Вівторок, 16.04.2024, 10:41















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Серпень » 01

   Сайт «Розвиток дитини» пропонує батькам та вихователям дитсадків практичні завдання, що допоможуть у цікавій ігровій формі підготувати дитину до роботи у класі під час шкільних уроків.

Виконання таких завдань сприятиме формуванню у дітей позитивного ставлення до занять письмом, читанням, математикою, вихованню впевненості у собі та своїх освітніх можливостях, що є важливою запорукою подальшого всебічного розвитку дитини та адаптації майбутнього першокласника до нових умов.

Вчимось орієнтуватись у просторі. Цей комплект завдань покликаний навчити дитину орієнтуватися в просторі, допомогти їй засвоїти поняття угору, вниз, вправо, вліво тощо, а також пропонує поринути у світ фантазії та малювання, одночасно тренуючи вправність рук.

Вивчаємо кольори. Такий комплект завдань дозволяє дитині пов’язати наявні знання та уявлення про кольори із представниками живої та предметами неживої природи, яким вони притаманні, та закріпити знання про кольори у наочній формі.

Розповідь у картинках: тренуємо логіку. Такий комплект завдань допоможе розвивати логічне мислення, уяву та зв’язне мовлення дитини, а також сприятиме активізації її розумових процесів.

Вчимося міркувати за аналогією. Цей комплект завдань є відмінним практичним засобом для розвитку й тренування логічного мислення та вміння робити обґрунтовані висновки, що базуються на визначенні схожості й певних спільних принципів, закладених у двох наданих предметах. Принцип аналогії, використаний у завданнях, дозволяє дитині більш ефективно міркувати та набувати нових знань про навколишній світ.

Знайди літери українського алфавіту. Цей комплект завдань допоможе поєднати вивчення великих літер української абетки з тренуванн ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 452 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.08.2017 | Комментарії (0)

       Для абітурієнтів запустили мобільний додаток. Єдина державна база з питань освіти запустила версію мобільного додатку, за допомогою якого абітурієнти зможуть відслідковувати результати конкурсів до вишів на мобільних телефонах або планшетах.

Гриневич: наше завдання - зробити учителів союзниками. Міністр вважає, що 10-15% учителів можуть стати союзниками у впровадженні реформи української школи. За її словами, їм необхідно дати ковток свіжого повітря і можливість проявити себе.

Шкільний курс «Природничі науки» ще раз обговорять. Міносвіти спільно з платформою EdEra розпочали додаткове публічне обговорення проектів програм інтегрованого курсу для 10-11 класів. Обговорення покликане ознайомити з ними громадськість.

Реформа освіти не може зачекати, - Гройсман. За словами прем'єр-міністра, реформа освіти є однією з фундаментальних змін, яка не може зачекати і яку треба розпочинати вже сьогодні, якщо є бажання отримати результати через 12 років.

Міністр: необхідно забезпечити право вступників на освіту. Приймальні комісії маютьзабезпечити верифікацію всіх даних вступників, які подали заяви на вступ. Зокрема, виші мають перевірити правильність розрахунків конкурсного бала, бала атестата тощо.

Військові виші проводять додатковий прийом. Прийом документів кандидатів на навчання з числа військовослужбовців рядового, сержантського та старшинського складу триватиме до 30 липня, цивільна молодь зможе подавати документи до 07 серпня 2017 року.

На ЗНО з права зареєстровано 17 тисяч учасників. Зовнішнє оцінювання ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 470 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.08.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024