Четвер, 25.04.2024, 07:45















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Вересень » 19

   У рамках Олімпійського тижня у Петричанському НВК відбулись ігри "У пошуках Олімпійського вогню" серед учнів 3 та 4 класів та спортивна розвага "Малі олімпійські ігри" для дітей дошкільного віку. Діти отримали знання про Олімпійські традиції, розвивали руховий апарат, фізичні вміння та навички з метою зміцнення здоров'я та одержали велику насолоду та задоволення. Вболівальниками були учні 1 та 2 класів, а також діти молодшого дошкільного віку. Педагоги виховували у дітей почуття дружби та колективізму.

   Класовод 2 класу Людмила Анатоліївна провела годину спілкування "Тато, мама і я - спортивна сім'я". Педагог дала можливість учням зрозуміти необхідність дружби зі спортом у колі сім'ї. Адже спорт - це здоров'я родини.

  Учні початкової школи прийняли участь у конкурсі малюнків на асфальті «О, спорт – ти мир!». А дошкільнята залюбки переглянули мультфільм «Як козаки у футбол грали». На завершення спортивного тижня всі зібралися у дружньому колі та слухали пісні на спортивну тематику.

             Директор Петричанського НВК   Катренюк Марія

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 445 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2016 | Комментарії (0)

   На базі районного методичного центру управління освіти  Глибоцької РДА відбуваються дистанційні курси для вчителів початкових класів румуномовних шкіл. Курси проводяться працівниками Інституту післядипломної педагогічної освіти.

Проглядів матеріалу: 386 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2016 | Комментарії (0)

     В перші дні осені по всій території України проходив Олімпійський тиждень, присвячений здобуткам українських спортсменів та вихованню підростаючої олімпійської молоді.

Черепковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів підхопила ідею проведення Олімпійського тижня. Відбулася загальношкільна лінійка «Здорові діти – здорова нація». Наступного дня класними керівниками проведено єдиний Олімпійський урок «Діти – олімпійська надія України». Серед учнів 5-11 класів була проведена вікторина «Знавці історії Олімпійського руху», де перемогу вибороли учні  9 класу.

Спортивні змагання проходили в цікавій і безкомпромісній боротьбі. Програма включала в себе змагання з футболу між хлопцями, стрибками на скакалці, богатирські забави, змагання з армлеслінгу, тенісу, веселі старти.

Перемогу у номінації «Міс скакалка» отримала 10-класниця Юлія Кушнір, титул «Найсильніший учень школи» уже другий рік поспіль виборює учень 10 класу Куделько Олександр, «Найсильнішим класом школи» стали семикласники , а перемогу у змаганні з армреслінгу здобув учень 10 класу Іван Лазурко.

Не менш цікаво пройшов і конкурс малюнків на асфальті «Ми – майбутні олімпійці». Протягом тижня ранковий дзвінок сповіщав усіх учнів школи про загальношкільну ранкову зарадку.

Протягом тижня в шкільній бібліотеці працювала виставка «Спортивна гордість країни», організована бібліотекарем Є.А. Літовською.

На підсумковій лінійці були нагороджені класи за активну участь у проведенні тижня спорту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 393 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2016 | Комментарії (0)

    В Купського НВК №2 відбулось перше засідання Школи молодого вчителя “Молодість і перспектива”

Мета школи молодого вчителя:

Формування професійних умінь і навичок, які відповідають сьогоднішнім вимогам педагогічної науки і практики,підготовка молодих спеціалістів до засвоєння прийомів і методів перспективного педагогічного досвіду.

 Порядок денний засідання:

  1.   .Анкетування молодих вчителів з метою визначення труднощів,проблем, в організації роботи вчителя.
  2. Створення групп “наставник-молодий вчитель”.
  3. Інструктаж молодих вчителів “Планування роботи вчителя.Робота з навчальними програмами,пояснювальними записками до них,шкільною документацією.Нормативні документи”.
  4. Консультації “Вимоги до планування виховної роботи”.Ознайомлення молодих педагогів із системою роботи в школі.
  5. Вимоги до організації робот из обдарованими учнями.

Заступник директора з НВР    Кирстюк   О.М.

Проглядів матеріалу: 402 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2016 | Комментарії (0)

Здоров'я – основа усього на світі.

Здоровими бути бажають всі діти.

А щоб рости і гартуватись,

Треба спортом всім займатись.

    З 10 по 17 вересня в рамках підтримки Олімпійських Ігор, пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом в Молодійському дошкільному закладі було проведено олімпійський тиждень. Малюки   отримали знання про олімпійські символи: олімпійське гасло, олімпійська емблема, олімпійський прапор, олімпійський вогонь. Цікаво і весело дошкільнята провели Олімпійський тиждень в ДНЗ: веселі ранкові гімнастики, ігри, естафети, бесіди, конкурс малюнка на асфальті, змагання, розваги та отримання призів.   Інструктор з фізичного виховання Флюндра Н.Д. проводячи заходи спортивного напрямку виховує свідоме ставлення у дітей до оздоровлення та розвиває толерантність, бережне ставлення до інших відповідно до життєвих ситуацій формуючи у малят співчуття та вміння радіти успіхам інших. Кожен день для дітвори приносив  багато радості, позитивні емоції.     

 

Проглядів матеріалу: 516 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2016 | Комментарії (0)

     В Стерченському ДНЗ Олімпійський тиждень пройшов під девізом: «Здорова дитина – щаслива країна».

Заходи були  спрямовані на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні. Під час проведення спортивних змагань, вікторин, розваг   малята ділилися своїми знаннями про здоровий спосіб життя, змагалися, гралися та навчали молодших дітей різним вправам. Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь.

Проведення олімпійського тижня  подарувало дошкільнятам позитивний емоційний заряд, сприяло розвитку фізичних вмінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя.

                                                                                   Вихователь Стерченського ДНЗ : Харена С.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 366 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2016 | Комментарії (0)

     Відповідно до плану роботи Багринівської ЗОШ в школі організовано проведення Олімпійського тижня. Метою цього тижня була пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійського руху шляхом залучення учнівської молоді до занять спортом. Учні школи мали можливість під час перерв переглядати соціальні ролики щодо утвердження здорового способу життя. У фойє школи діяла тематична виставка художньої та документальної літератури, періодичної преси, присвяченої Олімпійському рухові на Україні. У рамках тижня було проведено Олімпійський урок. Гостями уроку були Прокоп Стрельчук, директор районної спортивної школи та методист РМЦ Микола Лях.  З інтересом учні слухали розповідь  Прокопа Григоровича про ХХІІ Олімпійські ігри 1980 року, де він ніс олімпійський факел. Микола Лях закликав учнів вести    здоровий спосіб  життя. Директор школи Михайло Акатріні на уроці розповів  історію Олімпійських Ігор, досягнення  українських спортсменів  в Олімпійських Іграх.  Також учні початкових класів  зібралися на  спортивні змагання «Веселі старти».  Директор школи зазначив: «Ми намагаємося заохотити якомога більше дітей до занять фізичною культурою і спортом, щоб вони відмовлялися від шкідливих звичок».

Бажаємо усім, щоб спорт допоміг вам бути здоровими та сильними.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 480 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2016 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 441 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024