П'ятниця, 19.04.2024, 01:03















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Лютий » 24

    22 лютого 2017 року Герман Аліна Давидівна – вчитель математикипровела урок алгебри в 7-му класі на тему: «Способи задання функцій» (урок засвоєння нових знань з використанням інтерактивних вправ).

Початок уроку був максимально доброзичливим, щирим і відкритим, клас до уроку був підготовлений, діти протягом всього уроку показували хорошу працездатність.

Спільно з учителем визначили цілі уроку, які відповідали програмним вимогам, змісту матеріалу, під час проведення усного опитування, за допомогою мультимедійної презентації, показана залежність між функцією та аргументом.

На етапі актуалізації опорних знань учням запропоновано згадати важливе поняття, яке буде використовуватися і на даному уроці. (використана комп’ютерна презентація).

Виклад нового матеріалу був логічним, грамотним, на високому теоретичному та одночасно доступному для дітей рівні.

Підведено підсумок уроку.

Всі етапи уроку відповідали темі, меті та завданням, темп ведення -оптимальний.

Коломейчук Світлана Василівна - вчитель хімії.Провела урок хімії у 9-му класі на тему: «Узагальнення знань з теми «Органічні сполуки»». (урок узагальнення та систематизація знань з використанням тестових різнорівневих вправ).

Кудрик Марія Петрівна - вчитель української мови та літератури

Провела урок української мови в 9-му класі на тему: «Гайдамаки». Складність історичної долі українського народу. Сюжетні лінії твору, кульмінаційні вершини. (урок набуття нових знань з використанням методів спостереження й аналізу).

Урок відповідав програмі та календарному плануванню, мета уроку була чітко сформульована і досягнута в повному обсязі, діти показали знання змісту прочитаних розділів поеми «Гайдамаки». Зміст уроку чіткий, відповідає поставленим завданням. Тип уроку – засвоєння знань і формування вмінь.

Структура уроку побудована згідно вимог , доступно пояснено новий матеріал. Використано багато наочного та роздаткового матеріалу.

Під час уроку було використано групові та індивідуальні форми роботи, реалізовані міжпредметні зв’язки, а саме з історією України.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 408 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2017 | Комментарії (0)

   Найбільше й найдорожче добро в кожного народу — це його мова, ота жива схованка людського духу, його багата скарбниця, у яку народ складає і своє давнє життя, і свої сподіванки, розум, досвід.

Мова — не просто основний засіб спілкування, а перш за все — невичерпне джерело мудрості, в якому зібрані кращі надбання народу.

Рідна мова - це мова дитинства, це мова на якій спілкуються батьки, багато родичів. Рідна мова починається з маминої колискової, з батьківського мудрого слова-поради, з пісні, з жарту, з любові. Вона вміщує в собі весь світ, який, сповнений дива, незвичайних почуттів та краси.

Для того, щоб наблизити учнів ще більше до рідної мови, щоб виховувати у них любов до неї, у Грушівському НВК є традиція організовувати у лютому «Тиждень румунської мови». Цього року тиждень румунської мови провели з

20-24 лютого. Головною метою було залучити учнів до пізнання джерел і витоків рідної мови, до визначення мови у житті людини; виховувати любов до рідного слова та почуття гордості за свій народ.

У перший день тижня учні разом з вчителем румунської мови та літератури Галушкою Ж.І. із задоволенням декламували вірші відомих класиків румунської літератури. Слід відмітити учнів 8 класу які продемонстрували свої акторські здібності у інсценізації вірша Д.Болінтіняну « Штефан Великий біля замку Нямц».

Свято рідної мови співпало з проведенням другого дня Тижня румунської мови. Учні активно долучились до всіх заходів запланованих закладом. Під час шкільної лінійки учениця 8кл. Пагон Едера проінформувала школярів щодо румунського свята кохання «Dragobete», яке зберігає традицією ще з часів Дакії.

Також учні 9-го класу долучилися до написання «Диктанту єдності» Ucraina –pământul nostru – patria noastră.

У середу 22 лютого були проведені відкриті єдині уроки присвячені М.Емінеску - неповторному митцю румунської поезії.

Наприкінці тижня учні 5-7 класів працювали над своїми улюбленими героями румунських творів. Свою креативність школярі відображали по різному: п'ятикласники намалювали малюнки своїх героїв, учні шостого класу намагалися своє натхнення відобразити у листах до улюблених героїв, а семикласники проявили свою творчу винахідливість у поезії, написавши авторського вірша.

Також цього тижня були проведені тематичні вікторини, які допомогли зрозуміти, що рідна мова є найціннішим скарбом та надбанням кожного народу.

Давайте цінувати рідну мову, тому що вона супроводжуватиме в усіх твоїх думках та пригодах, стане твоїм уявним другом, який знайде правильне слово в потрібний момент. ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 440 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2017 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 936 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2017 | Комментарії (1)

Проглядів матеріалу: 922 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2017 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 919 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2017 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 844 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2017 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 959 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2017 | Комментарії (0)

   22 лютого відбувся районний етап Всеукраїнського конкурсу «Чисті роси» в номінації «Драматичне мистецтво» та «Художнє читання».

Учасники драматичного гуртка під керівництвом Марії Дмитрівни Амоші підготували виставу Олени Різник під назвою «Куди зникло сонечко?»

Яскраві костюми, чудова гра акторів , декорації, цікавий сюжет були відзначені методистами районного будинку творчості та дозвілля дітей та юнацтва Глибоччини .

У номінації «Художнє читання» брали участь учні 5-8 класів: Григорович Соня читала вірш Г. Грайка «Горобці»; Гребенар Ірина – вірш «Телефон» П. Сороки; Кіфюк Василь - вірш «Дорослі» А. Костецького; Тетяна Глушко (8 кл.) вірш О.Репіної «Ти живий».

Тамуючи хвилювання, і актори і читці зуміли передати головну ідею заходу – дружба може творити справжні дива.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 419 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2017 | Комментарії (0)

   Школа сьогодні – об’єкт пильної уваги й обговорення в соціумі. Батьків цікавить якість освіти, атмосфера, яка оточує дітей. День відкритих дверей в школі зможе задовольнити інтереси батьків з цих напрямків.

22 лютого 2017 року Нижньосиньовецька ЗОШ І-ІІІ ступенів гостинно відчинила двері для всіх бажаючих озайомитись із життям школи та досягненнями педагогічного та учнівського колективів.

Гості школи отримали багато інформації в процесі безпосереднього спілкування із адміністрацією школи, учнями та педагогами, відвідали навчальні кабінети, спортивний зал, їдальню, бібліотеку, переглянули інформаційні матеріали, отримали відповіді на всі запитання.Вчителі показали свою компетентність ,педагогічну майстерність під час проведення уроків за наступним розкладом:

1.Фізика – 9 клас, вчитель Сташеску В.В.

2.Буква(письмо) – 1 клас, вчитель- практикант Мигоряну А.М.

3.Румунська література – 5 клас, вчитель Кожокар В.Г.

4.Біологія – 8 клас, вчитель Дамаскін Л.Г.

5.Українська мова – 10 клас, вчитель Педурару А.Г.

6.Виховна година 11 клас, вчитель Строїч К.Д.

Учні нашої школи – діти щасливі, діти творчі, веселі, завзяті!
Як весна приносить на землю буяння природи, радість квітування, сонце любові, так і наші учні приносять в рідні стіни нашого навчального закладу енергію творчості, радість здобутків, впевненість у майбутньому.

Всі гості нашої школи - батьки, коллеги-отримали неабияке задоволення та величезний заряд позитиву.

ЗДНВР Лерка О.Є.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 465 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.02.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024