П'ятниця, 26.04.2024, 14:24















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Жовтень » 02

     2 жовтня відбувся районний етап військово-спортивних змагань «Естафета миру-2019». В змаганнях прийняло участь 22 команди закладів освіти району.

В прграму змагань входили 7 видів, а саме: стройова підготовка, згинання та розгинання рук в упорі лежачи за 1 хвилину, спорядження магазину АК-74 на час, підтягування на високій перекладині, розбирання та складання АК–74 на час, стрільба із пневматичної гвинтівки, метання гранати Ф-1 на дальність, воєнізована естафета.

Всі учасники змагань продемонстрували свої знання, вміння та навички з вивчення предмету «Захист Вітчизни».

Змагання проходили в напруженій боротьбі, адже кожна команда хотіла довести, що вона найкраща. У кожному виді  було визначено переможців в особистій та командній першості та нагороджено грамотами. Приємно відзначити, що у кожній команді були переможці в особистій першості в тій чи іншій номінації.

У командній першості, за підсумками результатів по всіх номінаціях, кращою була команда Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Друге місце посіли команди Старововчинецького ліцею, Корчівецької ЗОШ та Стерченської ЗОШ, третє місце вибороли команди Купського НВК №2, Глибоцької гімназії, Глибоцького ліцею та Чагорської ЗОШ.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 314 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.10.2019 | Комментарії (0)

     В Україні набирає обертів масштабне змагання серед шкіл на тему безпеки на дорозі Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine.

Зареєструвати свою команду можна до 4 жовтня за посиланням: http://trafficchallenge.com.ua/heshteg-marafon/
Заклади освіти змагатимуться у проведенні найкреативніших, найоригінальніших, а головне – найдієвіших флешмобів, акцій, інформаційних кампаній, щоб привернути максимальну увагу до теми безпеки на дорозі та висловлюватися за безпеку. А великі шкільні акції, які будуть проводитись за межами школи – позначать у одних із найпопулярніших навігаторах в Україні – Waze (Google).
 
Сформувати і зареєструвати команду дуже просто.
 
 
Як зареєструватися: https://forms.gle/z7waCm6kQv3E5iVB9
 
Після реєстрації учасникам має надійти лист з підтвердженням. Команда робить спільне фото із обраним слоганом: http://trafficchallenge.com.ua/2019/09/15/
 
Найяскравіші команди мають змогу виграти подарунки для своєї школи: мультимедійні проектори, делініатори, комплекти світловідбивачів, сучасні аптечки, освітні матеріали, персональні комплекти подарунків з фітнес-трекером, світловідбивачами, книжками та сувенірами.
 
Хештег-Марафон відбувається за підтримки Уповноваженого Президента з прав дитини, Центру громадського здоров’я України, Міністерства інформаційної політики та Патрульної поліції України.
Проглядів матеріалу: 324 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.10.2019 | Комментарії (0)

       Вересень місяць - це початок навчального року. 2019-2020 навчальний рік у Димківському НВК розпочався проведенням місячника з профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму «Увага! Діти на дорозі». Відповідно до наказу Національної поліції України від 28 липня 2017 року № 808 «Про затвердження Плану заходів Національної поліції України щодо проведення профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» була проведена належна виховна робота, спрямована на прищеплення дітям навичок безпечної поведінки на дорозі, запобігання випадків травмування дітей в автопригодах.

В рамках місячника «Увага! Діти на дорозі!» було спланувало організувати і провести ряд заходів, спрямований на вивчення правил, дотримання безпеки життєдіяльності під час дороги з дому до школи і навпаки. Зважаючи на це, зусилля педагогів в перші дні навчального року були спрямовані на повторення з дітьми правил безпечної поведінки на вулицях. Особливу увага була звернена на спілкування з дітьми молодших класів, оскільки саме у цьому віці у дітей формуються не лише основи безпечної поведінки на дорозі і вулицях, а й правосвідомості загалом.

Заходи проведені, і педагогічний колектив має надію, що відтепер наші діти будуть втілювати на практиці ті правила, які обговорювалися в школі, проведення заходів з ПДР. Ми переконані, що лише цілеспрямована виховна робота з профілактики дорожньо-транспортного травматизму допоможе вирішити таку гостру проблему сьогодення, як травмування дітей на автошляхах міста і за його межами.
Місячник закінчився, але робота продовжується, адже безпека життєдіяльності є однією з головних умов існування людини
.

Заступник з виховної роботи Барбаза В.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 333 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.10.2019 | Комментарії (0)

      Всесвітній день туризму, 18 команд, близько 200 учасників, село Просикуряни, турбаза «Райдуга», 3 дні, змагання з трьох видів та до межі насичена конкурсна програма, – якщо це все поєднати в одне ціле, то ми отримаєм ХХХІІ зліт юних туристів-краєзнавців Глибоцького району.
Наші юні туристи-спортсмени, які займаються в гуртку «Географічне краєзнавство» на базі Слобідського НВК, не могли залишити без уваги такий захід. Тим більше що останні за останні три роки ми двічі ставали переможцями зльоту та одного разу були другими. Тому сподівання були чималі. Підняття державного прапора нашим капітаном (а також капітаном Карапчівського ліцею, переможець серед ЗНЗ І-ІІІ ст.) на офіційній церемонії відкриття повинно було надихати нашу команду. Надалі наш цьогорічний капітан, Нікуліна Вікторія, підтримувала високу планку. Вона виборола ІІ місце у конкурсі капітанів, де треба було показати знання з географічного та історичного краєзнавства, правил спортивного туризму та спортивного орієнтування, вміти яскраво проявляти свої таланти та спритно в’язати туристські вузли. А також вона в парі з Ставілою Никодимом посіли ІІ місце у конкурсі «Туристсько-краєзнавча вікторина». Додаємо до цього ІІІ місця у конкурсі бівуаків та конкурсі художньої самодіяльності, ІІ місця у конкурсі фотографій та конкурсі в’язання вузлів, І місця у конкурсах слайд-презентацій, пропаганда і реклама туризму. В підсумку отримуєм ІІ загальне місце у конкурсній програмі. І це не поганий результат.
А далі все не так гарно… І якщо ІІІ місце у маршрутній топографічній зйомці ще можна занести в актив, то четверте місце на дистанції туристсько-краєзнавчий маршрут – це крок назад. А останнє, шосте, місце у змаганнях з велосипедного туризму – це повний провал. Із року в рік в нас є проблемою знайти велосипедиста з власним велосипедом. А тут ще й дівчину, яка вміє віртуозно володіти велосипедом треба. Це для нас взагалі ноу-хау.
В підсумку 4 загальнокомандне місце серед ЗНЗ І-ІІ ступенів. Налаштовувались ми на більше, але реалії є таким якими вони є.
Ну і хочеться подякувати команді в складі: Нікуліна Вікторія, Тимофійчук Владислава, Ставіла Никодим, Блашко Олександр, Куніш Ілля, Костинян Олександра, Флекивчук Даній, Кашмар Віктор. Вони зробили все що могли, віддались по повній. Ви МОЛОДЦІ!!!!!
Проглядів матеріалу: 389 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.10.2019 | Комментарії (0)

Осінь золота прийшла до нашого краю,
Всім нам принесла щедрі урожаї.
Урожай зібрали – свято вшанували,
Щоб про щедрість
осінню ми не забували!

 

        В Черепковецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося свято «Дари чарівниці Осені», в якому взяли участь учні 1-11 класів.

На один день школа поринула в чудову осінню казку.

Учні 7 класу показали театралізовану виставу «Як вибирали головний овоч» (класний керівник Хаю О.В.)

Кожен клас підготував вироби з природних матеріалів. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції. Фантазії дітей не було меж.

Журі визначало переможців за такими критеріями: оригінальність, естетика, творчий задум.

Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 277 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.10.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024