П'ятниця, 19.04.2024, 01:22















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Лютий » 15

    15 лютого християнська Церква вшановує урочистим Богослужінням одне з найбільших свят – Стрітення Господнє. Відзначають його в пам’ять про те, як Свята Діва Марія принесла до Єрусалимського Храму Ісуса Христа на 40-й день після народження.
За народними повір’ями цього дня Зима зустрічається з Весною. Цікаво пройшло відзначення свята Стрітення Господнього у
8 класі Черепковецької ЗОШ І-ІІІ ст. Учні при безпосередній допомозі свого класного керівника Храмцової Світлани Миколаївни підготували і провели свято “На Стрітення Господнє”. Лунали вірші і пісні-замовляння на добро та тепле літо. Присутні із захопленням дивилися танець Зими та Весни.

Діти та гості отримали весняний настрій та багато позитиву, що сьогодні є надзвичайно важливо.

 

Проглядів матеріалу: 497 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2018 | Комментарії (0)

   Сьогодні, 15 лютого в нашій школі, відбувся день відкритих дверей вчителів, які атестуються, серед них і Шапка Олтіца Іванівна. Вона провела з учнями 4-го класу «посиденьки». На цьому заході були запрошені батьки і  бабусі наших учнів, які розказували про те, як в їхні часи вони проводили посиденьки, як співали, вишивали, танцювали, розповідали між ними цікаві дівочі історії. Великою несподіванкою було те, що вони заспівали для нас пісні.

Хлопці і дівчата 4 – го класу співали гарні пісні, танцювали, розказували вірші, прислів’я, відгадували загадки.

В кінці заходу, діти пригостили всіх присутніх солодощами.

Опаіць Л.Г.

Проглядів матеріалу: 440 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2018 | Комментарії (0)

       Період входження педагога-початківця у професію вирізняється напруженістю і є дуже важливим для його особистісного і професійного розвитку. Саме Школа молодого вихователя спрямована допомогти педагогу-початківцю обрати правильний шлях для професійного зростання та вдосконалення.

На базі Глибоцького закладу дошкільної освіти «Сонечко» 14 лютого 2018 року відбулося чергове засідання районної школи молодого вихователя під керівництвом методиста районного методичного центру Л. Петрик та вихователя-методиста Черепковецького ЗДО Наталі Чорней на тему: «Педагогічна творчість як основа формування педагогічної майстерності вихователя».

Вихователями закладу «Сонечко» були проведені заняття з логіко-математичного розвитку у старшій групі на тему: «Математична країна» (вихователь Горпиняк О.І.) та з фізичного розвитку у старшій групі на тему: «Зростаємо дужими» (інструктор з фізичного виховання Яценюк М.С.). Обидва заняття були проведені методично правильно, продумані його структурні елементи, чітко складений програмовий зміст відповідав вимогам програми та віку дітей.

Під час майстер-класу, який провела вихователь закладу Аліна Петрук, педагоги ознайомились з паперовою філігранню – квілінгом та виготовили вітальну листівку в техніці квілінг «Квіткова композиція».

Яскравого колориту засіданню надала презентація самобутнього «Театру на фартусі», який представила керівник Школи Наталя Чорней, що докорінно змінює традиційний погляд на організацію дитячої театральної діяльності.

Для створення ляльок, казкових персонажів Н. Чорней використала різноманітні природні та залишкові матеріали. На фоні яскравих декорацій вона майстерно маніпулювали ляльками-акторами, доповнюючи їхні дії мімікою, жестами, використовуючи засоби мовленнєвої виразності.

Засідання Школи відбулося в дружній атмосфері взаєморозуміння та взаємоспілкування, сприяло удосконаленню педагогічної майстерності молодих вихователів.

Педагогічний колектив закладу дошкільної освіти «Сонечко», на базі якого організовувався методичний захід, створив сприятливі умови для творчої педагогічної діяльності учасників Школи.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 697 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.02.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024