П'ятниця, 26.04.2024, 08:17















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Серпень » 23

   23 серпня на базі Глибоцького ліцею відбулася районна інструктивно-методична нарада щодо організації навчально-виховного процесу в закладах системи загальної середньої освіти в 2017/2018 н.р. для вчителів початкових класів.

У проведенні наради взяла участь завідувач РМЦ О. С. Намака.

Розпочали роботу методисти Леонтій Е. М. та Микитюк Т.О., які ознайомили присутніх із планом проведення наради.

У своєму виступі Олеся Сидорівна привітала усю освітянську громаду з початком нового навчального року та побажала вчителям бути креативними, наполегливими й вірними своїй справі.

Також Олеся Сидорівна презентувала концепцію нової Української школи та акцентувала, що вчителі мають удосконалюватися і йти нога в ногу з освітніми реформами й що наступного навчального року усі заклади перейдуть до нового державного стандарту.

Упродовж наради вчителі отримали інформацію про науково-методичний супровід викладання в початкових класах у системі освіти району та рекомендації щодо організації педагогічної роботи в 2017/2018 н.р.

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 461 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.08.2017 | Комментарії (0)

       Сьогодні, 23 серпня у День Державного Прапору України та напередодні Дня Незалежності України у Глибоці урочисто було відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Нарешті селище  отримало сучасний спортивний май- данчик, де можуть займатися футболом, гандболом не тільки юні спортсмени, а всі небайдужі до спорту.

На свято завітали народний депутат України Григорий Тіміш, голова Глибоцької РДА Георгій Придій, голова Глибоцької районної ради Петро Панчук, начальник управління освіти Василь Барарюк, Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк, голова організаційного комітету, учасник АТО Генадій Букатар, керівник ТзОВ «Надія» Георгій Бічер, голова Велико-Кучурівської ОТГ Василь Тодеренчук, отець Роман Грищук, запрошені гості та представники громадськості.

Глибочанни запросили зіграти на новому майданчику команди гандболистів та команди  футболістів Купського НВК, команду «Спарта» м.Чернівці та Красноїльської ОТГ та Велико-Кучурівської ОТГ.

Юні спортсмени були відзначені цінними подарунками, для них звучали численні побажання, слова молитви та Божого благословіння.

Директору Глибоцької РДЮСШ Прокопію Стрільчуку Григорій Тіміш вручив професійний футбольний м’яч та пообіцяв, що подібні спортивні майданчики скоро з’являться у селах Волока, Тереблече та Старий Вовчинець.

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 521 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.08.2017 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1363 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.08.2017 | Комментарії (0)

  22 серпня 2017 року на базі РМЦ відбулася інструктивно-методична нарада для керівників дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів з проблеми: «Особливості організації освітнього процесу в дошкільних навчальних закладах в 2017/2018 н.р.».

В ході проведення наради завідувачі були ознайомлені зі змістом листів МОНУ щодо організації освітньої роботи в дошкільних навчальних закладах у 2017/2018 навчальному році.

Акцентувалася увага на тому, що на основі Базового компонента дошкільної освіти, обраних освітніх програм змісту освіти, Концепції Національно-патріотичного виховання дітей та молоді, з урахуванням потреб сьогодення у посиленні складових соціально-морального, емоційно-ціннісного розвитку дітей, покращення їхнього фізичного, психічного здоров`я упродовж дошкільного дитинства

Було зазначено, що пріорітетні змістові напрями та завдання освітньої роботи на 2017/2018 н.р. визначаються самостійно кожним дошкільним навчальним закладом. При цьому варто визначити їх з врахуванням основних завдань визначених на рівні держави у  2017/2018  році:

- створення належних умов для отримання дітьми дошкільної освіти;

- забезпечення дієвості особистісно орієнтованої освітньої системи;

- реалізація принципів демократизації, гуманізації та індивідуалізації, інтегративності педагогічного процесу в дошкільному навчальному закладі.

На завершення учасники інструктивно-методичної наради напрацювали рекомендації щодо підвищення якості роботи працівників дошкілля у новому навчальному році.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 407 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.08.2017 | Комментарії (0)

     Управлінням освіти затверджено графік інструктивно-методичних нарад для педагогів району з актуальних питань організації навчально-виховного процесу у новому навчальному році.

Методисти РМЦ, відвідавши обласні секційні наради, зорганізовані Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, зібрали вчителів району на традиційні настановчі наради, щоб окреслити основні стратегії та напрямки роботи, ключові завдання з забезпечення якісного педагогічного процесу.

Змістовно пройшли секційні наради вчителів української мови та літератури, румунської мови, географії та засідання працівників психологічної служби. Інформативно пройшла нарада заступників диреткорів -виховної роботи.

Серпень-початок навчального року для всіх, хто забезпечує навчально-виховний процес: керівницта району, педагогів, керівників навчальних закладів, методистів, управління освіти, працівників шкіл, дошкільних навчальних закладів, позашкілля.

Серпневі наради, семінари, консультації, зустрічі забезпечують організований початок навчального року та якісну організацію педагогічного процесу.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 466 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.08.2017 | Комментарії (0)

    Молодіжний культурний проект з художньої фотографії «Відкриваючи Буковину» в рамках Спільної заяви «Чотири регіони для Європи» реалізовується за участю представників культурних делегацій країн-учасниць під керівництвом кураторів Проекту – членів фотоклубу «Позитив» Чернівецької обласної організації Національної спілки фотографів України (керівник клубу – Василь Салига).

Сьогодні, 09 серпня, на базі Чернівецького обласного художнього музею відбулося відкриття згаданої виставки.

Основна мета Проекту – оволодіння навиками командної роботи, проектного мислення та побудови загальної композиції в цілому.

Учасниками Проекту стали юнаки та дівчата віком від 15 до 16 років, котрі є фотолюбителями, володіють мінімальними знаннями та навиками фотографічної справи, а також мають у наявності відповідні мінімальні технічні засоби.

Юним фотографам була надана можливість спробувати себе у різних жанрах фотографії: спортивній, репортажній, портретній, вуличній, архітектурній та пейзажній зйомці.

Шляхом спільного відбору учасники та куратори Проекту визначили 20 кращих творчих робіт, які були представлені на сьогоднішній виставці.

Наприкінці заходу кожен учасник отримав Диплом та набір подарункових листівок із зображенням робіт, що увійшли до складу експозиції.

Чернівецьку область у згаданому конкурсі гідно представили вихованці гуртка «Об’єктив» Глибоцького районного Будинку творчості дітей та юнацтва Юлія Балан, Марина Ниміжан, Марія-Анастасія Чубрей, Ірина Лупуляк (керівник гуртка – Наталія Балан). Юні фотографи мали чудову можливість поспілкуватися з учасниками Проекту з інших країн, обмінятися досвідом, здобути нові знання та незабутні враження.

 

 

Проглядів матеріалу: 423 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.08.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024