Четвер, 25.04.2024, 14:08















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Грудень » 07

    В Турятському НВК 1 грудня 2015 року відбувся благодійний ярмарок у підтримку дітей-інвалідів, які навчаються у нашому навчальному закладі та проживають на території обслуговування.

   Акція в черговий раз довела, що байдужих менше, - більшість учнів 1-7 класів взяли активну участь у заході. Чого тільки не було на столах! На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, тістечка, печиво, льодяники, поп-корн - виготовлені своїми руками або за допомогою батьків. Все було, як на справжньому ярмарку: охочих було стільки, що коридором не можна було вільно пройти, скрізь лунав гамір, жарти, учні запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Усі учасники отримали неабияке задоволення. А найприємніше те, що захід став місією доброчинності.

    В  ході ярмарки було зібрано 1200 гривень, які  будуть  витрачені  на  закупку  солодких  подарунків  для  дітей-інвалідів, які  навчаються  в  нашій  школі.

Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги…

Пинзару Олександра – голова малої ради

 

Проглядів матеріалу: 415 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.12.2016 | Комментарії (1)

     Аби не згасла пам'ять про світоча нашого краю, з нагоди 65 – річчя від дня народження народного артиста України 28 листопада 2016р. учні Привороцької ЗОШ І-ІІ ступенів відвідали обласний краєзнавчий музей, а саме кімнату  Назарія Яремчука.

   Екскурсію організували педагог – організатор Романюк Л.І. та вчитель української мови та літератури Трач К.І., нагадати наступному поколінню про щирого, залюбленого митця, який у рідному краї присвятив своє, на жаль, таке коротке, але яскраве життя справжній майстер пісенного мистецтва.

   У кімнаті – музеї Н.Яремчука представлені афіши, платівки, світлини, рукописи співака, які збирав він особисто. Тут можна побачити експонати, які висвітлювали творчість «Смерічки» від її початків – коли самодіяльний ансамбль Вижницького будинку культури тільки починав свій творчий шлях. Екскурсія завершилася покладанням квітів на Центральному кладовищі м.Чернівці, та вшанування його пам'яті хвилиною мовчання.

   Крім цього з нагоди цієї пам’ятної дати наші учні влітку побували в садибі – музеї Н. Яремчука у Вижниці. Зустріла гостинно нас рідна сестра Назарія – Катерина Яремчук. Спокійним, лагідним голосом вона розповідала про свого брата, мов про живого, розуміючи, що він рідний і дорогий мільйонам українцям. У цій смерековій хаті, який уже понад 80 років зробив Назарій перші кроки, тут народилася його пісня, яка і досі живе в людських серцях. До музею стежка не заростає. Будинок носить ім’я однієї з найдавніших пісень виконавця «Смерекова хата». Садиба вважається головною туристичною і архітектурною перлиною міста Вижниця.

   Незламність Назарієвого духу, його патріотизму, вірність перед друзями та Батьківщиною, любов та повага до оточуючих. Саме тому, особливо у такий нелегкий час, він є приклади для всіх українців.

   Пролетіли 20 років як його немає з нами, але кожний рік, кожен день ми відчуваємо, що він живий. Він живе у своїх піснях.

Педагог-організатор Романюк Л.І.

Проглядів матеріалу: 394 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.12.2016 | Комментарії (0)

Кликни по згенерованим системою унікальним посиланням   https://my.klitschkofoundation.org/ref/VCtysv
зареєструйся на сайті і наближ нас до перемоги.

Проглядів матеріалу: 538 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.12.2016 | Комментарії (1)

   День боротьби зі СНІДом - 1 грудня - щорічно стає страшною датою для мільйонів людей, які часто недбало ставилися до себе і свого здоров'я. 

      В Турятському  НВК   проводяться превентивні заходи, які  допомагають учням  краще  зрозуміти  проблему хвороби  та  застерегти  від необдуманих  вчинків. Це  і  виховні  години  по  класам  на  тему  «Єдиний правильний вибір – на користь здорового способу життя»,  відкритий виховний захід «Об’єднаймося заради безпеки, об’єднаймося проти СНІДу»  учнями  8-А  класу, конкурс  малюнків  та  плакатів, анкетування серед школярів.

  Працівниками  психологічної  і соціальної  служби  було  проведено  моніторингове  дослідження  з  питань ВІЛ-СНІДу  серед  учнів  8-11 кл.,  а  також міні – лекція  для цьогорічних  випускників  школи   на  тему «Вбережи  себе  від  СНІДу».

 

Проглядів матеріалу: 427 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.12.2016 | Комментарії (0)

    У суботу, 3 грудня 2017 року, у м. Івано-Франківськ відбувся ІІІ тур ІІІ-го всеукраїнського чемпіонату з хореографічного мистецтва «Art Dance-2017», який зібрав талановитих танцюристів України для того, щоб визначити найкращих.

Очолив конкурсне журі танцюрист, суддя проекту «Танцюють всі», Раду Поклітару.  Також у складі журі Віктор Томашек, Катерина Белявська, Родіон Фархшатов. Конкурсанти змагалися у наступних номінаціях: класичний танець, східний танець, народний танець, народна стилізація, сучасний танець (джаз, модерн, контемпорарі), вуличний танець (хіп-хоп, джаз-фанк, брейк-данс), естрадний танець, естрадно-спортивний танець та естрадно-бальний танець. 

Вихованці гуртка сучасного танцю «Небесне сяйво» Глибоцького РБТДЮ на базі Станівецького НВК (керівник Шова Д. Л.) стали не тільки учасниками чемпіонату, а й переможцями. Здобули почесне звання «Бронзовий чемпіон» у номінації народний танець та ІІ місце у номінації вуличний танець.

Вітаємо переможців!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 579 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.12.2016 | Комментарії (1)

Завжди, постійно і усюди

Вирішувать лише тобі,

Що із здоров’ям твоїм буде.

Не треба шкодити собі

Як об’єднаємось в родину.

То згинуть дні негод сумні.

І у одну прекрасну днину

Ми разом скажем: СНІДу – «ні»!

1 грудня у Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІДом психологічною службою Димківського НВК  проведено виховний захід на тему «Скажемо СНІДу ні».

Мета заходу: надати правдиву, лаконічну та офіційно затверджену інформацію щодо того, які життєві ситуації є небезпечними з точки зору інфікування ВІЛ, а які є безпечними та не призводять до інфікування. Учні повинні самостійно навчитися визначати небезпечні ситуації і оцінювати свій особистий ризик інфікування ВІЛ.

Учні серйозно поставились до сказаного, адже розуміють що ця проблема є досить поширена в нашій країні.

Захід завершився емоційною піснею, яка торкнулася душі кожного слухача.

Педагог-організатор – Русу З.П.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 422 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.12.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024