Четвер, 25.04.2024, 12:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Вересень » 05
     "Роби добро!" з таким гаслом сьогодні учні Глибоцького ліцею провели Міжнародний день благодійності. Вже другий рік поспіль наші учні долучаються до акції "Канцтовари - дітям сходу". 
Вони зібрали зошити, альбоми, ручки, олівці, лінійки, стругалки для олівців, стирачки, кольорові олівці, кольоровий папір, художню літературу, обгортки для зошитів, які будуть відправлені у школи східної України, які постраждали від бойових дій. Акція відбулася завдяки ініціативі шкільного парламенту та Президента ліцею Глинчищен Кароліни. Зібрані канцтовари будуть передані координаторам акції.
Учнівський, педагогічний та батьківський колективи ліцею завжди підтримують благодійні акції, завдяки яким полегшується становище людей, що потрапили в скруту
А також, всі учні нашого ліцею написали листи - вітання для воїнів АТО з нагоди 25-ї річниці незалежності України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 417 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.09.2016 | Комментарії (0)

    Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення та перебувають  на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Учні Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ст. написали листи – привітання нашим захисникам і висловили   слова подяки за їхні хоробрі серця і патріотичне ставлення до всього, що діється зараз у нашій країні, за те, що в нас є такі хлопці і чоловіки, які мають високі почуття любові до рідної землі,  що ви не сховалися, а мужньо стоїте під кулями, спите під відкритим небом, голодні і холодні, та змучені, але з гордо піднятою головою. Бо тільки на вас тримається честь нашої української держави.

                 ЗДВР              Кирчу О.Г.

            педагог – організатор Шапка Л.Ф.

Проглядів матеріалу: 544 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.09.2016 | Комментарії (0)

    Свято 1 вересня – це казкове свято, що веде нас у вирій веселих шкільних днів, які є невід'ємною частиною нашого життя і якими треба насолоджуватися сповна. Ця  мить  дає можливість дорослим повернутись у свої золоті роки, а учням до своєї другої домівки, у школу, яка завжди радо відкриває двері для них!

Не обійшло це свято і Чагорську  школу, в якій лунало багато побажань,  привітань та заохочень для всіх учнів, а особливо для першокласників. Їх прийшли привітати   вихованці  Чагорського дошкільного навчального закладу. Малята побажали успіхів у навчанні, щасливої подорожі в Країну Знань та мирного неба над головою.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 620 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.09.2016 | Комментарії (0)

      Вересень... Всюди ще панує настрій свята: з одного боку віє вітер настроєм свята Незалежності України, пошепки промовляючи, що нашій Батьківщині 25, а з іншого боку ще навіює святковим настроєм початку нового навчального року.

У ці святкові дні,  учні Йорданештської ЗОШ №2, Глибоцького району долучилась до святкування 25-річча Незалежності України. Ми намагались, щоб кожна дитина відчула дух свята і долучились до обласного флешмобу "Вітаємо України!" та до написання листів привітання тим, які далеко від домівок дбають про наш спокій. У кожну листівку намагались вкласти частинку душі, щоб наші захисники відчули теплоту наших сердець і величезну вдячність.

Опаіць М.І.

педагог-організатор  Йорданештської ЗОШ №2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 416 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.09.2016 | Комментарії (0)

     Ось і промайнуло тепле літечко, і навчальні заклади гостинно відкрили двері для своїх учнів. Для школярів Глибоцької гімназії сьогодні було особливе свято: це не тільки свято Першого дзвоника, а й День народження гімназії.

 Розділити радість цього свята завітали до навчального закладу вельмишановні гості: Лопуляк І.К.- заступник голови Глибоцької РДА, Панчук П.В.- голова Глибоцької районної ради, Ванзуряк Г.С.- Глибоцький селищний голова, Стрільчук П.Г. – директор ДЮСШ, Гуцуляк Т.М. – почесний директор.

Вони привітали всіх присутніх з початком навчального року, побажали успіхів та високих здобутків. Приємно відзначити, що Глибоцька селищна громада потурбувалась про надання якісних освітніх послуг   і подарувала гімназистам сучасний комп’ютерний  клас.

  На урочистій лінійці учні гімназії дали урочисту обіцянку бути патріотами Вітчизни, з честю нести звання гімназиста. Символом їх стремлінь стали білі голуби, які символізували мир, прагнення сягнути вершин знань, а блакитні та жовті кульки – уособленням злету нашої держави.

 Приємною несподіванкою, особливо для першокласників,. Став іменинний торт, як атрибут Дня народження гімназії.

 Вірші , пісні, танці, які лунали на святі, зробили його по-справжньому родинним, таким, який ніколи не забувається.

 

 

Проглядів матеріалу: 426 | Завантажив: ToniaRMC | Дата: 05.09.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024