П'ятниця, 19.04.2024, 01:52















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Травень » 27

Дзвенить сріблясто в тиші урочистій

 Дзвінок дитинства, юності пора.

І сяє в небі сонце променисте,

А навкруги — весела дітвора.

    Сьогодні, 27 травня,  в навчальних закладах  Глибоцького району відбулися традиційні святкові лінійки, присвячені закінченню навчального року. Для 610 одинадцятикласників району останній дзвінок  пролунав прощальною мелодією. Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, веселе та одночасно сумне свято.

Шкільні роки називають кращими роками, а останній дзвоник – символ дитинства, що проходить. Це вже не чергова лінійка, це прощання з дуже важливим етапом життя і зустріч із невідомим та таким загадковим майбутнім. Саме тому останній дзвоник – трішечки сумний день, в який на щоках багатьох випускників, вчителів та батьків блищать сльози, але сльози ці – чисті, а сум – приємний, змішаний з нетерпінням того, що чекає попереду.

Серед гостей на урочистих лінійках у кожному навчальному закладі  були присутні гості – голова Чернівецької обласної ради, голова та представники Глибоцької районної державної адміністрації, районної ради, управління освіти Глибоцької РДА, голови селищної та сільських рад, які висловили найщиріші вітання та побажання учням.   

У святкуванні Дня останього дзвоника в Опришенській ЗОШ І-ІІІ ст. взяли участь голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович, начальник управління освіти  Глибоцької РДА Барарюк В.І., сільський голова Попович Микола Костянтинович, старший дільничий інспектор прикордонної служби Олар Дмитро Мірчович.   Найкращи учні та вчителі отримали нагороди від гостей.

Розділити радість свята останнього дзвоника з учнями Чагорської ЗОШ І-ІІІ ст. завітали  голова Глибоцької РДА Георгій Васильович Придій, голова Чагорської сільської ради Георгій Степанович Коблюк,  які привітали  із святом завершення навчального року усю дружню родину — учнів, вчителів, батьків.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу випускників від директора школи Вадима Григоровича Калараша, класного керівника — Топольницької Ірини Олексіївни, перших вчителів –Павлович Вероніки Дмитрівни, Косташ Олесі Миколаївни, від імені батьків випускників привітала — Придій Оксана Степанівна.

З привітаннями до учнів Грушівського НВК звернувся  Божеску М. І. - секретар Волоцької сільської ради, який  також висловив слова подяки адміністрації, педагогічному та учнівському колективам за  високі досягнення у навчанні.

До учнів Стерченської  ЗОШ І-ІІІ ст. завітала Будей Н.В.- сільській голова, яка побажала випускникам здоров'я, успіхів,  легкої долі та  мирного неба над головою, а вчителям та батькам подякувала за здібних та обдарованих  учнів.

Учнів Кам'янської ЗОШ І-ІІІ ст. привітав  із завершенням навчального року Звоздецький І.Д. - сільський голова, побажав одинадцятикласникам підкорення нових вершин в житті та досягнення омріяної мети, учням інших класів – гарного відпочинку, світлого та безхмарного дитинства.

У Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ст. був присутній Коломієць В.К.- перший заступник голови Глибоцької районної державної адміністрації.

Отож, бажаємо усім випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від їх ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, майбутнє рідного краю. А нашим юним школярам бажаємо продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 606 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.05.2016 | Комментарії (1)

       З 16 по 22 травня 2016 року в Кам 'янському ДНЗ проходив Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було формування у дошкільників основ безпечної поведінка під час дорожнього руху, готовності до життя в сучасному технічно розвиненому світі.

       Вихователі всіх вікових груп ознайомлювали вихованців із особливостями облаштування вулиць в селі, проїжджою частиною, тротуаром для пішоходів, призначення світлофора, дорожніх знаків, пішохідних переходів, видами транспорту, правилами поведінки в громадському транспорті. Правила дорожнього руху закріплювали в дидактичних, сюжетно-рольових, рухливих іграх, розв'язуючи умовні проблемні дорожньо-транспортні ситуації.

        Також педагогами проведено бесіди та консультації з батьками дошкільників, оновлено інформаційні стенди «Безпека руху – це життя», «Куточок безпеки дорожнього руху», організовано виставку дитячих малюнків «Дитинству – безпечні дороги!»

                                                      Домніка Балан, вихователь – методист закладу

Проглядів матеріалу: 486 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.05.2016 | Комментарії (0)

Блогословенна та ясна година, коли

Буквар бере до рук дитина...

  В нашому рідному закладі першокласники подолали першу сходинку у Країну знань. 25 травня 2016 року наймолодші учні Димківського НВК святкували першу шкільну перемогу – вони закінчили перший клас. Класовод Коркодел В.В. підготувала і провела виховний захід «Прощавай, Букварику!»

На святі першокласники  були одягнені у шкільну форму. Вони вміють не лише читати, писати, рахувати, але показали всім присутнім свої найкращі акторські здібності. Учні продекламували мантаж віршів про свою першу книжку. Презентували оригінальні танці та інсценівки. Тепло від свята залишиться надовго у наших серцях.

Хай у всьому завжди вам щастить, дорогі першачки!

Педагог – організатор Барбаза Н.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 431 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.05.2016 | Комментарії (0)

      З метою популяризації духовних та моральних надбань, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів з  20 лютого по 20 квітня 2016 року проводився  ІІІ етап  VI Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок». На районний етап подано 17 матеріалів з 8 навчальних закладів (Глибоцька ЗОШ, Глибоцький ліцей, Камʼянська ЗОШ, Йорданештська ЗОШ № 2, Карапчівський ліцей, Коровійська ЗОШ, Валякузьминська ЗОШ, Турятський НВК).

        Переможцями ІІІ етапу VI Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» визнано:

  • Йорданештська ЗОШ № 2 (диплом  І ступеня );
  • Глибоцький ліцей, Богдан Анастасія (диплом І ступеня);
  • Глибоцький ліцей, «Обʼєктив» (диплом І ступеня);
  • Глибоцький ліцей, «Струни серця» (диплом ІІ ступеня);
  • Глибоцька ЗОШ, 10 клас (диплом І ступеня);
  • Глибоцька ЗОШ, Мунтян Анна (диплом І ступеня);
  • Коровійська ЗОШ (диплом ІІІ ступеня);
  • Глибоцький ліцей, «Екологічна варта» (диплом І ступеня);
  • Глибоцький ліцей, 7 клас (диплом І ступеня);
  • Глибоцький ліцей, Балан Юлія (диплом ІІ ступеня)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 420 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.05.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024