Середа, 24.04.2024, 17:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Травень » 20

Здоров'я необхідно берегти змолоду,

                      тому що немає здоров'я - немає і щастя.

 Бережіть своє здоров'я,

                                           воно - найголовніша річ в житті

З нагоди відзначення дня заснування Міжнародного олімпійського комітету, з метою популяризації фізичної культури, спорту, олімпійського руху та пропаганди здорового способу життя, 19 травня 2016 року у закладі  відбувся Олімпійський день. У межах цього дня проведено Всеукраїнський олімпійський урок, класні години, Веселі старти серед учнів 1-4 класів та Старти надії серед учнів 5-9 класів.

Розпочалися заходи із урочистої лінійки, на якій було оголошено план проведення заходів, учні 9-го класу розповіли про виникнення, розвиток та  символіку Олімпійських Ігор.

На Всеукраїнському олімпійському уроці проведеному вчителем фізичного виховання Вільчаком Д.Д. висвітлена  історія Олімпійських Ігор, досягнення  українських спортсменів  в Олімпійських Іграх.

Класні керівники, класоводи та медична сестра закладу протягом тижня провели години спілкування та виховні бесіди на теми здорового способу життя та олімпійських досягнень, а саме: «Здоровий спосіб життя», «Здоровим бути – зі спортом дружити», «Спорт – сила, краса, здоров'я», «Історія Олімпійських ігор», «Досягнення українських спортсменів» тощо.

Перші змагання – «Старти надій», що пройшли 19 травня, покликали на шкільний стадіон учнів і вчителів 1-4 класів. Тут відбулися змагання – естафета  серед учнів початкової ланки.

Також, цього дня були проведені змагання серед учнів 5-9 класів під гаслом «Старти надії». Вчителем фізичного виховання Вільчаком Д.Д. було організовано  пробіг Олімпійського дня, а саме: дистанцію в 500 м. долали учні 5-7 класів, 1000 м. – учні 8-9 класів.

Після завершення змагань підведено підсумки і нагородження переможців почесними грамотами.

Веселими і задоволеними залишилися всі учні й вчителі. Ми ще раз побачили, що в нашому закладі ростуть сильні, спритні й сміливі. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

Заступник директора з ВР                      Зінкевич Д.В.

Проглядів матеріалу: 469 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.05.2016 | Комментарії (0)

      В рамках Олімпійського дня в Черепковецькій ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено кросовий біг  для учнів 5-8  класів, окремо між дівчатами та хлопцями. Переможці були нагороджені грамотами. Метою змагання стала пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху , залучення якомога більше дітей та юнацтва до занять спортом та змістовного дозвілля. Формування в учнів свідомості щодо необхідності та корисності занять фізичною культурою і спортом.  Формування уявлення учнів про Олімпійський рух у світі та зокрема в Україні. Розвиток та формування інтересу та позитивного відношення до фізичної культури, спорту олімпійського руху та здорового способу життя. Виховання почуття патріотизму, гордості за Україну.
Вчитель фізичного фиховання                                            Баланюк М.І.

Проглядів матеріалу: 421 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.05.2016 | Комментарії (0)

    12 травня 2016 року у Сучевенській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено Олімпійський день. Протягом цього дня було проведено такі заходи:

1. біг здоров'я – 1-11 класи

2. рухливі естафети

3. турнір по волейболу

4. змагання з бігу на 100м.

5. конкурс малюнків на олімпійську тематику

6. змагання з велокроссу.

Переможці та призери змагань були нагороджені солодкими призами та дипломами. 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 464 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.05.2016 | Комментарії (0)

  12 травня четветрокласники нашої школи почали писати першу державну підсумкову атестацію  з української мови – диктант з творчим завданням.

16 травня – з румунського читання;

17 травня – з математики;

18 травня – з румунської мови;

19 травня – з українського читання.

     Дирекція школи  та педагогічний колектив, забезпечили проведення ДПА на належному  організаційному  рівні.

    Бажаю четвертокласникам – 2016 впевнено йти у доросле життя, долаючи сходинку за сходинкою, щодня наближаючись до своїх вершин.

Проглядів матеріалу: 469 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.05.2016 | Комментарії (0)

Як приємно дізнатися, що ти чогось навчився.

Ж. Мольєр

    З 12 по 19 травня 2016 року проходила державна підсумкова атестація  у 4 класі з математики, української мови та літературного читання.

Учні виконували завдання різного рівня складності. Всі успішно справились із завданнями, отримавши бали із високого, достатнього та частково середнього рівнів.

Бажаємо успіхів випускникам  4 класу в подальшому їхньому навчанні та досягненні ще кращих результатів в основній та старшій школі.

Добрянська О.В.,заступник директора з НВР

 

Проглядів матеріалу: 445 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.05.2016 | Комментарії (0)

       Львів – місто Франка, де він прожив сорок років з відпущених йому Богом шістдесяти.

   Це місто він любив, проклинав, тужив за ним, коли був у розлуці, називав рідним.

Шмідт  Тетяна Михайлівна, Глобак Надія Василівна та Цебуляк Тетяна Георгіївна разом з учнями 10-Б та 10-А класів організували тематичну екскурсію до Львова.

    Подорожували вулицями Львова, які пам’ятають Івана Франка,  з цікавістю слухали екскурсовода про перший зв'язок Івана Франка зі Львовом, про історію парку ім. І. Франка, університет імені Франка, літературно - меморіальний музей І.Франка, побували на вулиці Франка, біля пам’ятника Франкові, поклали квіти його на могилу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 467 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.05.2016 | Комментарії (0)

         Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

         Цього тижня у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками вишитих сорочок.

         Проведення такого свята продемонструвало, що вихованці школи разом зі своїми батьками вважають вишиту сорочку своєрідним оберегом їхніх родин.

Це свято покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. Воно символізує навернення  нашого народу до своїх національних та культурних витоків.

                                                                     ЗДВР    Чупрун В.Л.

                                                                     Педагог-організатор    Ауріте М.С.

Проглядів матеріалу: 478 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.05.2016 | Комментарії (0)

     Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до батьківщини.

     19 травня в Тарашанській  загальноосвітній школі І-ІІI ступенів пройшов день вишиванки. Учні та вчителі  прийшли до школи у вишитих сорочках. В цей день вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки. Цей захід в школі проводиться щорічно. Цього дня було організовано флешмоб «Вишиванка  - гордість нашої нації». Проведення такого свята продемонструвало, що вихованці школи разом зі своїми батьками відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу.

Проглядів матеріалу: 445 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.05.2016 | Комментарії (0)

  19 травня у Турятському НВК відбулась урочиста лінійка з нагоди цього свята. Ми крокуємо в ногу з усією країною і віримо у світле майбутнє нашої держави.

До акції доєдналася шкільна родина і просто небайдужі люди, які, одягнувши гаптовані сорочки, висловлюють свою любов до  України. Зараз важко уявити, та історія свята розпочалася з ідеї кількох чернівецьких студентів.

А тепер щороку по всій Україні люди вбираються у вишиванки і влаштовують марші. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 430 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.05.2016 | Комментарії (0)

19 травня 2016 року у Коровійській школі відбувся День вишиванки. Його дрес-кодом була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки. Приємно, що щороку кількість бажаючих взяти участь у даному заході тільки збільшується. Так, у 2016 році ми побили власний рекорд -339 учасників підтримали акцію. У ній взяли участь не лише учні, а й усі вчителі та персонал, батьки. Протягом дня було проведено безліч виховних заходів із даної тематики. 

 Проведення такого свята продемонструвало, що наші учні відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу.

      Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини. 

 Висить рушник у хаті на кілочку,

Калина червоніє на столі,
А біля неї – жовті колосочки,
Мов пустотливі братики малі,
Це все – моя земля, моя Вкраїна,
Це рук моєї матері тепло,
І цей рушник, яким і дочку й сина
Благословляє мати на добро.

Проглядів матеріалу: 469 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 20.05.2016 | Комментарії (0)

 

   У третій четвер травня, українці вже традиційно святкують День вишиванки. Цей День не є офіційним, але відзначають його не тільки в Україні, але й за її межами. Акція бере початок з ініціативи студентської молоді факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького університету імені Юрія Федьковича. У 2006 році вони запропонували одинь день року присвятити українській вишитій сорочці.
   
Ліцеїсти Старововчинецького ліцею теж уже традиційно приймають участь у акції.

   
Проглядів матеріалу: 447 | Завантажив: Жанет | Дата: 19.05.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024