П'ятниця, 29.03.2024, 03:58















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Червень » 26

    На виконання річного плану управління освіти Глибоцької райдержадміністрації та за сприяння голови районної профспілки працівників освіти Світлани Лазурко 15-16 червня 2017 року відбувся виїзний семінар керівників навчальних закладів з проблеми: «Нова українська школа: концептуальні засади, виклики».

Учасникам семінару було запропоновано презентації з проблеми семінару, цікавий інформаційний матеріал та насичену програму. Райметодцентр підготував методичні рекомендації керівникам навчальних закладів з впровадження концепції Нової української школи, було презентовано досвід роботи Станівецького НВК, Купського НВК та Купського НВК № 2,- навчальних закладів, що проводили даний семінар.

ході роботи семінару було відвідано: історико-краєзнавчий музей Гуцульщини у Верховині, музей Івана Франка у Криворівні, музей фільму «Тіні забутих предків». Незабутнє враження залишилось від сходження до одного із семи чудес Верховини – Писаного Каменю. Неповторні карпатські пейзажі подарувала Верховина, а довкола ватри, у колі друзів, колег і однодумців відбулось обговорення актуальних проблем, що хвилюють кожного освітянина. На завершення, під зоряним небом перлини Карпат, у супроводі гітари лунали улюблені пісні. Так завершився на Глибоччині 2016/2017 навчальний рік.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 527 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.06.2017 | Комментарії (0)

    Школи відмовляться від карального оцінювання, - Гриневич. За словами міністра, сьогодні Україна має проблеми з ідеологією оцінювання. У Новій українській школі буде створено стимулюючу систему – де досягнення підкреслюватимуться на рівні з помилками.

Міністр: необхідна переорієнтація завдань ЗНО. Лілія Гриневич заявила, що школа має оцінювати дітей на основі компетентнісних завдань. Це стосується й зовнішнього оцінювання, без переорієнтації завдань якого від чинної моделі відійти не вдасться.

ЗНО не відображає рейтингу школи, - Гриневич. Міністр освіти висловила переконання, що для об’єктивного рейтингування шкіл в потрібно розробити механізм врахування «доданої освітньої вартості», оскільки ЗНО не відображає прогрес школяра у навчальному закладі.

Коментар МОН щодо оновлених програм 5-9 класів. У Міносвіти прокоментували оновлені навчальні програми для 5-9 класів. Головні зміни – орієнтація на результат навчання, а не на зміст, впровадження компетентнісного підходу та наскрізних змістових ліній.

Міністр: висококваліфікований вчитель має мати повагу. Лілія Гриневич наголосила, що новий закон «Про освіту» має захистити професійну свободу педагога. Кількість годин для підвищення кваліфікації впродовж 5 років не може бути меншою 150 годин.

Рішення про вступний бал у медичні виші набрало чинності. Відтепер при вступі на спеціальності «Стоматологія», «Медицина», «Фармація, промислова фармація» та «Педіатрія» необхідно подавати сертифікати ЗНО з мінімальним значенням 150 балів з кожного предмета.

Затверджені зміни до Умов прийому до вишів. Міністерством освіти затверджено зміни до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів, що визначають та конкретизують деякі особливості проведення вступної кампанії в 2017 році.

Реєстрація електронних кабінетів вступників стартує 29 червня. За допомогою кабінетів абітурієнти зможуть ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 506 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.06.2017 | Комментарії (0)

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 611 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.06.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024