Середа, 08.05.2024, 03:58















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Травень » 11

    8-9 травня – День пам’яті та примирення, День Перемоги відзначено у Молодії під гаслом «Пам’ятаємо! Перемагаємо!», «Ніхто не забутий, ніщо не забуто…».

У цей славетний день ми вшановуємо тих, хто віддав своє життя за рідну землю, за свободу прийдешніх поколінь, за мир і спокій на всій землі.

Традиційно, біля пам’ятника загиблим воїнам, ми проводимо мітинг. На урочистості з нагоди Великої Перемоги запрошені воїни-афганці, учасники АТО та єдиний ветеран Великої Вітчизняної війни – Флюндра Степан Васильович.

Пам’ять про мужність та звитягу воїнів-визволителів рідної Батьківщини залишається в серці кожного українця – відзначили у своєму виступі гості свята – Придій Георгій Васильович, голова РДА та Панчук Петро Володимирович, голова районної ради. Священнослужителі місцевої церкви провели панахиду за загиблими.

Велич народного подвигу ніколи не піде у забуття. 71 рік поспіль людство низько схиляє голови перед тими, хто поклав своє життя заради осяяної сонцем Перемоги!

Проглядів матеріалу: 497 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.05.2016 | Комментарії (0)

        Сьогодні в гості до вихованців Кам'янського ДНЗ завітав цирк «Романтика». Увазі дошкільнят артисти запропонували циркову програму за участю велофігуристів, жонглера, гімнаста, еквілібриста. Та чи не найбільше сподобалось малечі бути учасниками різноманітних жартівливих конкурсів, розіграшів, змагань, за що отримували солодкі подарунки.  Варто зазначити, що наші дошкільнята отримали море позитивних емоцій та хорошого настрою.

 Чекаємо на  артистів з новою цирковою програмою!

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 400 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.05.2016 | Комментарії (0)

    06 травня 2016 року в 1-х класах нашої школи відбулося свято «Прощання з Букварем». В Молодійській школі є традицією святкування цього свята. На урочисту подію були запрошені  учні 1-х класів, батьки та вчителі. Діти декламували вірші,співали пісні,частівки,танцювали народний танець «Чобітки». Також були запрошені казкові герої, які розповіли про навчання у лісовій школі. Свято було яскравим і незабутнім. Сподіваємось, що згадка про цей день залишиться в серцях дітей та батьків назавжди.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 422 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.05.2016 | Комментарії (0)

    День Матері припадає на другу неділю травня. Привітати своїх матусь вирішили і  вихованці Кам’янського ДНЗ (ясла-садок). На свято завітала Весна із гарними квітами та теплим сонечком.  Дошкільнята виразно декламували вірші, весело співали пісні, артистично виконували інсценівки, грали ігри з батьками  та майстерно танцювали, приємно вражаючи своїх батьків наявними талантами. Малеча дарувала своїм матусям подарунк,  свято принесло всім радість та задоволення.

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 510 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2016 | Комментарії (0)

     Найдорожче, що в людини є – це її сім’я, рідні та близьки. Шанування батьків – один з найсвятіших обов’язків людини.

У п’ятницю, 6 травня 2016 року, у Димківському НВК відбувся виховний захід «Familia –leagănul copilăriei»,  організатором якого стала класовод Магас Ганна Іванівна зі своїми вихованцями. Метою заходу було розширити й поглибити знання учнів про значення сім’ї в житті людини, згуртувати учнівський та батьківський колективи, прищеплювати любов до близьких людей, повагу до старших.

На святі були присутні адміністрація закладу, батьки та учні. Маленькі актори приготували вірші, танцювальні номери та зворушливі пісні. А також діти представили конкурс малюнків «Родовідне дерево», фотовернісаж «Моя родина». Третьокласники довели всім присутнім, що найсильніше зігріває родинне вогнище, материнське тепло, батьківська турбота.

Сім'я, родина – це найдорожчий скарб людини. Любіть один одного і живіть у мирі та злагоді.

 

педагог – організатор Барбаза Н.М.

Проглядів матеріалу: 409 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2016 | Комментарії (0)

     День пам'яті та примирення - пам'ятний день в Україні, який відзначають 8 травня, метою якого є гідне вшанування подвигу українського народу, його внеску в перемогу .

       Дошкільнята Кам'янського ДНЗ теж долучились до відзначення 71 річниці Перемоги над нацизмом в Європі та вшанування пам'яті полеглих у боях односельчан.  Під час урочистого мітингу біля обеліску в центрі села дошкільники подякували ветеранам, учасникам АТО за мирне, чисте небо та щасливе дитинство.

Проглядів матеріалу: 390 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2016 | Комментарії (0)

     06 травня 2016 року у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли заходи присвячені відзначенню Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі.

Вчителем історії Габор Г.І. було проведено єдиний урок на тему «1939-1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо» та сумісно з бібліотекарем школи Заєць Л.В. - постійно діючу  виставку книг та історичних документів «Відлуння війни».

На загальношкільній лінійці під гаслом «Ніхто не забутий, ніщо не забуто»  виступили учні 5-11 класів. Хвилиною мовчання вшанували  пам’ять полеглих.  Після закінчення заходів група учнів була делегована для прикладання квітів у пам’ятника солдату – визволителю.

День пам’яті та примирення стає міцним стержнем у консолідації суспільства навколо ідеї захисту України, налагодження громадянського взаєморозуміння і примирення у питаннях національної історії періоду Другої світової війни.

                    ЗДВР      Чупрун В.Л.

 

Проглядів матеріалу: 399 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2016 | Комментарії (0)

Слово матуся завжди асоцію­ється у нас з любов'ю, добротою, ла­скою.

Мати – найближча людина, яка піклується про нас, незалеж­но від нашого віку, статусу, сімей­ного стану, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щи­рою любов'ю.

Про всі материнські привілеї та неперевер­шену турбо­тливість і любов добре знають учні 7 класу Тарашанської ЗОШ І-ІІІ сту­пенів  (класний кері­вник Я.М. Станіцька).

Напередодні Дня матері шко­лярі разом із класним керівником організували для своїх мате­рів та бабусь незабутнє і зворуш­ливе свято на яке завітали навіть татусі . Учні розповідали,  що День матері – свято любові і по­ваги, і єди­ним справжнім подару­нком у цей день є вираз взаємної любові. Тож вони старалися висло­вити своїм не­нькам най­кращі слова вдячності, любові, поваги.

 Школярі одя­гнені у вишиванки майстерно декламували вірші .

 Пере­конливо до­вели, що лю­бов рідної ма­тері – основа і джерело життя, яке ні­чим не замі­нити у змісто­вній легенді про « Матір»  юними акторами –Гнида Михайло, Тарасова Ангеліна та Олефіренко Анастасія.

 Пе­ріоди­чно під час виступу лунали веселі композиції про матерів – «Сорочка мамина», «Мама», «Мамо, ма­мо­чко моя», «Не давайте суму жити».

Сюрпризом для всіх глядачів був виступ оркестра народних інструментів.

( керівник Шодринга М.В.)  

На завершення святкового дійс­тва танцювальний колектив « Невгамовні» та « Веселка» під керівництвом Шодринги М.В. подарували чудові танці.

Таке  свято  розчулило присутніх у залі матерів, від при­ємних  виступів у найрідніших не­ньок навіть ви­ступили сльози – сльози радості та гордості за своїх старанних дітей.

 

                                                                                   ЗДВР           Я.М. Станіцька

Проглядів матеріалу: 638 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.05.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024