П'ятниця, 26.04.2024, 05:34















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Лютий » 06

   "Кожна держава має свої символи, якими пишається свій  народ. Так  і ми, маємо знати і цінувати наші символи".

Саме цими словами розпочали учні 4-го класу Йорданештській ЗОШ №2 ранок понеділка, відкриваючи тиждень шкільної родини. Сьогодні учні разом з вчителькою Божеску К.Г. провели невеличку, цікаву мандрівку, ознайомлюючи присутніх не лише з державними, але й з народними символами України, скарбами, святинями нашого народу.

Кожен учень розповів про одних з символів, який має велике значення для нашого народу, бо вони здавна уособлюють красу нашої України, духовну міць народу і до нині засвідчують любов до рідної землі.

Ці скарби незвичайні: їх відчувають люди серцем і душею.

Педагог-організатор Йорданештської ЗОШ №2

Проглядів матеріалу: 415 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.02.2017 | Комментарії (0)

У Чернівецькій області 6 лютого оголосили Днем жалоби.

«Відповідно до розпорядження в.о. голови ОДА Олега Стецевича, 6 лютого (понеділок) у Чернівецькій області оголошено Днем жалоби за бійцями Леонідом Дергачем, Анатолієм Заремським та Марісом Камінським, які загинули, захищаючи рідну країну від окупантів біля Авдіївки», - йдеться у повідомленні прес-служби ОДА.

Окрім цього, у цей день у селі Зарожани ховатимуть Героя Леоніда Дергача.

«На знак скорботи на усіх адміністративних будівлях буде приспущений Державний Прапор з чорною стрічкою. Головам РДА рекомендовано обмежити розважальні заходи у цей день», - інформує прес-служба.

Проглядів матеріалу: 485 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.02.2017 | Комментарії (0)

   Субота, 04 лютого, був особливим днем для Коровійської школи, адже сюди, немов птахи до рідного гнізда, злетілися її учні-випускники. Щороку, у першу суботу лютого, школа гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустрічі. Роки летять, але школа не старіє і пам'ятає усіх своїх випускників. Повернутися у ті незабутні дні дитинства та юності прийшли випускники, які закінчили школу 25, 20, 15, 10, 5 і 1 років тому. Традиційно, що такий відповідальний захід готували найстарші учні школи - 11-тикласники разом зі своїм класним керівником Валентиною Антонівною Чобан. І він їм вдався, адже у кожного присутнього викликав позитивні емоції та почуття хвилювання. 

   Директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк, яка також була випускницею-ювіляркою, розпочала захід зі слів привітання усім випускникам Коровійської школи, які полишили свої щоденні турботи й приїхали звідусіль до рідної школи, а також запросила поринути у минуле, де можна зустрітися з дитинством і юністю, а також обов'язково залишити свій пам'ятний запис у загальношкільній "Книзі пам'яті випускника Коровійської школи". Серед випускників-ювілярів 20-річного випуску був  і Коровійський сільський голова Юрій Михайлович Продан, який також привітав усіх зі святом і закликав приєднатися до акції по збору коштів-допомоги АТО (на бронежилети).

     Вечори-зустрічі -  це гарна традиція, яка щороку збирає всіх до школи. Але доля вносить свої корективи в людське життя і тому всі із великим сумом пом'янули хвилиною мовчання однокласників і вчителів, які відійшли у вічність та героїв України, які загинули, захищаючи нас від російського агресора.

   Випускники ділилися своїми враженнями та спогадами, а вчителі - раділи, що навчили і виховали таких прекрасних учнів. Завершився вечір словами про МИР та піснею "Ми бажаємо щастя Вам!". Сподіваємося і дуже віримо, що наступного разу всі випускники України зустрінуться в кращий, мирний час!!!

ШКОЛА ГОРДИТЬСЯ СВОЇМИ ВИПУСКНИКАМИ!!!

    

   

   

   ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 518 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.02.2017 | Комментарії (0)

        6 лютого розпочалась реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року.

Цього року випускники шкіл минулих років зможуть зареєструватись для участі у тестуванні самостійно, а для випускників поточного року пункти реєстрації будуть створені за місцем їх навчання.

Випускники шкіл 2017 року під час реєстрації мають вказати назви навчальних предметів, із яких їм буде зараховано результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію.

У 2017 році зовнішнє незалежне оцінювання буде проводитись з:

Першим обов'язковим екзаменаційним предметом для усіх випускників 2017 року є українська мова.

Другим обов’язковим для складання предметом учасник може обрати або математику, або історію України.

Третій – із запропонованого переліку предметів, з яких буде проводитися тестування 2017 року: математика, історія України, іспанська, французька, німецька, російська, англійська мови, біологія, географія, фізика, хімія.

Разом з тим, для зарахування оцінок державної підсумкової атестації можна обрати й математику, й історію України та пройти ЗНО з цих предметів.

Вибір предметів залежить від самого учасника та його планів щодо подальшого навчання.

Після створення реєстраційної картки майбутній учасник ЗНО має сформувати комплект реєстраційних документів, який випускники поточного року подають до закладу, в якому навчаються, а випускники минулих років та учні професійно-технічних, вищих навчальних закладів надсилають на адресу регіонального центру, вказану в контрольно-інформаційному листі.

Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень та реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані випускникам поточного року до закладу, в якому вони навчаються. Випускникам минулих років та учням професійно-технічних, вищих навчальних закладів – за адресою, вказаною під час реєстрації.

Зміни до реєстраційних даних можна буде внести до 31 березня.

Учасники антитерористичної операції, особи, які проживають на тимчасово окупованій території або на території, де органи державної в ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 455 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.02.2017 | Комментарії (0)

  Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 22 грудня 2016 року «Про відзначення пам’ятних дат і ювілей у 2017р.» Знати про фунціонування української літератури за кордоном, про «празьку школу» української поезії та її представників.

 1 лютого 2017р. Євген Маланюк відзначає ювілейну дату, саме тому в Привороцькій ЗОШ І-ІІ ступенів було  проведено тематичний урок. Метою уроку було розвинути художнє мислення, виховати патріотичні почуття.

     Євген Маланюк, на жаль, так мало знаний в Україні, - одна з небагатьох найяскравіших постатей літератури ХХ ст.

Проглядів матеріалу: 504 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.02.2017 | Комментарії (0)

       Не перестаємо захоплюватися нашою шкільною родиною, адже тільки справжня сім'я у змозі щиро, в короткий термін (1 день), допомогти ближньому у скрутну хвилину. Цього разу всі гуртом відгукнулися на SOS і долучилася до збору гуманітарної допомоги для жителів Авдіївки. Так, силами учнів, батьків та педагогів Коровійської ЗОШ, вдалося зібрати допомогу жителям Авдіївки, яку направлено до ГО "Волонтерський рух Буковини".

Зокрема зібрано та відправлено теплі речі, медикаменти, продукти харчування

Дякуємо усім небайдужим. Ваш внесок робить свою справу! Слава Україні!

 

 

 

   

Проглядів матеріалу: 411 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.02.2017 | Комментарії (0)

       Доброта й милосердя завжди потрібні людям, особливо у наш непростий час. У зв’язку з подіями, що відбуваються в Авдіївці,  під  гаслом доброти, людяності, милосердя пройшла акція милосердя у Турятському НВК. «Волонтерський рух Буковини» розпочав збір гуманітарної допомоги для жителів Авдіївки. Учнями нашої школи було зібрано продукти харчування, засоби гігієни, дитячий одяг.

  Не забуваємо, що ми люди, що наша допомога потрібна евакуйованим постраждалим жителям Авдіївки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 453 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.02.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024