П'ятниця, 19.04.2024, 21:55















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Серпень » 21

    Національні інтереси України потребують утвердження України як впливової європейської держави, повноправного члена ЄС. Методичні рекомендації, Осовська О.П., методист ІППОЧО Завантажити

Україна на карті Європи. Перший урок для 1-4 класів. А.В.Макаренко, вчитель початкових класів Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ступенів Хотинського району Завантажити

Я громадянин України – європейської країни. Перший урок для учнів 5-7 класів. І.А.Розенквіт, класний керівник 6-А класу, вчитель арубіжної літератури Лужанського ЗНЗ І-ІІІ ст. ім.В.Орелецького Кіцманського районуУРОК, ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Європейські цінності – основа демократичної України. Перший урок для учнів 10-11 класів Завантажити

Матеріали до Першого уроку вчителя історії та правознавства Чернівецької ЗОШ №5 Карімової Анжели Георгіївни Завантажити

Проглядів матеріалу: 775 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.08.2017 | Комментарії (0)

   Сьогодні, 21 серпня проведена  Рада РМЦ. Члени методичної ради разом з запрошеними розглянули ряд актуальних питань.

Згідно плану було обговорено питання:

1. Аналіз роботи Ради РМЦ за 2016/2017 н.р.

2. Обговорення та затвердження плану роботи на 2017/2018 н.р.

3. Обговорення концепції "Нової української школи".

4. Затвердження планів роботи районних методичних об`єднань, творчих груп, майстер-класів, опорних шкіл, шкіл молодого вчителя.

5. Звіти про інструктивно-методичні семінари-наради для методистів у ІППО ЧО та інструктивно-методичні семінари-наради для педагогів району.

6. Погодження функціональних обов’язків методистів районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА.

Методичною радою були ухвалені відповідні рішення та визначені конкретні доручення.

 

Проглядів матеріалу: 436 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.08.2017 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 462 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.08.2017 | Комментарії (0)

   18 серпня 2017 року у приміщенні Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка проходила Всеукраїнська серпнева конференція педагогічних працівників за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та Міністра освіти і науки Лілії Гриневич. У складі делегації Чернівецької області взяли участь у Всеукраїнській конференції:

Палійчук, директор Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА; Тамара Богачик, заступник директора з науково-методичної роботи ІППО ЧО; Алла Кобевко, начальник відділу дошкільної, загальної середньої, спеціальної освіти та соціального захисту управління освіти і науки ДОН ЧОДА; Оксана Гринюк, головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, спеціальної освіти та соціального захисту управління освіти і науки ДОН ЧОДА; Василина Снятинська, заступник начальника відділу економіки, бухгалтерського обліку та звітності управління ресурсного забезпечення ДОН ЧОДА; а також керівники 4-х пілотних опорних шкіл області, у яких упроваджуватиметься новий Державний стандарт початкової загальної освіти, серед яких й директор Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів - Ольга Лупуляк.

Проглядів матеріалу: 401 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.08.2017 | Комментарії (0)

    Як навчатимуть молодших школярів у цьому році. Міністерство освіти надало школам рекомендації щодо особливостей навчального навантаження та оцінювання школярів початкових класів. Відповідні методичні рекомендації надіслані навчальним закладам країни.

У МОН доопрацювали курс «Природничі науки». У Міносвіти повідомили, що авторські колективи отримали понад 500 пропозицій з удосконалення програм інтегрованого курсу для 10-11 класів. Усі коментарі, отримані під час обговорення, враховані авторськими колективами.

Гройсман: питання інвестування освіти є пріоритетом. За словами прем’єра, уряд розпочинає пілотні проекти загальнодержавної програми «Нова українська школа» і залишає в числі пріоритетів інвестування в освіту та подальше збільшення зарплат учителів.

Оприлюднені результати ЗНО для вступу до магістратури. УЦОЯО оприлюдниврезультати тестування для вступу до магістратури за спеціальністю «Право». Також оприлюдненні таблиці відповідності тестових балів оцінці за шкалою 100-200 балів з усіх блоків тесту.

Гройсман пообіцяв підвищити зарплату вчителям. Уряд планує продовжити підвищення зарплат, що знайде своє відображення у бюджеті 2018 року. Також прем’єр-міністр наголосив на необхідності повернення до шкіл вчителів, які звільнились через брак коштів.

На 100 місць у дитсадках претендує 113 дітей. В Україні понад 65 тисяч дітей очікуютьмісця у дитячих садках. Найбільша черга до дитсадків в Одеській і Київській областях. Для вирішення проблеми уряд спільно з місцевими органами планує розробити спеціальну програму.

Несправедливих рішень щодо стипендій не буде, - Гройсман. У відповідь на інформацію Міністерства фінансів про плани скорочення кількості отримувачів стипендій, прем'єр ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 406 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.08.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024