П'ятниця, 19.04.2024, 12:14















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Лютий » 14

     На виконання плану роботи школи, днями в Йорданештській ЗОШ І – ІІІ ст. відбулися Батьківські збори на тему : «Виховання в сімї та здоровий спосіб життя». На  зборах виступили:  Шапка Ф.А., Шапка М.Г., Опаіць Л.Г. Директор школи звернув  увагу на харчування учнів у школі і вдома, значення уроків фізичної культури у формуванні здорового способу життя. Також подякував всім батькам за допомогу при відкритті нової школи.

Шапка М.Г. виступила з доповіддю на якій звернула увагу: здорове та якісне харчування, гігієна тіла, здоровий та міцний сон.

Опаіць Л.Г. виступила з доповіддю «Здоровий спосіб життя у виховному процесі». Вона зробила короткий аналіз проведених заходів, спортивних та туристичних змаганнях у школі.

Опаіць Л.Г.

Проглядів матеріалу: 360 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.02.2018 | Комментарії (0)

  Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Дата 15 лютого 1989 року – надзвичайно пам’ятний день, після якого всі українські родини, в яких підростали сини, зітхнули з полегшенням, батьки перестали жити під гнітом того, що їх діти можуть стати жертвами чужої війни. Імперія, яку так намагається відродити кремлівський диктатор – це імперія брехні і зла, яка тоді не давала людям вибору і намагається нав’язати свої криваві сценарії й зараз.

Проте весь світ вже зрозумів – хто за мир, а хто за війну. Ми всі з нетерпінням чекаємо миру, мріємо про свободу і незалежність нашої держави. Держави, в якій ніхто не буде відправляти наших дітей на чужі війни, не буде задовольняти свої імперські амбіції.

Багато хто з афганців повернувся з тієї війни з нагородами за мужність, відвагу та честь.

Однак багатьом не судилося повернутися до рідного порогу, немало полягло зовсім юних хлопчаків на кам’янистій афганській землі.

Вічна пам’ять загиблим! Вічна слава Героям!

Низький уклін нашим землякам, у яких ця жорстока війна забрала рідних людей!

Нині, у 29-ту річницю тієї події, ми віддаємо данину шани і поваги мужності та героїзму воїнів-афганців, всім нашим землякам, які несли небезпечну службу в чотирнадцяти країнах світу в часи ведення там військових дій.

Ніщо і ніхто не в змозі виміряти та відшкодувати глибину людських трагедій і психологічних потрясінь, пережитих в ті часи.

Ви, як ніхто інший, знаєте справжню ціну війни і миру.

Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту та успіхів!

Миру та процвітання нашій землі!

Проглядів матеріалу: 415 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.02.2018 | Комментарії (0)

   В Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ст. 14 лютого відбувся загальношкільний захід до Дня закоханих під назвою «Нехай кохання править світом».

Організували свято учні 9-го класу. Розпочали захід ведучі Панчук Георгій та Павлюк Олександра. Під ліричною мелодією вони читали найкращі афоризми та вірші про кохання. Ведучі розповіли зворушливу легенду про незрячого священика Валентина, який став символом зєднання люблячих сердець. Потім вони запросили всіх бажаючих учнів на різноманітні конкурси у парах. Конкурсанти обговорювали ситуації, танцювали, писали різними мовами вислів «я тебе кохаю» тощо. В результаті всіх випробувань переможцями стали Ватаманюк Дмитро та Ротар Анна.

Всі присутні отримали вагомий заряд позитивної енергії, а учасники конкурсів – солодкі подарунки.

День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.
Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

Заступник директора з виховної роботи Ауріте М.С.

Проглядів матеріалу: 418 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.02.2018 | Комментарії (0)

     Протягом 05.02.-12.02.2018р. в Тарашанській ЗОШ I-III ст. було організовано та проведено всеукраїнську благодійну акцію «Назустріч мрії». Ця Акція була створена благодійною організацією «Сильні духом», яка здійснює мрії багатьох важкохворих раком, розсіяних склерозом та віч-інфікованих дітей. Кожен класний керівник та класовод провів уроки добра у якому учні були ознайомлені з життям дитячого реабілітаційного центру позитивної психології « Казковий світ».

Школі вдалося зібрати 1400 гривні, які, ми сподіваємося, допоможуть хоча б одній дитині перебороти цю страшну хворобу. Ми щиро бажаємо онкохворим дітям одужання. Хотілося б, аби у нашій країні й у всьому світі хвороби відступили, а на заміну їм прийшли мир, злагода й добро.

ЗДВР : Станіцька Я.М.

Педагог - організатор: Бужак А.Є.

Проглядів матеріалу: 442 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.02.2018 | Комментарії (0)

     В неділю, 11.02.18 в спортивному залі Турятського НВК проходили змагання з волейболу серед вчителів шкіл на кубок Д. Ротаря. В змаганнях приймали участь команди збірної Багринівської та Черепківської шкіл, Станівецького та Турятського НВК. Зі словами вітань до команд звернувся заступник директора з навчально-виховної роботи Станівецького НВК Зегря Юрій Миколайович, який подякував командам за те, що, не зважаючи на погодні умови, команди приїхали на змагання, згадав про чудового спортсмена Дорела Ротаря, побажав всім здоров'я і перемоги в турнірі.

В нелегкій боротьбі переможцем стала команда Турятського НВК, ІІ місце - Станівецький НВК, ІІІ - збірна команда Багринівської та Черепківської ЗОШ. Кращим гравцем визнано Громей Лілю Костянтинівну (Турятка). До речі, тільки в команді Турятського НВК грали жінки. Це Громей Ліля Костянтинівна та Гімчинська Валентина Дмитрівна. Так тримати!!!

Молодці!!!

Проглядів матеріалу: 419 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.02.2018 | Комментарії (0)

Я наш нарід цілим серцем люблю, і душа

моя віщує, що його велика доля жде

    Слово Юрія Федьковича, великого українського письменника, романтика, захисника соціальних та національних інтересів свого народу, живе і нині. Прикладом цього є проведення щорічного поетичного конкурсу “Читаємо вірші Юрія Федьковича”, який відбувся 9 лютого 2018 року на базі районного методичного центру Глибоцької РДА серед учнів закладів освіти району.

Завданням конкурсу є залучення учнівської молоді до вивчення літературної спадщини “Буковинського Кобзаря”, виховання почуття любові до Батьківщини, співпереживання за долю рідного народу. Приємно, що декламатори мали змогу добирати різні за динамікою і тематикою тексти – такий вибір допоміг учасникам краще розкрити себе.

Декламація та літературно-музичні композиції, театральні номери і акапельний спів – всі читці довели, що тут змагаються найкращі.

Однією з учасників конкурсу була учениця 6-го класу Валякузьминської ЗОШ I-II ступенів Тихон Маргарита. Учениця старанно та наполегливо готувалася, бо ж розуміла, що вірші Юрія Федьковича просто так читати не вдається: вони торкаються серця і пролинають крізь душу, і таким чином нагадують хто і звідки, українське коріння та піднімають наш дух.

Поезії Юрія Федьковича дуже сподобалися мені. Вони мелодійні, перейняті глибокими почуттями, самобутні і безмежно щирі”, – ділиться Тихон Маргарита.

Читаючи поезію Юрія Федьковича «Пречиста діво, радуйся, Маріє!», учасниця вразила всіх присутніх.

Вітаємо Маргариту із почесним II місцем!

Проглядів матеріалу: 435 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.02.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024