Середа, 24.04.2024, 12:03















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Грудень » 19

Нічка зорі розсипає, 
Тихо-тихо сніг лягає, 
Він до кожного віконця 
Диво-дивне наближає.

Майже у всіх народів є звичай давати дітям вночі на Святого Миколая  дарунки. Велика тоді втіха. Цей гарний звичай основується на житті Святого Миколая. Миколай робив це таємно. Отже, з тих далеких часів, з доброти людської прийшло до нас свято Миколая.

Сьогодні, 19 грудня, у Йорданештській ЗОШ І-ІІІ ст. довгоочікуваний  день зустрічі з мріями та подарунками. Свято Миколая – це свято дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають діти. Довго й старанно учні 10 – го, 6 – го та 5-го класів під керівництвом Ігнатуш Олени Іллївни готували для святого Миколая справжнісіньке свято, аби показати, як вони люблять його, які вони слухняні й талановиті.

Хто ж не знає про святого Миколая? І малеча і дорослі, усі знають.  приходить він у кожну хату з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані подарунки. На завершенні свята святий Миколай завітав до слухняних діточок початкових класів з подарунками. Наслідуймо і ми добро і вчинки Миколая!

 Нехай це свято стане для нас свято Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

                ЗДВР                            Кирчу О.Г.

                Педагог – організатор  Шапка Л.Ф.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 480 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.12.2016 | Комментарії (0)

    19 грудня в Сучевенську ЗОШ І-ІІІ ступенів завітав Святий Миколай. Він приніс дітлахам подарунки та цукерки, привітав з наступаючими святами, Новим Роком та Різдвом Христовим. Свято Миколая - дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії.

Від усієї душі вітаємо вас зі святом. Бажаємо міцного здоров'я, успіхів у всіх ваших починаннях, радості і безхмарного щастя. Нехай у ваших домівках панує мир і спокій, нехай вас оточують хороші друзі. Нехай Господь завжди оберігає вас. Менше вам проблем, а більше удачі у всьому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 492 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.12.2016 | Комментарії (0)

         "Батьківщина - це земля, на якій народився ти, твої батьки та усі ми. Батьківщина - це рідна мова, якої навчили тебе тато й мама, а Батьківщина у нас одна, як мати. А Батьківщина і мама – наче два крила у птаха, які підтримують його у польоті".

          Саме сенс цих слів  намагалися донести до своїх колег учні 3-го класу Йорданештської ЗОШ №2 в рамках патріотичної хвилинки "Україна - наша Батьківщина" відкриваючи тиждень шкільної родини.

         19 грудня для цих маленьких патріотів став особливим. Вони не могли намилуватися тими вишиванками, які вночі приніс Святий Миколай в дарунок, щоб вони  змогли донести любов до рідної Батьківщини якнайкраще.

          Любіть Україну у сні й наяву, 
           вишневу свою Україну, 
           красу її, вічно живу і нову, 
           і мову її солов'їну.

 Опаіць Марія Іванівна педагог-організатор

Проглядів матеріалу: 368 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.12.2016 | Комментарії (0)

Вітаємо переможців VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів:

Мінтянську Альону, ученицю Глибоцької гімназії- І місце;

Гриб Анастасію, ученицю Глибоцького ліцею- ІІ місце;

Луцик Яну,  ученицю Глибоцького ліцею - ІІ місце;

Зеленівську Олександру, ученицю Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст. - ІІІ місце;

Богдан Анастасію, ученицю Глибоцького ліцею - ІІ місце;

П"ясецьку Анастасію, ученицю Глибоцької гімназії - ІІІ місце.

Вітаємо учнів-переможців, їхніх вчителів-наставників та методиста-куратора.

Проглядів матеріалу: 481 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.12.2016 | Комментарії (0)

     На сайті Міносвіти розміщена електронна версія Хрестоматії сучасної дитячої літератури у двох томах для 1-2 класів та 3-4 класів. Про це повідомляє прес-служба МОН.

За повідомленням МОН, зазначена книга входить до серії «Шкільна бібліотека» для початкової школи, що вперше за історію Незалежності друкується за бюджетні кошти і вперше виставлена у вільний доступ в електронному вигляді ще до того, як буде доставлена до всіх шкільних бібліотек.

За словами Лілії Гриневич, в книзі зібрані твори як живих класиків дитячої української літератури, так і молодих письменників, які лише почали завойовувати серця українських дітей.

До хрестоматії увійшли твори авторів, доданих до програми Літературного читання в рамках оновлення навчальних програм для 1-4 класів. Насамперед, це твори письменників, яких немає в чинних підручниках: Сашка Дерманського, Івана Андрусяка, Галини Малик, Лесі Вороніної, Катерини Бабкіної, Галини Ткачук, Григорія Фальковича, Оксани Лущевської, Василя Голобородько, Тетяни Стус, Тараса та Мар’яни Прохаськів, та інших – всього близько 40 імен.

Як зазначають у МОН, поява такої хрестоматії стала можливою завдяки прозорим процедурам, які дозволили зекономити значні кошти при закупівлі підручників для 8 класів.

Загальний наклад 2 книг - 640 тис примірників. Це коштувало бюджету близько 15 млн гривень, вартість 1 примірника склала 22 гривні. «Це було ще однією з наших цілей – показати новий стандарт, нову якість – яким може бути шкільний посібник, виданий за бюджетні кошти», - підкреслила Лілія Гриневич.

Планується, що до кінця року увесь тираж буде доставлений до всіх шкільних бібліотек України.

ЗАВАНТАЖИТИ ХРЕСТОМАТІЮ (1-2 КЛАС)
ЗАВАНТАЖИТИ ХРЕСТОМАТІЮ (3-4 КЛАС)

Проглядів матеріалу: 502 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.12.2016 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 2209 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.12.2016 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024