Четвер, 28.03.2024, 15:34















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Грудень » 09

      8 грудня, голова Глибоцької районної державної адміністрації Георгій Придій разом з начальником управління освіти РДА Василем Барарюком відвідали Петричанський психо-неврологічний інтернат, де поспілкувалися з директором Юрієм Оларом. Посадовці ознайомилися з умовами проживання підопічних, умовами праці та станом матеріально-технічної бази даної установи.
За ініціативи Георгія Васильовича ТМ «Карпатська молочарня» презентувала підопічним інтернату молоко, яке п’ють діти в школах Глибоцького району.

Проглядів матеріалу: 391 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2016 | Комментарії (0)

   6 грудня  в сільському будинку культури відбулися загальношкільні батьківські збори. Перед тим, як розпочати збори батьки мали змогу побачити свято присвячене Дню Збройних Сил України. Батьки зібралися цього дня, щоб заслухати звіт директора школи про діяльність щодо забезпечення навчально-виховного процесу у 2016-2017 навчальному році, почути про успіхи та проблеми закладу, дізнатися докладніше про навчання і виховання своїх дітей.

 Батьківські збори розпочалися із виступу директора школи Бойко С.М., яка привітала усіх зі святом Збройних Сил України та побажала сімейного добробуту, любові, миру та процвітання .Світлана Михайлівна окреслила особливості навчання та виховання учнів, розповіла про організацію харчування учнів, проаналізувала відвідування  школярами  навчальних занять. Не залишилися осторонь думки, які стосуються зовнішнього незалежного оцінювання та перспектив на майбутнє.  На завершення виступу  подякувала  всім батькам за співпрацю.

Із аналізом навчально-виховної діяльності школи за І семестр, завданнями щодо завершення навчального року, результатами участі учнів середньої і старшої школи у Всеукраїнських предметних олімпіадах ознайомила заступник директора із навчально-виховної роботи Дерменжі У.І.

Заступник директора із  виховної роботи розказала про виховну діяльність   школи. Зробила короткий аналіз  МО класних керівників , системи позакласної роботи, дитячих об’єднань, виховних заходів  та конкурсів.

На завершення зборів педагог –організатор Бужак А.Є. розповіла про акції «Милосердя», які відбулися протягом цього семестру.  А також розказала про комісії та напрямки роботи  ради учнівського самоврядування.

Після цього батьки розійшлися по класних кімнатах, щоб разом з класними керівниками обговорити питання навчання і виховання своїх дітей в більш вузькому колі.

                                                                                         ЗДВР Станіцька Я.М.

Проглядів матеріалу: 592 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2016 | Комментарії (0)

     07.12.2016 року до Тарашанської ЗОШ І – ІІІ ступенів завітали представники Благодійного фонду «Живи, Буковино!»

Для учнів нашої школи була проведена бесіда щодо підготовки до конкурсу «Знавці Біблії» на 2016-2017 н. р. та  лекція « Ми проти куріння». Педагогічний та  учнівський колектив щиро вдячні представникам благодійного фонду «Живи, Буковино!». Нехай Всевишній дарує Вам довгі і щасливі роки життя, міцне здоров'я, радість від кожного прожитого з користю для людини дня.

                                                                                ЗДВР Станіцька Я.М.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 635 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2016 | Комментарії (0)

Сьогодні справжніх хлопців свято,

А в нашій школі їх багато:

Сміливих, веселих і мужніх,

Кмітливих, шляхетних і дружніх.

       А як їм довести, що вони дійсно розумні, веселі, кмітливі, сильні, і будь-якої миті готові виправдати сподівання дівочих сердець? У Багринівській ЗОШ 6 грудня  відбулися  веселі змагання «Нумо хлопці!», у яких взяли участь дві команди.

Вони продемонстрували такі якості, як мужність, сміливість, щиросердя, шляхетність. У свою чергу дівчатка не обійшли увагою своїх однокласників подарувавши їм музичні подарунки і чарівні посмішки.

Хто сказав, що справжні хлопці лиш в казках існують?

Хто сказав, що у Багринівці дівчата сумують?

       Якщо є такі розмови,

      Ми відповідаємо:

      Кращих хлопців й веселіших

     За наших не знайдемо!

 

Проглядів матеріалу: 426 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2016 | Комментарії (0)

   Найсвітліші свята - Новий рік та Різдво Христове. Ще з дитинства улюблені та радісні дні, наповнені передчуттям дива та казки, душевним теплом та надією. Окрасою новорічних свят є ялинка. Традиційно ялинка має бути яскравою і різнобарвною.

У Кам"янській ЗОШ оголошено акцію "Подаруй ялинці іграшку". Всі небайдужі мають можливість взяти участь в акції та зробити свій особистий внесок у те, щоб на новорічні ранки засіяла надзвичайна, унікальна ялинка, а новорічне свято для школярів та гостей було цікавим та радісним.

Пропонуємо зразки ялинкових прикрас, виготовлених власноруч з природнього та підручного матеріалу.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 497 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2016 | Комментарії (0)

    Однією з ефективних форм роботи  в школі є проведення предметних тижнів, які готують вчителі-предметники разом з учнями. Глибше пізнати той чи інший предмет, відкрити для школярів нові його грані - завдання кожного предметного тижня. З 28 по 02 грудня у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів вчителями було організовано та проведено цикл заходів  в яких були задіяні усі учні школи. В результаті було визначено найкращих знавців математики. 

Санду Ольтя Тодорівна та Панчук Леонтина Тодорівна продовжили добру традицію проведення тижня математики.

28.11  Розпочався Тиждень математики лінійкою, на якій оголошувався  план проведення тижня, завдання перед учнями школи. В перший день оформили виставку «Видатні математики», де кожен бажаючий міг ознайомитися з біографією та основними здобутками найкращих математиків України. Перед учнями  була продемонстрована презентація про Видатних математиків які є гордістю нашої країни.

29.11   Надзвичайно цікавими  пройшли математичні конкурси проведені вчителями математики Санду О.Т.  та Панчук Л. Т.

01.12  Найкращі учні 7-8 класів змагалися у  «Математичному  турнірі».

02.12  Під час відкритого уроку у 6-му класі, школярі показали, що вони люблять математику і знають як використовувати свої знання на практиці .

Завершився тиждень математики проведенням підсумків всіх конкурсів та нагородженням найактивніших учнів.

                                                                                      ЗДВР  Ауріте М.С.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 463 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024