П'ятниця, 19.04.2024, 11:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Лютий » 08

    8 лютого 2018 року на базі районного методичного центру управління освіти відбувся ІІ етап навчання (у формі тренінгу) вихователів-методистів та вихователів закладів дошкільної освіти Глибоцького району та ОТГ з питання впровадження нового програмно-методичного комплекту для дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт». Навчання провела методист РМЦ Лариса Петрик.

В ході тренінгу учасники ознайомилися з:

  • оновленою програмою;
  • концептуальними підходами щодо особливостей її впровадження;
  • навчально-методичним комплектом до програми;
  • опрацювали та отримали авторські роз’яснення щодо використання всіх складових НМК (Книга для вихователя, Книга для дошкільника, Альбом з художньо-творчої діяльності, Книга для батьків та сайт);
  • змоделювали та продемонстрували на основі планування «Книги для вихователя» різні форми роботи з дітьми упродовж дня за певними темами.

Педагоги відмітили значні переваги програмно-методичного комплекту «Впевнений старт». Нова редакція програми «Впевнений старт» спрямована на створення фундаменту успішності дитини в умовах Нової української школи.

Під час заходу панувала творча невимушена доброзичлива атмосфера, яка сприяла плідній роботі.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 499 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.02.2018 | Комментарії (0)

За вікном зима чарує, дерева неймовірної краси.

Так радісно і весело дітвора біжить до гри.

Вихователь спостереження проводить,

А білочка допитливо дивиться з гори.

Сніговик чудовий і хатинка з снігу, враз виросли для гри,

Веселий сміх лунає, шум і гам,

Сніжки літають тут і там,

В різні ігри всі ми грали, паровозом мандрували

І так світ цей пізнавали.

Вихователь-методист Чорней Н.І.

Проглядів матеріалу: 463 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.02.2018 | Комментарії (0)

   Довідник вступнику до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти тактичного рівня- тисни тут

Проглядів матеріалу: 439 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.02.2018 | Комментарії (0)

     День безпечного Інтернету цього річ проходив під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай:кращий Інтернет починається з тобою». До проведення заходів долучились учні та вчителі Глибоцької гімназії. Метою проведення Дня безпечного Інтернету було засвоїти правила безпечної роботи в Інтернеті сприяти обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті та про шляхи їх подолання; виховувати інформаційну культуру учнів. Вчитель інформатики Дудка Олена Остапівна провела для молодших школярів урок – тренінг «Безпека роботи в Інтернеті». Під час уроку діти мали змогу ознайомитись з правилами роботи в мережі Інтернет¸ переглянути відеоролик про віртуальну безпеку, а також попрацювати над міні – проектом «Я відповідальний громадянин віртуального світу». Для учнів старшокласників вчитель інформатики Грижюк Наталя Михайлівна та вчитель фізики Романюк Віктор Михайлович в рамках засідання наукового товариства «Гіперіон» та співпраці з Чернівецьким національним університетом ім..Ю. Федьковича була проведена зустріч із випускниками Глибоцької гімназії , а нині студентами ЧНУ. На зустріч завітала студентка ІІІ курсу факультету математики та інформатики Грижюк Богдана (спеціальність «Інформаційні технології та управління проектами») та студент ІІ курсу Інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук Романюк Олександр ( спеціальність «Кібербезпека»). При спілкуванні з школярами студенти розповіли про небезпеки,які існують в мережі та про шляхи їх подолання. Також учні гімназії долучились до онлайн-уроку в системі Cisco Webex під час якого отримали доступ до курсу Мережної академії Cisco “Вступ до кібербезпеки” українською мовою.

«День Безпечного Інтернету» був проведений на високому рівні та буде у подальшому позитивно впливати на розуміння учнів про безпеку в он-лайн просторі.

/Files/images/безін.jpg/Files/images/безін2.jpg/Files/images/безін3.jpg/Files/images/безін4.jpg/Files/images/безін5.jpg/Files/images/безін6.jpg

Проглядів матеріалу: 740 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.02.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024