Вівторок, 23.04.2024, 10:19















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Вересень » 21

    У 2017 році випускники шкіл складатимуть державну підсумкову атестацію на пунктах тестування у формі ЗНО. Про це повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій.

“З огляду на результати, отримані після ДПА в 2015, 2016 роках, в цьому році прийняте рішення поширити таку практику на всі предмети, з яких випускники здають державну підсумкову атестацію. Це буде справді “державна атестація”, – зазначив Карандій.

Як відомо, раніше Державну підсумкову атестацію у формі ЗНО випускники здавали лише з двох предметів – української мови та математики або історії (на вибір). Тепер у формі ЗНО пройдуть іспити з усіх предметів, з яких передбачена державна підсумкова атестація в 11 класі. Їх три: українська мова і література, математика або історія (на вибір) і ще один предмет на вибір випускника.

Обов’язкового тестування з іноземної мови не буде. Крім того, в 2017 році незалежне тестування розпочнеться значно пізніше – 23 травня, а не на початку місяця або в квітні, як це було в 2016 і 2015 роках. Як і раніше, ЗНО можна буде здати з 12 предметів, перелік яких є на сайті УЦОЯО. Програми, за якими проводиться зовнішнє незалежне оцінювання, також не будуть змінені, вони залишаться такими ж, як і в 2016 році.

Проглядів матеріалу: 457 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2016 | Комментарії (0)

     Для деяких з нас мир - це повсякденна реальність. На наших вулицях спокійно, наші діти ходять до школи. Там, де підвалини суспільства міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися.
Проте для дуже багатьох людей у сучасному світі цей дар - не більше ніж казкова мрія. Вони живуть в кайданах атмосфери нестабільності та страху. Для них-то в основному і існує цей день.
Двадцять п’ять років тому Генеральна Асамблея проголосила Міжнародний день миру як день загального припинення вогню і відмови від насильства. З тих пір він і відзначається в Організації Об’єднаних Націй. Він покликаний змусити людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього.
ООН використовує святкування Дня миру, для залучення уваги до своєї різнобічної роботи в підтримку миру і для того, щоб спонукати окремих людей, групи та громади на всій планеті до осмислення проблем миру та обміну інформацією та практичним досвідом діяльності по його досягненню.
В Україні День миру закріплено відповідно до Указу Презедента України № 100 від 5 лютого 2002 року.
Проглядів матеріалу: 378 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2016 | Комментарії (0)

   16 вересня, у п’ятницю, в рамках Олімпійського тижня, у Грушівському НВК відбувся День туризму. Розпочався день зі святкової лінійки, на якій пройшов перший конкурс – «Презентація команд». Далі учні 6-9 класів змагалися на спритність (долання перешкод на велосипеді) та кмітливість і винахідливість (вміння в'язати туристичні вузли). У першому змаганні І місце здобув Салагор Микола (учень 8-го класу), ІІ місце – Павленко Василь (учень 8-го класу), ІІІ місце – Пентелейчук Дмитро (учень 8-го класу). У змаганні з уміння в'язати туристичні вузли І місце здобув Борісов Чіпріан (учень 9-го класу), ІІ місце – Салагор Микола (учень 8-го класу), ІІІ місце – Житар Павло (учень 8-го класу).

Переможців змагань вчитель фізичного виховання Вільчак Д.Д. нагородив почесними грамотами.

Отже, дані заходи сприяють згуртуванню класних колективів, спонукають дітей до активного, змістовного та цікавого дозвілля.

Заступник директора з ВР                                Зінкевич Д.В.

Проглядів матеріалу: 434 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2016 | Комментарії (0)

    Осінь - одне з найпрекрасніших пір року. Тільки восени можна побачити безліч фарб, побачити, як природа готується до сну. Осінь дарує нам спокій і умиротворення. Жодна пора року не дарує нам стільки краси. 

16 вересня 2016 року в Карапчівському ліцеї, учні 11 класу організували  конкурс краси й чарівності «Містер та Міс Осінь 2016». У конкурсній програмі взяли участь найталановитіші, найчарівніші та найкрасивіші дівчата і хлопці 8-10 класів. Кожному учаснику було запропоновано підібрати для себе певний образ, готуючи костюми із природного матеріалу, придумати назву і представити її. Також були різні конкурси. Дуже важко було обрати переможців. Але конкурс є конкурс!  «Містером та Міс Осінь 2016» стали Вікован Костянтин та Тимчук Лоредана, учні 10-А класу.

У фойє ліцею була виставка стінних газет ”Золота осінь”, яку підготували учні 5-7 класів. Кожна представлена робота заслуговувала на увагу та нагороду.

Мета цього заходу була виховувати дбайливе ставлення до природи, розвивати вміння бачити красу навколишнього світу, розвивати спостережливість, кмітливість, вміння працювати в команді, допитливість, артистичні здібності.

Левчук Аліна Георгіївна - педагог-організатор Карапчівського ліцею

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 413 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2016 | Комментарії (0)

    З 12 по 16 вересня 2016 року учні та вчителі Грушівського НВК взяли участь у проведенні “Олімпійського тижня”, під час якого учні закладу отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

Протягом тижня, а саме: на уроках історії та географії учні дізнавались про положення та звичаї Олімпійських держав, міста, де проводились попередні Олімпійські ігри та традиції Олімпійського руху в Україні, на уроках української мови школярі вивчали олімпійські традиції та легенди різних країн світу, на уроках музики ознайомились з гімнами, народними піснями інших держав. Вчитель образотворчого мистецтва провів конкурс на кращий малюнок зі спортивної тематики серед учнів початкових класів.

Під час проведення даного тижня в кожному класі класні керівники підготували та провели бесіди, вікторини, класні години тощо.

Перші змагання розпочали найменші дітки закладу, а саме: вихованці молодшої групи «Сонечко» та старшої групи «Веселка» дошкільного підрозділу НВК. Вихованці взяли участь у наступних конкурсах: «Біг в парі», «Передача м’яча», «Утримай м’яч», «Найкращий водій», «Весела естафета» тощо.

Наступні змагання – «Веселі старти», що пройшли 13 вересня, покликали на шкільний стадіон учнів і вчителів 1-4 класів. Тут відбулися змагання-естафета, стрибки в довжину,  веселі конкурси тощо.

14-15 вересня учні 5-9 класів зібралися на спортивні змагання «Старти надії». Вчителем фізичного виховання Вільчаком Д.Д. було організовано  пробіг Олімпійського тижня, а саме: дистанцію в 500 м. долали учні 5-7 класів, 1000 м. – учні 8-9 класів. Пізніше учні взяли участь у змаганнях з футболу та піонерболу. Також проводився турнір з шахів та шахматів між учнями 5-7 класів.

У п’ятницю, 16 вересня, відбувся Олімпійський урок у 8 – 9 класах на тему «Спортивне і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя та зміцнення миру». Вчитель фізичної культури Вільчак Д.Д. розповів про важливість здорового способу життя для кожного, про історію Олімпійських Ігор та досягнення  українських спортсменів в Олімпійських Іграх.

Після завершення змагань підведено підсумки і нагородження переможців почесними грамотами.

Веселими і задоволеними залишилися всі учні й вчителі. Ми ще раз побачили, що в нашому закладі ростуть сильні, спритні й сміливі. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

 

Заступник директора з ВР                            Зінкевич Д.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 465 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2016 | Комментарії (0)

        З 12 по 16 вересня в Турятському НВК відбувся Тиждень проведень олімпійських ігор. Дошкільна ланка приймала активну участь під девізом :

«Бути здоровим  висока мета,  кожного хто у садочку зроста».

 В кінці  цього тижня було проведено зустрічі:

  -із  збірною   багаторазових  чемпіонатів України серед дівчат з футболу та мініфутболу Турятського НВК;

- із чемпіонкою області  по  туризму та спортивному орієнтуванню Блуй М.В.

 Малеча була у захваті від розповідей, гри та знайомства з колективом чемпіонатів.

Проглядів матеріалу: 398 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2016 | Комментарії (0)

     У Черепковецькій ЗОШ  учнями 3-х класів, спільно із Будинком Культури, проведено виховний захід «Мій тато – захисник роду і своєї Батьківщини» до дня батька.

На свято запрошені батьки – учасники АТО учнів та всі батьки.

Учні змістовно провели свято, де дякували батькам за їхню ласку, турботу, любов, а захисникам – батькам, за мужність, відвагу та батьківську ласку.

На святі звучали пісні, вірші  та танці на патріотичну тематику. Вкінці свята батькам – учасникам АТО від Громадської організації вручено цінні подарунки, а від учнів усім батькам вручено ангеликів – охоронців та патріотичні сувеніри.

Проглядів матеріалу: 451 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2016 | Комментарії (0)

    19 вересня 2016р. в Йорданештській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися батьківські збори з порядком денним:

  1. Звіт батьківського комітету за 2015-2016 н. р. - доповідач голова батьківського комітету Меглей І.Ф.
  2. Аналіз навчально-виховного процесу за 2015-2016 н. р. та завдання на 2016-2017 н.р. -  доповідачі – ЗДНВР – Шапка М.Г., та ЗДВР- Кирчу О.Г.
  3.  Про реформування початкової школи– інформує ЗДНВР – Шапка М.Г.
  4. Про стан підготовки школи до нового 2016-2017 н.р.
  5. Про особливості проведення ЗНО та ДПА у 2017н.р.
  6. Про особливості харчування учнів у 2016 - 2017 н.р.
  7. Вибори нового батьківського комітету на 2016 -2017 н.р.

По останнім 4 питанням виступив директор школи Шапка Ф.А. Кожне з питань порядку денного ретельно обговорювалась батьківської громади. За результатами голосування був обраний новий батьківський комітет, головою в четверте став депутат районної ради Меглей І.Ф.

Батьки оглянули виставку учнів: «Золота, щедра осінь».

В роботі батьківських зборів прийняв участь та виступив Йорданештській сільській голова Лютик Г.Ф.

ЗДВР                      Кирчу О.Г.

педагог – організатор Шапка Л.Ф.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 426 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2016 | Комментарії (0)

   Минуле століття скрилося за небосхилом і залишило величезну кількість історичних подій, які наші нащадки будуть розкладати по поличкам під назвами: “вагомі”, “менш вагомі”. Але така подія, як політ в космос, а далі – підкорення космосу, – безумовно, буде передувати за інших. Космос – тема актуальна і сьогодні, іще більше – майбутнього. Тому особливо приємно усвідомлювати, що розробкою її займаються не тільки дорослі, а й діти, яким жити в XXI столітті, творити, наближати земне до надземного.

         В цьому році в І етапі конкурсу взяли участь учні 3-9 класів. Всі проявили максимум винахідливості і креативності: макети планет, чарівна космічна квітка,технічні пристрої, космічні кораблі - і це далеко не все, що можна було побачити на виставці.

         Кожен клас був оцінений справедливо. Бажаємо переможцям І етапу успіхів на районному етапі. 

                                                                       Опаіць М.І. - педагог-організатор

Проглядів матеріалу: 397 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2016 | Комментарії (0)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 1134 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2016 | Комментарії (0)

      З 10 по 17 вересня 2016 року у Нижньосиньовецькому ДНЗ пройшов “Олімпійський тиждень” під девізом: «Здорова дитина – щаслива країна».

 Заходи були  спрямовані на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в України.

Кожен день був наповнений цікавими спортивними заходами, спрямованими на формування у дітей дошкільного віку уявлень про здоровий спосіб життя, зміцнення фізичного та психічного здоров’я дітей.

Проведення олімпійського тижня  подарувало дошкільнятам позитивний емоційний заряд, сприяло розвитку фізичних вмінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя.

Проглядів матеріалу: 431 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024