Четвер, 28.03.2024, 13:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Грудень » 16

    Сьогодні , 16 грудня , на базі РМЦ відбулося засідання МО вчителів української мови в початкових класах. Відкрила засідання методист Е. М. Леонтій, яка ознайомила присутніх з планом роботи з проблеми « Шляхи удосконалення роботи з обдарованними дітьми». Керівник МО Оленюк В. О. презентував зміст та структуру проектування  індивідуального освітнього маршруту обдарованного учня.

Свою майстерність та творчість вчителі виявили у написанні есе на тему «Чому я стала вчителем»та під час фахового тестування.Майстер- клас з проблеми засідання МО провела учитель Купського НВК Опаїць М. Г..Наприкінці учасники засідання підвели підсумки конкурсу ім. П. Яцика та обговорили питання щодо проведення ДПА.Узагальнили сьогоднішню роботу рекомендаціями щодо роботи з обдарованними учнями початкових класів.

Проглядів матеріалу: 502 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.12.2016 | Комментарії (1)

    Завершився районний тур конкурсу "Вчитель року - 2017".  Затверджено протоколи, видано підсумковий наказ, нагороджено найкращих.

У  конференц-залі РМЦ у дружній атмосфері педагоги ділились враженнями від участі в конкурсі, планами на майбутнє, ідеями щодо обласного туру конкурсу та новими знаннями, що здобули за дні районного туру. Конкурсантами відзначено позитивні зміни в умовах конкурсу. Переможці районного туру одностайно стверджують, що персональний інтернет-ресурс кожного вчителя виводить на якісно новий рівень як самоосвітню  діяльність педагога, так і його роботу з учнями та батьками.

Теплі слова вітання прозвучали від начальника управління освіти Василя Барарюка. Учасників конкурсу нагороджено дипломами  управління освіти та райкому профспілки та цінними подарунками, які вручила Світлана Лазурко. А до складу Зоряної Команди Переможців цьогоріч ввійшли: Кожокарь Костянтин Іванович, Лук`ян Ніна Іванівна, Білійчук Анастасія Іллівна, Зигря Марілена Віорелівна, Хабюк Андрій Ярославович. Тож педагоги Тереблеченської ЗОШ №1, Кам`янської ЗОШ, Старововчинецького ліцею, Купського  НВК та Коровійської  ЗОШ мають нагоду представляти всіх освітян Глибоччини на ІІ турі конкурсу «Вчитель року-2017».

Управління освіти, районний методичний центр, райком профспілки  працівників освіти і науки вітають  учасників, фіналістів, лауреатів, переможців районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017». Бажаємо досягти найвищих професійних вершин і перемоги на обласному турі Конкурсу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 1244 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.12.2016 | Комментарії (6)

     16 грудня 2016 року, після вимушеної перерви в зв'язку з введенням карантину, на терені Глибоцького району продовжує свою роботу ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. Сьогодні з 10 години показують свої знання найкращі  знавці української мови та літератури та фізики з числа учнів загальноосвітніх закладів Глибоцького району.

   Робота олімпіад розпочалась вчасно, завдання отримані та роздруковані вчасно, виконано весь обсяг робіт згідно затвердженої дорожньої к ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 1474 | Завантажив: Микола | Дата: 16.12.2016 | Комментарії (3)

    15 грудня  2016 року на базі Глибоцького ЦТКСЕУМ  відбувся районний  семінар вчителів історії. Семінар відкрили Барарюк Василь Іванович- начальник управління освіти та  Швець Василь Григорович - методист РМЦ.  Тема семінару: «Туристсько-краєзнавча та пошуково-дослідницька робота в навчальних закладах як засіб формування національно-патріотичної свідомості школярів».

Директор Глибоцького ЦТКСЕУМ Дудка Анатолій Петрович закцентував увагу на створенні системи освіти і виховання засобами туризму і краєзнавства в навчальних закладів Глибоцького району.

Роботу семінару продовжив Щур Руслан Васильович, заступник директора ГЦТКСЕУМ, який розповів про організацію пошуково-дослідницької та краєзнавчої роботи серед учнівської молоді: напрямки та форми діяльності.

Вчитель Чагорської ЗОШ Яловко В.С. презентував історико-краєзнавчий Проект «Бойової слави жителів села Чагор».

Меленко О. В., методист ЦТКСЕУМ,  провела з вчителями історії квест «Історичне краєзнавство».

За круглим столом учасники семінару обмінялися думками з проблеми семінару та виробили методичні рекомендації.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 537 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.12.2016 | Комментарії (2)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024