Четвер, 25.04.2024, 21:56















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Вересень » 23

     20 вересня у актовій залі Глибоцької гімназії зібралися всі, кого зігрівала і зігріває теплом, не дає спокою жага пошуку, жага відкриттів, жага натхнення.

 Гімназисти та їхні наставники зібралися на установчу конференція  гімназійного наукового  товариства «Гіперіон»

У цій залі можна було побачити кращих учнів Глибоцької гімназії , її надію і опору, які виявили бажання займатися науковою роботою.

Всіх членів  наукового товариства  гімназії  привітали  призери обласного конкурсу – захисту науково-дослідних робіт 2016, призери обласних олімпіад : Бирук Єлизавета , призер обласного конкурсу-захисту  науково-дослідних робіт;Коваль Ольга , яка 2 роки поспіль займала призові місця  в Україні на олімпіаді з українознавства; Мінтянська  Альона, яка виборола 3 призових місця на обласних олімпіадах з української мови та літератури, географії та хімії;Рєпіна Анастасія, переможець обласної олімпіади із зарубіжної літератури , володар призового місця на загальнодержавному конкурсі «Я-журналіст»;Облучинська Крістіна , переможець обласної олімпіади з російської мови;

Білоус Анастасія , яка виборола призове місце у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаємося ж, брати мої» (номінація«Історія»).

«Наукове Товариство учнів Глибоцької гімназії "Гіперіон»"  стане центром управління науково-пошукової, дослідницької діяльності гімназії

 Наукове товариство - це співтовариство вчителів і гімназистів. Це радість спільного творення.

Наукове товариство - це кузня знань і майстерня дум, де панує краса, гра, фантазія, творчість.

Наукове товариство - це святилище, де вчаться бути розумними і щасливими.

Наукове товариство об'єднає школярів і вчителів, які прагнуть до наукового і творчого пошуку», - саме такі надії висловили у своїх  виступах кращі учні гімназії.

            Гіперіонівців привітав директор гімназії Ю.Д.Блисенко , який розповів про можливості наукового товариства , про заключення угод з ВНЗ Буковини.

Було обрано раду наукового товариства , до якої увійшли керівники секцій та школярі.

З правами та обов'язками  членів наукового товариства юних науковців  ознайомила  член НТ у секції «Історія і правознавство» , учениця 11 класу Горобець Наталка.

Членів НТ «Гіперіон» прийшли привітати члени Ради гімназії  Нагорний Владислав  і Дабика Віталій , націлили школярів на успіх у всіх починаннях:«Шановні члени наукового товариства «Гіперіон» Знаходьте час для відкриттів, адже це умова успіху!Знаходьте час для роздумів ,адже це джерело сили! Знаходьте час для читання, адже це джерело знань!Знаходьте час для мрії, адже це шлях до зірок! І ми впевнені, що саме Ви отримаєте найпочесніші нагороди та подяки і станете ще однією гордістю нашої гімназії!»

Члени наукового товариства дали урочисту  клятву юного науковця.

У своєму заключному виступі  голова НТ «Гіперіон Вороніна Л.А. сказала: «Хочеться вірити, що всі зусилля і старання не пропадуть дарма, вони допоможуть  вам , юні науковці,  у майбутньому.

Та хто ще знає, може майбутній лауреат Нобелівської премії зростає саме в нашій гімназії. Віримо у вас! Надіємось , що саме ви станете майбутньою інтелектуальною елітою України!»

Проглядів матеріалу: 505 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2016 | Комментарії (1)

      Наш складний час потребує виховання лідерів нової формації — ініціативних, компетентних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Саме учнівське самоврядування дає можливість учням практикуватися у входженні в соціальне середовище, у світ сучасного суспільства.

   22 вересня, були проведені вибори Президента  парламенту Глибоцької гімназії.

   Кандидатами в президенти  були найдостойніші учні , які користуються повагою не тільки в класному колективі, а й  у гімназії:

Репіна Анастасія- учениця 9-а класу

Дабика Микола- учень 10-б класу

Барбаза Василь -  учень 9-а класу

Мінтянська Альона - учениця 10-а класу

Коваль Ольга учениця  10-б класу

   Робота з організації виборів президента  розпочалася 15 вересня  і з цього дня була розпочата агітація кандидатів на пост президента парламнту. Кожен з кандидатів створив свою власну передвиборчу програму, в якій вказав всі свої наміри та плани як президента гімназійного самоврядування.. Передвиборні програми кандидатів були розміщені на стендах , де всі охочі могли ознайомитися з ними.

 Голосування проводилось таємно і  приймали участь в ньому учні 5-11 класів, загальною кількістю – 345 учнів. З них проголосувало 89.8% дітей, а саме 289 нашої гімназії:

За Репіну Анастасію проголосувало 33 чол.;

Дабика Микола отримав 121голосів;

Барбаза Василь -28голосів;

Мінтянська  Альона  отримала 25 голосів;

За Коваль Ольгу проголосувало – 75 чол.

Шість бюлетенів  були зіпсовані та один - «не підтримував нікого».

Президентом  Глибоцької гімназії  став учень 10-Б класу Дабика Микола.

Вітаємо Миколу з достойною перемогою і бажаємо наснаги, терпіння,творчих успіхів та будемо очікувати чогось нового в нашому закладі.

                                Олександра Ткачук –   голова виборчої комісії

 

 

Проглядів матеріалу: 462 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2016 | Комментарії (0)

  МИР!  Це  слово  звучить по-різному на всіх континентах Землі. Але скрізь воно означає прості й одвічні істини. Щороку у другій половині вересня, в день відкриття чергової сесії Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй, у Коровійській ЗОШ І-ІІІ ступенів, як і в усьому світі традиційно відзначають Міжнародний День миру. Цього року цей день припав на 21 вересня. 

    Зараз сама ідея миру стає державною політикою. Тільки в мирній державі накопичуються її багатства, розвивається культура, зберігаються духовні цінності. Тільки в державі, де панує мир, спокій, злагода, зміцнюється економіка, зростає добробут людей, з молодого покоління формуються справжні громадяни незалежної держави. Адже саме молоде покоління являє собою майбутнє й може забезпечити подальший її розвиток. Вихователі ГПД з учнями початкової школи влаштували флешмоб "МИРУ В УКРАЇНІ - БУТИ!" Миру хочуть добрі люди і великі, і малі прагнуть миру на Землі"! Учні 5-х класів на уроці інформатики (вчитель - Лупуляк О.Г.) відправляли листівки з голубом МИРУ у всі області України з посланнями:

"Мир – це життя, щастя, радість, чисте небо над головою", "Мир – це упевненість у завтрашньому дні, у своєму майбутньому", "Мир – це можливість спокійно учитися, працювати, любити і поважати одне одного", "Мир – це свято усіх людей, свято всіх дітей. Без миру немає дитинства, немає майбутнього".

  

 

Проглядів матеріалу: 442 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2016 | Комментарії (0)

    Вже не перший рік шкільне подвір'я Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. щоранку заледве вміщує учнів всієї школи на традиційну ранкову гімнастику, яка займає чільне місце  в режимі роботи закладу (розпочинається о 8.30 год.), адже здоров'я - безцінне надбання не тільки кожної людини, але й усього суспільства у цілому. 

Проблема здоров'я школярів сьогодні є гостро актуальною. Щороку у школі активно проводиться пропаганда здорового способу життя. Щоденна ранкова зарядка є однією з єфективних форм роботи у даному напрямку. Її мета - це формування в учнів здорового способу життя, дбайливого ставлення до свого здоров'я як головної життєвої цінності.

А що заважає ВАМ з самого ранку забезпечити собі піднесений настрій та заряд енергії на весь день? ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО НАС.

Проглядів матеріалу: 407 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2016 | Комментарії (0)

    22 вересня  відбулись урочистості з нагоди 130-річчя від дня заснування  Опришенської школи, в яких взяли участь голова Глибоцької  районної державної адміністрації Георгій Придій, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, голова Глибоцької районної ради Петро Панчук, голова Опришенської сільської ради Микола Попович, начальник управління освіти райдержадміністрації Василь Барарюк, голова  Глибоцького райкому профспілки працівників  освітиЛазурко Світлана, працівники управління освіти, вчителі та випускники.

Ювілейне святкування стали незабутньою зустріччю кількох поколінь вчителів та учнів. Поринути у минуле, у свої спогади змогли всі, хто був присутній на святковому концерті. Слова вітання з ювілеєм пролунали від директора школи Миколи Івановича Боднарюка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 448 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2016 | Комментарії (0)

  У середу, 21.09.2016р. на базі конференц-зали методичного центру управління освіти Глибоцької РДА, відбулося засідання Клубу новаторства та фахової майстерності  найбільш працівників психологічної служби Глибоцького  району.

 У цьому навчальному році – це перше засідання Клубу. Серед основних завдань, які містило дане засідання були:

  1. Розгляд та вивчення матеріалів, які подаються працівниками психологічної служби  на Експертну комісію Чернівецького ОІІППО (корекційно-розвивальні програми, діагностичні методики, тести та анкети).
  2. Обговорили та узагальнили результати щорічних діагностичних мінімумів для педагогів району щодо виявлення прогалин у знаннях з психології та соціальної педагогіки.
  3. Підготували матеріали до засідання методичної студії.
  4. Розробили та підготували практичні матеріали до засідання ШМППС.

Наступне засідання КНФМ відбудеться 16.02.2017р.

Така форма методичної роботи  стає традиційною та вносить  вагомий результат у розвиток та підвищення кваліфікації працівників психологічної служби району.

Методист РМЦ  Колесник   А.І.

Проглядів матеріалу: 493 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024