 учнів 6-10 класу і одного керівника. Змагання  видалися цікавими і напруженими. Учасники змагались у чотирьох вікових категоріях відповідно до статі. А залік проводився - особисто-командний. Школа здобула 7 загальне місце серед ЗНЗ І-ІІІ ст. Бажаємо нашій команді удачі та високих перемог у наступних змаганнях!

 

 

 

 

 

     

Проглядів матеріалу: 542 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)

     28 вересня учні 6-х класів разом із класним керівником Локовей М.І. та шкільним бібліотекарем Кіцак М.Т. відвідали сільську бібліотеку. В приміщенні Коровійської сільської бібліотеки їх радо зустріла новопризначений бібліотекар Білан І.В., яка ознайомила учнів із "жителями країни Читалії". Бібліотечний урок "Диво ім`я якому - книга", присвячений Всеукраїнському Дню бібліотек, був цікавим і доступним. Інна Василівна використала на уроці уривки відомих художніх творів, наочність. Учням було запропоновано стати читачами сільської бібліотеки. На цю пропозицію багато бажаючих залишилися, щоб вибрати книги і стати абонентами сільської бібліотеки.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 485 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.10.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024