Середа, 24.04.2024, 08:50















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Лютий » 15

Афганістан... 
Ти в наших думках, як птиця в польоті. 
Ти в наших серцях, затихлих в скорботі. 
Пролита там кров. Даремно! Безвинно! 
А час так летить - стрілою, невпинно.

   З метою  вшанування світлої пам’яті тих, хто віддав своє життя під час афганської війни, в Купському НВК №2 відбулася зустріч з ветераном  Бічером  Констянтином, який розповів про ті жахливі моменти його життя.

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 475 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2017 | Комментарії (0)

     У середу, 15.02.2017р. на базі  Глибоцького РМЦ відбулося чергове засідання Клубу новаторства та фахової компетенції для найбільш досвідчених працівників психологічної служби району.

  Серед основних питань, які розглядалися під час засідання, були:

1.Розгяд матеріалів та напрацювань працівників психологічної служби, які подаються на розгляд та затвердження Експертної комісії НМЦ практичної психології і соціальної роботи Чернівецького ІППО.

2.Оновлення форми та змісту РМО працівників психологічної служи у 2017н.р.

3. Особливості введення в навчальне середовище програм та спецкурсів психологічного спрямування. Моніторинг ефективності проведення занять.

4.Формування та розробка плану проведення методичної студії психологів та соціальних педагогів, яка буде працювати над проблемою: «Розвиток психологічної компетентності адміністрації ЗНЗ, класних керівників та вихователів ДНЗ».

 Члени КНФК намітили основні завдання на наступні засідання та затвердили план заходів до них.

 

Методист РМЦ  Колесник А.І.

Проглядів матеріалу: 462 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2017 | Комментарії (0)

    Юні науковці-дослідники з Глибоцької гімназії, Глибоцького ліцею, Коровійської, Чагорської, Опришенської шкіл дружною інтелектуальною командою представили свої навчальні заклади та район на обласному етапі конкурсу-захисту наукових робіт та здобули в скарбничку району 16 перемог! Найкращі вітання учням, батькам, вчителям-наставникам, науковим керівникам робіт!

 

Ось імена кращих з кращих:

Влад Валерія Олександрівна

 Русу Кароліна Володимирівна

                                   Білецька Ганна Василівна

                             Дубець Яна Андріївна

                                     Бобкова Феодосія Сергіївна

                                Магалюк Юлія Віталіївна

                                 Лупуляк Євгенія Євгеніївна

                                Григорчук Любов Тарасівна

                                     Богдан Анастасія Анатоліївна

                      Коваль Ольга Юріївна

                      Жижиян Ірина Саввівна

                            Мінтянська Альона Іванівна

                           Кіфюк Світлана Дмитрівна

                             Круліковська Каріна Сергіївна

                                   Назаришин  Олександр Віталійович

                         Гаврилюк Вікторія Романівна

                      Простебі Ірина Владиславівна

              Чімбру Марина Семенівна

           Спіндяк Анна Сергіївна

Конкурс триває, тож успіхів нашим юним науковцям з Глибоцького ліцею та Тереблеченської ЗОШ №1:

Жижиян Ірина Савівна

Турянський Михайло Ярославович

Безушко Меліса Дмитрівна

Клепак Олександр Миколайович

 

Проглядів матеріалу: 458 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2017 | Комментарії (0)

      14 лютого в Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся загальношкільний захід до Дня  закоханих під назвою «Нехай кохання править світом».

    Організували свято учні 9-го класу. Розпочали захід ведучі Панчук Дмитро  та Габор Вероніка. Під ліричну мелодію ведучі читали найкращі афоризми та вірші про кохання. Розповіли зворушливу легенду про незрячого священика Валентина, який став символом з’єднання люблячих сердець.  Потім вони запросили всіх бажаючих учнів на різноманітні конкурси у парах. Конкурсанти обговорювали ситуації, складали серця з пазлів, танцювали, писали різними мовами вислів «я тебе кохаю» тощо.   В результаті всіх випробувань переможцями стали Заїц Пентелій та Німіжан Валентина.

Всі присутні отримали вагомий заряд позитивної енергії, а учасники конкурсів  – солодкі подарунки.

День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.
Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця. 

 

Заступник директора з виховної роботи   Ауріте М.С.

Проглядів матеріалу: 471 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2017 | Комментарії (0)

      Виховання дітей можна порівняти із працею садівника, який з любов’ю доглядає за деревами, кущами, квітами. Поливає, підживлює, захищає їх від хвороб, формує правильну крону, прищеплює найкращі сорти, а найголовніше - знає особливості кожної рослинки і має терпіння в очікуванні тих плодів, які можуть вирости на них, адже на все свій час.

Вихователі, як турботливі садівники, огортаючи дітей любов’ю, прагнуть розширити уявлення дітей про життя в сучасному суспільстві. Адже основа майбутньої особистості закладається в ранньому віці. Знання та вміння, набуті в дитинстві, – це коріння. Чим воно міцніше, тим впевненіше почувається людина в житті.

Дошкільна освіта є першою ланкою в системі безперервної освіти.Чим раніше ми розпочинаємо економічне виховання та економічну освіту дітей, тим раціональнішими та розумнішими будуть їхні дії та вчинки. Саме тому педагогічний колектив Глибоцького ДНЗ «Сонечко» процес формування економічної свідомості дитини почав із упровадження програми соціально-фінансової освіти й виховання «Афлатот» (3–6 років), яка допомагає пояснити дітям основи бюджетування власних коштів, вчить бути ощадливими та приймати виважені рішення.

Вирішальна роль у формуванні елементарних економічних знань належить вихователеві. Від його моральних якостей, професійної підготовки залежить, якою сформується особистість майбутнього громадянина. Тому педагогові слід бути у постійному пошуку нових технологій.

З метою поглиблення знань педагогів щодо використання сучасних методів економічного навчання та виховання дітей, формування економічної компетентності дитини, 10 лютого 2017 року на базі Глибоцького ДНЗ проведено засідання методичного об'єднання вихователів дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів з проблеми «Формування компетентності педагогів щодо соціально-економічного розвитку дошкільнят».

Під час практичного блоку учасники переглянули: інтегроване заняття з дітьми молодших груп «Твори добро» (вихователі: Скорик Т.П., Пилипець Г.В., Стрільчук М.М.); в середній групі - гру-стратегію «Будуємо кафе» (вихователь Гончаренко Н.В.); в старшій групі вихователь Стрільчук З.Є. ознайомила дітей з історією виникнення грошей та їх різновидами, закріпила поняття про національну і іноземну валюту та уявлення дітей про ціни на різні товари. Подорож малечі до «Музею грошей» відбулася за допомогою яскравої презентації. Фізінструктор Яценюк М.С. вихователі Андрійчук Т.Г. та Жижиян С.К. провели спортивну розвагу «Ігри з Афлатунчиком».

Методист РМЦ Петрик Л.В. ознайомила учасників з програмою соціальної та фінансової освіти дітей 3-6 років «Афлатот», а вихователь-методист Войс А.К. презентували досвід роботи по впровадженню даної програми. Навчаючись за цією програмою, дошкільнята набувають елементарних навичок правильного використання коштів, що є основою економічної грамотності у майбутньому.

 

Закінчилося засідання обговоренням та прийняттям методичних рекомендацій з теми засідання.

Учасники заходу дійшли висновку, що їхнє завдання — не лише дати дитині певний обсяг економічних знань, а навчити її правильно користуватися ними. Спільні зусилля педагогів та батьків повинні спрямовуватись на те, щоб через економічне виховання розвивати творчий потенціал кожної дитини, адаптувати її до життя в соціумі.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 757 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2017 | Комментарії (0)

   14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. У Тарашанській ЗОШ у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Сьогодні також можна приділити більше уваги,  потурбуватися про близьких та друзів…

Рано-ранесенько почала працювати  святкова пошта, адже «Скринька кохання» була переповнена валентинками. Для учнів 5-11 класів свято провели класні керівники  у вигляді конкурсів для пар. А також проводилися конкурси для вболівальників, які активно приймали участь, щоб допомогти своїй парі отримати найбільше балів. На кінець свята найкраща пара отримала солодкий подарунок та була нагороджена  диплом в таких  номінаціях: « Найкраща дівчина» та « Найкращий хлопець». Свято пройшло цікаво та весело.


 

 

Проглядів матеріалу: 441 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2017 | Комментарії (0)

    Ми все частіше опиняємося у вихорі подій, які так виснажують стресами та переживаннями. Тоді на допомогу приходять легкі та світлі свята. Саме таким святом є «День Закоханих», або ж «День Святого Валентина». Для нашої школи святкування цього свята  стало традицією. Тож як ми відсвяткували День Закоханих цього року та чим це святкування запам’яталося ?

Учні 10 класу підготували конкурсно–розважальну програму «Під знаком Купідона», учні 8-11 класів – музичні номери. Цікавими та веселими були конкурси. Конкурс “Освідчення в коханні” полягав у тому, що кожному хлопцеві з пари конкурсантів потрібно  освідчитися своїй дівчині в коханні без слів, лише за допомогою жестів та міміки. У конкурсі “Ти без мене – не ти, я без тебе – не я!”  конкурсанти проявили свою ерудованість, об’єднавши  імена в пари, відомі своєю любов’ю всьому світові.

Портрет КОХАНОЇ ЛЮДИНИ потрібно було намалювати на повітряних кульках із зав’язаними очима. У конкурсі «Танець на газеті» змогли проявити свою силу хлопці, адже танцюючи на маленькому клаптику газети, кохану треба було взяти на руки.  На завершення свята поважне журі, яке знається добре у коханні, обрало найніжнішу, найінтелектуальнішу, дівчину, яка стала Валентиною вечора та найвродливішого, наймужнішого Валентина. Поважним титулом «Валентина» та «Валентин» були нагороджені учениця 9 класу Кіфюк Тетяна та учень 11 класу Данилюк Олександр.

 

Унгурян Наталія

Проглядів матеріалу: 421 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2017 | Комментарії (0)

  6 лютого на своє чергове засідання зібралися вчителі циклової(предметної)кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін Глибоцької гімназії.

Для проведення засідання було обрано форму «Круглий стіл», за яким педагоги обговорили ряд питань.

Про розвиток особистості школяра на основі використання інноваційних технологій розповіла Олена Янцаловська; про шляхи вдосконалення роботи Ц(П)К говорила керівник кафедри Людмила Скибінська; про свою самоосвітню діяльність звітувала Тетяна Ткачук, а з новинками інтернет-ресурсів, вебінарів вчителів кафедри ознайомила Лариса Вороніна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 413 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2017 | Комментарії (0)

    10 лютого у Глибоку завітали ветерани війни з російським окупантом на сході України: майор морської піхоти, командир підрозділу «КУПОЛ», член ГО «Держава» - Віктор Дехтярьов, та солдат Державної прикордонної служби України, почесний голова ГО «Спілка учасників антитерористичної операції м. Обухів», учасник АТО в Донецькій обл. – Ігор Оваденко. В зустрічі взяли участь учні Глибоцького ліцею та Глибоцької гімназії, які, затамувавши подих, слухали розповідь про героїзм наших воїнів у боротьбі  з загарбниками. Ветерани АТО розповіли, як стримали ворога та мужньо захищали кордони України, як гинули українські патріоти, щоб захистити незалежність та соборність держави.

 На згадку про зустріч  управління освіти від імені учнів району  подарувало воїнам  символ незламності народу -«Кобзаря» Т.Г. Шевченка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 656 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024