П'ятниця, 26.04.2024, 18:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Вересень » 16

    Сьогодні, 16 вересня,  в приміщенні конференц-залу методцентру управління освіти   відбулась  нарада  керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Глибоцького району під керівництвом  начальника  управління освіти Глибоцької РДА Барарюка В.І.  Згідно порядку денного розглядались наступні питання:

  1.  Про виконавську дисципліну керівників закладів освіти району та дотримання термінів інформування управління освіти, –доповідач – Барарюк В.І.– начальник управління освіти.

  2.  Про "Концептуальні засади реформи середньої школи"- проект "Нової української школи",– доповідач – Цуркан І.Ю.- заступник начальника управління освіти.

  3.  Про організацію проведеня Всеукраїнського профілактичного заходу "Урок" - доповідач - Стрельчук О.К. - начальник відділу управління освіти.

  4. Про стан подання статистичної звітності закладами освіти району на початку навчального року, – доповідач – Міхай Д.М. – головний спеціаліст управління освіти.

  5. Про опередження дитячого травматизму та своєчасну звітність закладів, - доповідач- Марчук А.І. - головний спеціаліст управління освіти.

  6.  Оголошення.

 

Проглядів матеріалу: 408 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2016 | Комментарії (0)

  У Чагорському ДНЗ  15.09.16р. було проведено спортивне свято, основною метою якого було показати дітям,що заняття спортом це шлях до здоров’я та витривалості.

Спортивне свято розпочалося з представлення команд:  «Левенята» - капітан  Чоботар Артем, «Сонечко»- капітан  Поштарюк  Данило.

Конкурси оцінювали компетентне журі : кандидат майстрів спорту по боксу - Морар Михайло Іванович та спортсмен 1-го розряду серед молоді у сфері боксу - Лукін Юрій Вікторович,які провели з дітками  майстер-клас по боксу та розповіли про свої досягнення у спорті.

Було проведено конкурси «Передача м’яча», «Стрибки жабкою», «Утримай м’яч», «Стрибки в мішку», «Перетягування канату»,»Біг в парі».

Вихованці  дошкільного закладу  із великим задоволенням змагалися між собою,а активні вболівальники підтримували свої команди.

Завершилось свято нагородженням переможців,де  члени  журі   урочисто привітали та вручили медалі.

На святі дошкільнята отримали запас бадьорості,активності,масу позитивних емоцій, енергії  та просто відпочили.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 529 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2016 | Комментарії (0)

      Фізкультурні свята та розваги дуже подобаються дошкільнятам, насамперед тому, що об’єднують їх спільними переживаннями , дарують відчуття перемог.

   15.09.2016р. у Тарашанському ДНЗ було  проведено спортивну розвагу «Маленькі олімпійці». До свята ми готувались  завчасно ; розучували вірші , пісні. За спонсорські кошти батьків були придбані емблеми , смайлики . Фізичний  інструктор Заіць М.М. спільно з вихователем старшої групи Александрюк К.В. провів різноманітні змагання , ігри, що дуже позитивно вплинуло на загальний фізичний розвиток дітей, і звичайно , на веселий настрій. Під час проведення змагань , у дітей виявилось бажання бути сильними, спритними  та витривалими.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 434 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2016 | Комментарії (0)

    З 12 по 17 вересня в ДНЗ “Сонечко” був проведений Олімпійський тиждень. Заходи були  спрямовані на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні. Під час проведення спортивних змагань, вікторин, розваг   малята ділилися своїми знаннями про здоровий спосіб життя, змагалися, гралися. Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь.

В ході цього заходу вихователі провели з дітьми бесіди про історію Олімпійських ігор, розучили вірші і пісні на спортивну тематику, здійснили екскурсію до місцевого стадіону, а також виготовили емблеми для участі у конкурсах. Підготували для дітей розвагу з фізкультури «Ми маленькі олімпійці», ігри – естафети: «Передай м’яч», «Стрибки з м’ячем між ногами», перегони на самокатах та велосипедах та ряд спортивних рухливих ігор, де діти приймали активну участь, змагаючись один з одним. Діти середніх та старших груп вміло виконували завдання на координацію рухів та рівновагу, швидкість стрибків, бігу.  Безліч веселих, цікавих естафет чекали на малюків на спортивному майданчику, створюючи хороший настрій. Діти Разом з батьками взяли участь у конкурсі малюнків з олімпійської тематики.

Фізкультурний настрій панував на протязі всього Олімпійського тижня. Діти кожного дня були активними, долали перешкоди і весело йшли до перемог. Активність дітей підтримували і педагоги, які виготовили гарні медалі за успіх у подоланні змагань.

Тиждень закінчився підведенням підсумків та виставкою фотознімків усіх змагань, переглянувши яку, батьки змогли порадіти успіхам своїх дітей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 418 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2016 | Комментарії (0)

     З 12 вересня в Кам’янському ДНЗ проходить  Олімпійський тиждень. Розпочався він зі знайомства дошкільнят з історією та походженням олімпійських ігор, олімпійськими символами та відомими спортсменами – олімпійцями. Вихователями у співпраці з батьками та вихованцями оформлено виставку « Здоровим будь». У всіх вікових групах організовано та проведено фізкультурні розваги, рухливі та спортивні ігри.

   Кульмінацією Олімпійського тижня стало спортивне свято « Ми майбутні олімпійці», на якому були присутні Стрільчук П.Г.- директор Глибоцької районної дитячої юнацької спортивної школи, Лях М. Г. – методист з фізичного виховання та спорту РМЦ, Петрик Л. В. – методист з дошкільного виховання РМЦ, батьки.  Гості привітали учасників змагань та побажали їм успіхів, а після закінчення свята – вручили кубок «Чесна гра», нагородили дітей медалями та подарували фізкультурний інвентар.

     Враження від заходів Олімпійського тижня дошкільнята відтворили у конкурсі малюнка на асфальті : « О, спорт – ти мир!»

                                                         Валентина Грижук, зав. ДНЗ,

              Домніка Балан, вихователь – методист закладу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 625 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2016 | Комментарії (0)

     З  10 по 17 вересня 2016 року у дошкільному підрозділі Слобідського  НВК був проходив Олімпійський тиждень.   Під час тижня  було проведено комплекс загально-розвиваючих вправ, рухливі ігри, естафети. Заходи були  спрямовані на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху. Під час спортивних змагань, розваг   старші дошкільники  змагалися, гралися та навчали молодших дітей різним вправам. Діти емоційно та жваво реагували на кожне із завдань, демонстрували свою спритність, швидкість. Проведення олімпійського тижня  подарувало дошкільнятам позитивний емоційний заряд, сприяло розвитку фізичних вмінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 364 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024