Четвер, 28.03.2024, 18:31















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Жовтень » 22

      21 жовтня на базі РМЦ відбувся майстер-клас для вихователів старших груп з питань: «Розвиток пізнавальної активності в процесі навчання дітей елементам математики» та «Навчання дітей старшого дошкільного віку елементів грамоти як одного із аспектів мовленнєвої готовності до школи», який провели Балан Д.І.  вихователь-методист Кам᾽янського ДНЗ та Ропчан О.Г. вихователь Молодійського ДНЗ.

Основне завдання  майстер-класу – поступове зростання вихователя як особистості і фахівця.  Під час роботи учасники  мали змогу висловити свої думки, поділитися  власним досвідом з даних питань.

Майстер-клас пройшов у дружній та доброзичливій атмосфері.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 709 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.10.2015 | Комментарії (0)

    20 жовтня 2015 року на базі Стерченської ЗОШ І-ІІІ ст. в приміщенні районного методичного центру  було проведено семінар-практикум вчителів математики Глибоцького району з теми «Наступність у вивченні математики між початковою та середньою ланками освіти».  Досвідом роботи з даної теми ділились вчителі математики Яворенко С.П., Гафу О.Л. та вчитель початкових класів Вишняк О.Г.
     Учасників семінару привітала методист управління освіти Трошина Н.В., яка наголосила на актуальності даної теми семінару. Після цього директор школи Гафу О.Л. ознайомила присутніх  з візиткою  школи. Вчитель математики Яворенко С.П. представила проект-презентацію «Роль і місце факультативів у системі математичної освіти». Вона ознайомила з факультативними курсами, які є на базі школи та з основними методами і формами їх проведення, зупинилася конкретно на «Софізмах в алгебрі та геометрії». Вчитель математики Гафу О.Л. розкрила питання  «Наступність у вивченні математики між початковою та середньою ланками освіти». Цікаво було проведено вчителем  початкових класів Вишняк О.Г. та вчителем математики Гафу О.Л. майстер-клас «Усний рахунок», під час якого вчителі продемонстрували  послідовний перехід від початкової до основної ланки  під час вивчення математики. Керівник районного методичного об’єднання вчителів математики  Крецу Д. М. разом зі своїми вихованцями  презентувала  обласний  тур Всеукраїнського математичного турніру ім. Ядренка М. Й.
   Учасники семінару набули досвіду щодо організації і проведення  факультативних занять, застосування усних вправ, переконалися в тому, що підтримання бажання вчитися вимагає зміни способів і форм сприйняття нового, створення різних ситуацій для застосування вивченого. Виховання інтересу передбачає реалізацію багатьох методичних прийомів, пошук і застосування різних технологій навчання, а головне – невтомну вчительську працю, самовдосконалення і самоосвіту.
       Семінар пройшов у теплій, доброзичливій атмосфері, надихаючи вчителів на нові звершення та здобутки в роботі.

 

Проглядів матеріалу: 598 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.10.2015 | Комментарії (0)

     Щиро й сердечно учні Михайлівського НВК  вітали із Днем захисника України – святом, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

На свято завітали  учасники АТО це – Москалюк Валентин Дмитрович, Сорощук Борис Вікторович,  Рожок Василь Михайлович і Різак Юрій Миколайович. Учні підготували для захисників  нашої України патріотичний сценарій. В це світле свято бажали родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру!

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 481 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.10.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024