П'ятниця, 19.04.2024, 05:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Грудень » 21

     16 грудня 2016 року  до Дня Святого  Миколая в Чернівецькій обласній філармонії було проведено концерт за участї заслуженого артиста України Василя Данилюка для дітей учасників бойових дій на Сході України.

Захід провела громадська організація «Чернівецьке обласне об`єднання учасників, ветеранів, інвалідів АТО та їх сімей». У програмі заходу були  виступи ілюзіоністів, аквагрим та солодкі подарунки для дітей.

   У заході взяли участь 400 дітей відповідних категорій, з них – 44 учнів нашого району.

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 423 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2016 | Комментарії (0)

    Останнім часом серед випускників загальноосвітніх навчальних закладів та їхніх батьків шириться хибна інформація щодо обмеження у виборі предметів ЗНО: нібито учасник не може вибрати водночас і математику, й історію України, або мусить керуватися у своєму виборі профілем класу чи школи.

Щоб уникнути непорозуміння, Український центр оцінювання якості освіти надає роз’яснення.

У 2017 році як оцінки за державну підсумкову атестацію буде зараховано результати тестування з трьох предметів зовнішнього незалежного оцінювання. Перший обов’язковий предмет для всіх учасників –українська мова. Другим обов’язковим предметом учасник може обрати або математику, або історію України. Третій предмет – із запропонованого переліку предметів, з яких буде проводитися тестування 2017 року (математика, історія України, іспанська, французька, німецька, російська, англійська мови, біологія, географія, фізика, хімія). Просимо звернути увагу, що для зарахування оцінок державної підсумкової атестації можна обрати й математику, й історію України.

Також наголошуємо, що вибір предметів залежить від самого учасника та його планів щодо подальшого навчання, та аж ніяк не від профілю класу чи школи.

На сайті Українського центру завжди розміщено актуальну та точну інформацію про проведення ЗНО. Просимо бути уважними й перевіряти достовірність інформації, отриманої з інших джерел.

Проглядів матеріалу: 439 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2016 | Комментарії (0)

    Вже втретє в Україні проводиться добра і світла передноворічна акція "Пряникова пошта", яку організує НГО «Країна мрії». Цього року до неї долучилися і учні початкової ланки Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів.  Перед чарівними святами дітки написали листи, в яких розповіли про себе, свою родину, захоплення, традиції святкування новорічних свят, а також власноруч виготовили подаруночки. До дня Святого Миколая незнайомі  діти в іншому місті отримали їх листи та виготовлені власноруч маленькі подарунок від наших учнів. А сьогодні, 19.12.2016 р., учні початкових класів отримали відповіді на свої листи, до яких організатори акції додали ще й запашного медового пряника. Море емоцій, інтересу і захоплення! Розлетілися листівки по домівках малечі і створили мережу зв`язків, які в подальшому з’єднають нашу країну! Дякуємо організаторам і всім дітям та вчителям, які долучилися до акції, за можливість напередодні великих зимових свят стати ближчими один до одного! Повірити в казку! Побачити, які у нас талановиті та добрі діти! Бо всі ми - Украінці! 
 

     
Проглядів матеріалу: 556 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2016 | Комментарії (1)

    У День Святого Миколая жодна дитина не може бути обділена увагою. Це принципова позиція керівника освіти – Василя Івновича Барарюка.

 19 грудня в управлінні освіти Глибоцької РДА вітали з Днем Святого Миколая дітей, чиї татусі не повернулися з фронтів антитерористичної операції на сході України та вручили їм такі  завжди бажані подарунки.
- Сьогодні найзаповітніша мрія кожного українця, щоб в нашій державі нарешті запанував мир, - наголосив під час зустрічі Василь Іванович. - Бажаю вам, щоб новорічні та різдвяні свята були наповнені цікавими подіями. Бажаю кожному у новому 2017 році  здоров'я, щастя, благополуччя та здійснення усіх ваших бажань!

 

 



Проглядів матеріалу: 464 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2016 | Комментарії (1)

      З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Відбулося воно і в Черепковецькій ЗОШ І-ІІІ ст. для учнів школи. Школярі чекали на свого покровителя, святого Миколая. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від нього, намагалися добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам.
          За це в нагороду діти отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість. Діти пообіцяли впродовж року бути слухняними , добрими , старанними . Святий Миколай завітав і до найстарших учнів , випускників школи . Побажав їм здоров’я , творчих злетів та успішно скласти ЗНО.
     З наступаючим Новим  роком та Різдвом Христовим. Здоров’я, щастя, радості, спокою і миру Вам у Ваших родинах.


 

Проглядів матеріалу: 464 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2016 | Комментарії (0)

    Всім нам добре відома політична та військова ситуація, яка нині склалася в нашій країні. Дуже тяжко розуміти, що кожного дня гинуть наші українці. Прокидається нестримне бажання зберегти життя кожного, хто зараз не з нами, хто зараз ризикує собою для нашого світлого майбутнього.
Напередодні Дня святого Миколая з ініціативи лідерів учнівського самоврядування в Глибоцькому ліцеї проходила благодійна акція  "Святий Миколай іде до воїнів АТО", проводилася з метою підтримки морального духу захисників України.    Учні ліцею із задоволенням взяли участь у цій акції, щоб морально підтримати солдатів української армії. 

 

 

 

 

 

 
Проглядів матеріалу: 538 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2016 | Комментарії (0)

                              У дитячий край щасливий

                                                                  Йде весела вість,

                                              Що коником білогривим

                                                                  Їде з неба гість.    

    З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найрадіснішим для дітвори є свято «Святого Миколая». Відбулося воно і в Чагорському дошкільному навчальному закладі. Дошкільнята чекали свого покровителя, Святого Миколая. Хлопчики та дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагалися добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам.

До свята діти підготували вірші, пісні, молитву Святому Миколаю. Грали у цікаві ігри.

Щиро дякуємо батьківському комітету за допомогу в організації свята.

З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим – здоров’я , щастя, радості, спокою в родинах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 465 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2016 | Комментарії (0)

     Щороку у холодні грудневі ночі, коли навколо все вкрите снігом, у віконечка, де живуть хороші і чемні хлопчики та дівчата заглядає добрий Святий Миколай. Він приходить непомітно, і тільки до тих хто був слухняним та допомагав мамі і татові протягом усього року. Але щоб про це дізнався Святий Миколай, дошкльнята Кам’янського ДНЗ написали листи та передали їх посланцям Святого – ангелам. Працівники ж закладу підготували для малечі чудову виставу «Пригоди лісових звірят». Діти  захоплено спостерігали за казковими подіями, які відбувались в лісі  чарівної ночі перед Миколаєм.

  А після завершення казкового дійства малята отримали солодощі від підприємця  Андрія Хохуляка та іграшки від депутата Чернівецької обласної ради Валерія Грижука та помічника депутата облради Володимира Федорюка.

  Дошкільнята та весь колектив щиро вдячні спонсорам за подарунки до свята.

                                                           Домніка Балан, вихователь-методист закладу

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 490 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2016 | Комментарії (0)

                                                 Рік за роком з краю в край

                                                                           Йде Угодник Миколай!

    Святий Миколай завітав до найменших учнів Тереблеченської загальноосвітньої школи.  Учні четвертого класу виступили перед молодшими школярами.

 Педагог-оганізатор школи Панчук Ана Василівна та класовод Василаш Ауріка Георгіївна  постаралися на славу і створили прекрасну святкову програму.  До дітей завітав протоієрей Віктор Якімчук та пані Марія Якімчук, які розповіли учням про життя Святого Миколая, про його благочинність та чудеса і подарувала всім учасникам свята образи Чудотворця.

 Дітки розповідали про історію улюбленого зимового свята, про Святого Благодійника, якого в народі іменують Великим Чудотворцем. Всі діти славили Святого Миколая піснями і віршами та читали молитви до Святителя. І добрий дідусь не забарився до них із іграшками та солодощами: за слухняність і гарне навчання.

                                                                            ЗДВР   Ауріте М. С.

 

Проглядів матеріалу: 403 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2016 | Комментарії (0)

     Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая. Напередодні цього дня діти пишуть листи до Святого Миколая, а у день перед святом згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше.
Вже склалася така традиція, що кожного року до учнів  початкових класів приходить Святий Миколай. І цей  рік був не винятком.
Дітки радо зустрічали Миколая, дякували йому за подарунки та запрошували ще на другий рік. Святий Миколай привітав учнів зі святом, побажав здоров'я, гарних оцінок та щоб слухалися батьків.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 466 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024