П'ятниця, 29.03.2024, 02:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Червень » 29

    У 2017 році вступники на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання подають заяви тільки в електронній формі.

Це правило не стосується осіб, які мають право на спеціальні умови участі у конкурсному відборі або право на зарахування за квотами-1 або квотами-2, або мають розбіжності в прізвищі, імені, по батькові, даті народження, статі або громадянстві вступника в документі, що посвідчує особу, в атестаті та у сертифікаті ЗНО. Зазначені особи подають документи тільки в паперовій формі.

Вступники можуть подати до дев’яти заяв на місця державного та регіонального замовлення не більше ніж з чотирьох спеціальностей. Подання заяв на конкурсні пропозиції для участі в конкурсі на місця за кошти фізичних або юридичних осіб не обмежується.

Заява в електронній формі подається вступником шляхом заповнення електронної форми в режимі он-лайн на сайті http://ez.osvitavsim.org.ua (реєстрація електронних кабінетів вступників на сайті почнеться 29 червня).

Подання заяви в електронній формі

Під час подання електронної заяви вступник зазначає такі дані та завантажує наступні документи:

  • зазначає адресу електронної пошти, до якої має доступ;
  • зазначає номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • зазначає серію та номер атестата про повну загальну середню освіту;
  • зазначає середній бал додатка до вказаного атестата, обчислений за 12-бальною шкалою;
  • завантажує скановану копію (фотокопію) додатка до документа про повну загальну середню освіту
  • завантажує скановану копію (фотокопію) кольорової фотокартки розміром 3 х 4 см, що буде подаватись до вищого навчального закладу.

У випадку подання заяви в електронній фор ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 599 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.06.2017 | Комментарії (0)

   Починаючи з 29 червня відкрито реєстрацію електронних кабінетів вступників необхідних для подання електронних заяв про вступ до вищих навчальних закладів.

Реєстрація кабінетів здійснюється на інтернет-сайті http://ez.osvitavsim.org.ua з 29 червня до 18 год. 00 хв. 25 липня 2017 року.

Під час реєстрації на сайті електронного вступу вступник має зазначити:

Крім того, вступник завантажує скановану копію (фотокопію) додатка до документа про повну загальну середню освіту та кольорової фотокартки розміром 3х4 см, що буде подаватись до вищого навчального закладу.

Після заповнення зазначеної інформації проводиться перевірка даних вступника та у разі збігу даних у документах вступник отримує логін та пароль для доступу до особистого електронного кабінету.

Після реєстрації на сайті в особистому електронному кабінеті вступник вносить такі дані про себе: стать, громадянство, номери телефонів (домашній та/або мобільний) із зазначенням телефонних кодів.

Можливість подання електронних заяв до вищих навчальних закладів буде доступна починаючи з 12 липня 2017 року.

Для подання заяви вступник обирає вищий навчальний заклад, освітній ступінь, конкурсну пропозицію та встановлює пріоритетність заяви для участі у конкурсному відборі для зарахування на місця за державним замовленням.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 533 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.06.2017 | Комментарії (0)

     23 червня 2017 р. Коровійська школа потопала у сяйві квітів, святкового вбрання, добрих і щирих посмішок... Усі традиційно зібралися усією родиною на свято "Прощання зі школою". У цьому 2016/2017 н.р. школа випустила 30 учнів. Мабуть кожного випускника охоплювали душу трепетні почуття, бо вони врешті розуміли, що підросли і роблять свій перший крок у відповідальне і свідоме доросле життя.

Одинадцять літ учні зі школою дружили, повільно, потроху, по крапельці щодня, і кожен як умів вбирав у себе знання. І ось, вже все позаду: контрольні, самостійні, ЗНО, діти отримали той документ, на який чекали довгих 11 літ. Директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк урочисто вручила одинадцятикласникам атестати. На випускний вечір школи завітав Коровійський сільський голова Юрій Михайлович Продан, який вручив атестат Марчук Наталії - найкращій випускниці 2017 року, а також звернувся до всіх із вітальними словами та побажаннями. Багато учнів були нагороджені Похвальними грамотами за особливі досягнення у вивченні окремих предметів і шкільними грамотами за якісну і результативну участь у шкільних, районних масових виховних заходах.

За давнім українським звичаєм, всім хто вирушає в самостійне життя стелять рушники. Так і нашим випускникам теплі, ласкаві батьківські руки постелили рушники на удачу та на гарну життєву дорогу, щоб шлях був чистим, гарним і квітучим, як оті вишиті рушники.

Протягом усього випускного вечора учні прощалися зі своєю вже далекою країною ДИТИНСТВА, зі своїми першими вчителями - Вірою Іванівною Косован та Оксаною Володимирівною Усатою, і з своїм улюбленим класним керівником Валентиною Антонівною Чобан. Проспівали багато пісень, подякували вчителям за ті зерна знань, що дали їм і станцювали свій останній ПРОЩАЛЬНИЙ ВАЛЬС. Стало сумно на шкільному подвір'ї, навіть дощик пролив свої сльози, а тому завершився вечір у актовій залі школи, де Лодба Оленка заспівала зі своїм татусем пісню і, як фінішний акорд шкільного життя, випускники станцювали свій традиційний вальс з батьками.

У кінці свята знову з'явилося сонце, ніби закликало молоде, юне покоління у нове, самостійне доросле життя, в якому вже не буде більше шкільних уроків, вимогливих і люблячих вчителів, а будуть лише життєві уроки і треба буде самому йти вперед до світлого, розумного і гарного.

ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ, ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ 2016/2017 Н.Р.

І ПАМ'ЯТАЙТЕ, ЩО ДВЕРІ НАШОЇ ШКОЛИ ЗАВЖДИ ДЛЯ ВАС ВІДЧИНЕНІ!!!

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 623 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.06.2017 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024