П'ятниця, 26.04.2024, 22:49















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Травень » 13

      12 травня в Червонодібровському НВК  відбувся урочистий концерт присвячений "Дню матері".

 Де́нь матері — міжнародне свято. В Україні відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня.

У вихованні велика роль відводиться матері, яка боролася за духовне збереження своїх дітей, щоб вони пам'ятали свою національну спадщину і походження.

 В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сім'ї. Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина — матір. Саме від неї залежить виховання дитини і саме мати прищеплює любов до рідної землі.

Концертну програму підготували та провели  класні керівники та учні початкових класів. Саме для матерів лунали пісні, привітання. Наприкінці  свята  діти запросили своїх найрідніших на танець та подякували  ім за все букетами весняних квітів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 488 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.05.2016 | Комментарії (0)

          Обдарованість дитини... Що це таке? Можливо це своєрідна іскра Божа, яку треба відшукати в її душі та допомогти не тільки не згаснути, а спалахнути полум’ям. Здібні, талановиті люди в будь-якому суспільстві є його «локомотивом». З метою залучення до навчання обдарованих учнів, для здійснення науково-дослідницької та мистецької діяльності між Багринівською ЗОШ І-ІІІ ступенів та Вижницьким коледжем прикладного мистецтва ім. В. Ю. Шкрібляка було укладена угода про спільну діяльність. На базі школи у рамках цієї угоди були проведенні майстер – класи з ткацтва та художньої ліпки   з глини. Майстер – класи проводили викладачі коледжу. Вижницький коледж був представлений потужним десантом на чолі з директором Р.М.Гаврилюком. Також було відкриття постійної  виставки творів студентів коледжу. Прикрасою виставки було кована решітка, це дипломна робота студентів – випускників цього року.  Школу також відвідали  начальник управління освіти Глибоцької РДА Барарюк В.І., співробітники ІППОЧО доцент кафедри педагогіки, психології та теорії управління освітою Бирка М. Ф., методист науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін Воскобойник Ю. М., представник ЧНУ ім. Ю.Федьковича Давидович В. О.

       Розвиток обдарованості учнів залежить від професійного рівня педагогів та використання креативних методів навчання. У практиці педагогічної діяльності слід використовувати нові технології навчання, які сприятимуть розвитку інтелектуальної, творчої, предметної або лідерської обдарованості.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 537 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.05.2016 | Комментарії (0)

Мама! Найдорожче слово в світі
Де б не був ти, що б ти не робив.
Назавжди вона твій шлях освітить
Ніжним серцем відданим тобі!

13.05.2016 року у Слобідському НВК було проведено виховний захід до свята «День матері». День матері –  найбільш зворушливе свято для кожного серця, тому що кожен з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами. Вона завжди зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде щиро любити свою дитину. 

Учні молодшої та середньої ланки у віршах, піснях, інсценізаціях та танцях розкрили суть материнської любові. Також на святі було продемонстровано учнями молодших класів українські народні казки, що розкривають глибину материнства та відданості.

На святі був присутній колишній директор школи Романюк Радіон Микитович, який також привітав зі святом дорогих матерів повчальним та змістовним віршем.

В кінці свята під пісню «У моєї мами, очі наче зорі…» учні дарували мамам квіти, дякуючи за турботу, недоспані ночі та за все, що є в них у житті!!! Мами – раділи, плакали… Всі були приємно вражені  від почутого та побаченого.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 466 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.05.2016 | Комментарії (0)

     Чимало свят дарує нам весна. А травень особливо. Саме в ці дні ми вшановуємо пам'ять тих,  хто відав і відає своє життя , здоров'я за наше мирне небо .

      8 травня у День пам'яті та примирення у с.Кам'янка біля пам'ятника загиблим воїнам-односельцям зібралися всі ті, хто пам'ятає їх подвиги.

      З промовою виступили сільський голова Звоздецький І.Д,  Голова ради ветеранів Карлійчук Г.Т. депутат обласної ради Грижук В.І,  директор школи  Карлійчук О.В.

      Пригадати загиблих, вшанувати  присутніх ветеранів воїнів АТО жителів села прийшли вихованці дитячого садка, учні Кам'янської ЗОШ. Віршами ,піснями,букетами з різноманітних квітів діти вітали своїх колишніх та сьогоднішніх захисників.

      Настоятель Кам'янської Свято-Спиридонівської церкви отець Василь провів молебень за померших героїв і за здоров'я живих.

        Ніколи не померкне подвиг солдатів , що кували перемогу. Покоління людей, які їх пам'ятають повинні передати свою пам'ять  онукам , аби вони шанували тих, хто загинув за їх майбутнє життя.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 473 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.05.2016 | Комментарії (0)

Весна іде, і переможним кроком

В тюльпановому вічному вогні

Йде травень крізь хвилини, дні і роки,

Несе нащадкам спогади свої…

  1 вересня 1939 року людство увійшло у новий час – час війни. Розпочалася Друга світова війна. 1418 днів і ночей тривала ця кривава битва. Скільки славних синів і дочок нашої землі не повернулися з війни. Їхніми тілами вислано шлях від Сталінграда, Києва, Курської дуги, Харкова, через усю Європу до Берліна.

  9 травня 1945 року європейські країни були звільненні від фашизму -  Друга світова війна завершилась.

  Шлях до перемоги був довгим і важким. Ми завжди будемо пам’ятати безсмертний подвигнаших дідів і прадідів.

  10 травня цього року учні 8 класу, разом з класним керівником Амоші Марією Дмитрівною, провели урочистий захід з нагоди цього свята.

На свято було запрошено багато ветеранів ІІ світової війни та учасників АТО.

На свято було запрошено гостей.  Це  учасник бойових дій в зоні АТО – Кіфірюк Віктор Михайлович, який розповів про те, як разом з нашими односельцями Остафічуком  Віктором, Петрашко Денисом, Давидяну Денисом протистояли терористам, як захищали східні кордони України.

  Також на свято завітала 94-річна Федеренчук Домніка Дмитрівна, яка на власні очі бачила і відчула горе війни.

Уклін і шана ветеранам.

Ви в бою здобували свободу,

Ви в бою гартували її,

Пронесли крізь недолю-негоду

Прапор волі по рідній землі.

 

Проглядів матеріалу: 494 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.05.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024