Четвер, 28.03.2024, 17:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Травень » 25

    19 травня вже вкотре в Черепковецькій ЗОШ відзначають День вишиванки. Це -всеукраїнське свято. Воно покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. У цей день в школі було проведено свято «Україна вишивана», де всі учні та вчителі школи, одягнувши вишиті сорочки, співали пісні та читали вірші приурочені цьому дню. Це дійсно свято національного костюму, спрямоване  щоб зберегти історичну цінність української традиції, створення і носіння вишиванок. Крім того, в День вишиванки, учні та працівники школи відчули свою причетність до національної ідеї. На завершення свята було зроблено загальношкільне фото учнів у яскравих, барвистих вишиванках.

 

Проглядів матеріалу: 450 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.05.2016 | Комментарії (0)

   19 травня 2016 року в дошкільній ланці відбулося свято присвячене Дню вишиванки. Діти були одягнені у вишиванки, співали пісні про Україну, розповідали віршики. Організація такого свята виховує любов до рідного краю, традиції українського народу, патріотизм.

Баловсяк Т.В., вихователь ДНЗ

Проглядів матеріалу: 395 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.05.2016 | Комментарії (0)

      Кожен вчитель з великим нетерпінням і тривогою завжди чекає на своїх майбутніх вихованців. Хто прийде до нього знову у клас, як сприйматимуть його, як вчитимуться, чи стане для дітей школа другим домом? Цікаво, які вони - майбутні першокласники? А ще більше нетерпіння у тих, хто за дверима. З приходом дитини до школи розпочинається новий етап у її житті. З малюка, якого всі опікують, вона повинна  стати самостійним школярем з новими обов’язками  в новому оточенні.

     У дитини треба формувати позитивне ставлення до школи. Тому дуже корисно провести знайомство з майбутніми першокласниками ще задовго до початку навчального року . Це дасть змогу не тільки познайомитися з дітьми, а і малюкам відчути, що вони вже мають йти в школу

 23 травня вперше до нашої школи прийшли ті, хто 1 вересня 2016 року сядуть за парти і будуть гордо себе називати "ПЕРШОКЛАСНИКИ". Гушу Аліна Василівна, учитель початкових класів підготувала привітання для дітей, загадки, провела з ними ігри, в яких помічниками були її учні 4 класу. Була проведена екскурсія по школі, відвідані навчальні кабінети, бібліотека, спортивний зал.

 

Проглядів матеріалу: 378 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.05.2016 | Комментарії (0)

    24 травня 2016 року в Турятському НВК відбулося незвичайне свято – своєрідний «випускний» у 4 класі.

 Ще зовсім недавно вони були початківцями, а зараз вже майже хлопчики і дівчатка, які відкривають для себе світ середньої школи. Позаду залишилась перша вчителька Гулей Валентина Петрівна, букварі та читанки, попереду – нові цікаві предмети, вчителі та класний керівник – Копилець Ольга Георгіївна.

На свято були запрошені вся початкова ланка, батьки, вчителі та адміністрація школи, які з напутніми словами звернулися до діток і  вручили їм дипломи та медалі про закінчення початкової ланки.

У свою чергу  4 клас порадував усіх присутніх чарівним вальсом, щирими словами подяки та веселими піснями.

Проглядів матеріалу: 435 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.05.2016 | Комментарії (0)

    З пошани до матері починається Людина. Пам’ятаймо це, якщо хочемо, щоб наш рід не перевівся, щоб діти виросли милосердними, чуйними людьми. Свічка палкого материного серця повсякчас освітлює їхню життєву дорогу, тож нехай і вдячність дітей матерям ніколи не буває запізнілою. З цією метою у дошкільній ланці Михайлівського НВК відбулося  дійство під назвою «День Матері – Свято Матері – Свято Любові». Діти разом з вихователями вшанували рідних матусь, які знову завітали до дитячого садка. Музичний керівник та вихователі подбали про духовне, емоційне та естетичне збагачення дітей під час свята. Доказом цього було цікаве оформлення залу, святкове вбрання дітей. Під час розповідання віршів, у таночках, іграх простежувалось невимушеність, безпосередність особистих проявів дітей. Спільне переживання святкової події було радісним і пізнавальним для дітей, давало відчуття вмілості кожній дитині, морально підносило її в прагненні зробити своїм виступом приємне рідній матусі. А на завершення свята малята дарували мамам власноруч виготовлені подарунки і найтепліші поцілунки.

Вихователі: Баловсяк Т.О., Аничкіна М.І. 

Проглядів матеріалу: 395 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.05.2016 | Комментарії (0)

     Відкрите заняття – важлива частина виховного та освітнього процесу не тільки для дітей, але й для дорослих. Адже це спосіб продемонструвати батькам методи роботи та навички вихователя. Саме тому вихователь старшої групи Андрусяк Оксана Михайлівна підготувала та 20 травня  провела відкрите комплексне заняття з вихованцями ДНЗ, які в цьому році випускаються з садочка на яке запросила батьків вихованців та їх майбутню першу вчительку. Під час заняття дошкільнята мали змогу показати всі свої знання, вміння та навички, які вони здобули за час перебування в садочку та підтвердили свою готовність до навчання в школі.

 

 

Проглядів матеріалу: 412 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.05.2016 | Комментарії (0)

Безсумнівно, учні повинні мати не тільки уявлення про елементарні економічні поняття та процеси (ціна, гроші, купувати тощо), а й набувати первинний практичний економічний досвід. 

17 травня 2016 року Коровійська школа гостинно зустрічала учителів та учнів Глибоцького району на ЕКОНОМІЧНОМУ ФОРУМІ у рамках якого проведено й урочисте відкриття роботи кафедри ЕКОНОМІЧНОЇ ГРАМОТНОСТІ ЧНУ ім.Ю.Федьковича, яка працюватиме на базі школи. Основна мета роботи кафедри економічної грамотності - формувати економічне мислення учнів. А як результат - економічно обгрунтована практична діяльність.

    Актова зала школи зібрала однодумців, яких привітав танцювальний колектив. З вітальним словом  до учасників Форуму та презентацією освіти Глибоцького району звернувся Василь Іванович Барарюк, начальник управління освіти Глибоцької РДА. В кінці свого виступу він урочисто вручив угоду про співпрацю між Коровійською ЗОШ І-ІІІ ст. та ЧНУ ім.Ю.Федьковича директору школи Ользі Георгіївні Лупуляк та декану економічного факультету ЧНУ Руслану Романовичу Білоскурському. Презентацію роботи кафедр економічного факультету ЧНУ провів для усіх присутніх Олександр Васильович Кифяк - заступник декана економічного факультету. Подальша робота Форуму проходила у секціях: окремо для педагогів Глибоцького району, а окремо - для учнів-представників загальноосвітніх навчальних закладів Глибоччини. Так, учням було запропоновано взяти участь у інтерактивній вправі "Позиція", яку з ними провела Лусте О.О. - викладач економ. фак. В методичному ж кабінеті школи плідно працювали вчителі. Методист РМЦ управління освіти Глибоцької РДА Лазурко С.І. проаналізувала роботу районного методичного об'єднання вчителів економіки. Рибчинський В.М., методист науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін ІППО ЧО працював з педагогами над методикою викладання економіки в школі, а Губатюк І.В., викладач екон. фак. ЧНУ - над специфікою проведення ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з економіки. Наостанок про організацію роботи з обдарованими дітьми розповіла Тетяна Романівна Заволічна, викладач екон. фак., вчитель економіки Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст., учні якої вже 3-й рік поспіль є переможцями обласного етапу олімпіади з економіки.

     Робота Форуму пройшла у дружній, довірливій атмосфері. Довго не стихали зацікавлені розмови між педагогами шкіл та викладачами економічного факультету, гостями: обговорювали наболіле, ділилися досвідом, домовлялися про методичну допомогу.  

     Сподіваємося на плідну співпрацю та надіємося на те, що й надалі ініціативи будуть підтримуватися.

   

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 604 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 25.05.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024