Четвер, 18.04.2024, 11:08















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Жовтень » 18

       18.10.2019р. у Слобідському НВК відбулася виставка осінніх композицій «Щедрі дари осені». У конкурсі прийняли участь учні 1-9 класів.

Учні вкотре дивували всіх глядачів своєю фантазією та вміннями. Найкращі роботи учасників були відзначені грамотами.

Всі отримали масу позитивних вражень від побаченого, адже діти вклали у роботу частинку свого серця.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 361 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2019 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1084 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2019 | Комментарії (0)

     16 жовтня 2019 року учні 7,10 класів Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з керівником Савюк А.М. провели навчальну екскурсію стежками рідного краю. Початок – рідний районний центр – селище Глибока. Перший крок – ПП «APERO», яке є виробником кукурудзяних паличок і снеків із натуральних інгредієнтів. Виробляє більше 20 різновидів смаколиків: палички, снеки, рифлені чіпси, кукурудзяні подушки та багато іншого. Мали змогу посмакувати дану продукцію і лишитися ситими, задоволеними і враженими.

Наступним кроком – Інтернет-магазин «Флоріум» - магазин садових та декоративних рослин для дому та саду. Ознайомилися із процесом приймання – перевірка – зберігання – упакування – транспортування кімнатних та садових квітів, кущів, декоративно-листяних рослин і дерев. Рослини з Голландії. Тепло зустріли, зробили екскурсію і на кінець обрадили приємними подарунками.

Останній крок – ТОВ «ЛІЛАК» - виробник екологічно чистої, натуральної продукції соків і консервації, винятково в скляній тарі. Відвідали фізико-хімічну лабораторію, де ознайомились з: визначенням сухих речовин; з титриметичним методом визначення титрованої кислоти; визначення твердості і лужності води; визначення рН на рН-метрі. На самому виробництві дізнались про процес приймання сировини, виготовлення соків та консервації, їхнє зберігання, упакування та транспортування. Звичайно ж не обійшлося без солодко-кислої дегустації.

День був насичений, повчальний, мотиваційний та запам’ятовуючий. Щиро вдячні за теплу зустріч керівникам вищезазначених підприємств!

Фотографії – учениці 10-го класу Костенян Даніела.

Проглядів матеріалу: 363 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2019 | Комментарії (0)

       Осінь найбагатша та багатобарвна пора року. З давніх давен люди відмічали свято осені, свято зібраного врожаю. Так, за багаторічною традицією, 17 жовтня у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято «Золота осінь». Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи, які організували виставку осінніх дарів. З квітів, зерна, гілочок, гарбузів, яблук та картоплі учні створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж. Невеличка концертна програма справді порадувала присутніх гарним настроєм та гумором. Сценки пронизані любов’ю до рідного краю, ліричністю та гумором створили справді святкову атмосферу.

Свято пройшло у барвах осені, з квітами та дарами природи. Програма святкового заходу була яскравою танцювальними номерами та музичними композиціями.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 267 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2019 | Комментарії (0)

     17 жовтня 2019 р. на базі Глибоцького РБТДЮ для вихованців гуртка «Кольоровий світ» та їх батьків було проведено «ART –пікнік», керівник Фруцька Ірина Мирославівна.

Щирі посмішки…гарний настрій… веселий дитячий сміх…марафон емоцій…захід удався. За підтримки батьків був організований солодкий стіл.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 329 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2019 | Комментарії (0)

      Цього тижня в Кам’янському дошкільному навчальному закладі оформлено виставку «Осінні фантазії», де представлені композиції з природного матеріалу, овочів та фруктів виготовлені руками батьків та вихованців закладу.

Батьки сміливо використовували різні дари осені для створення неповторних, оригінальних, осінніх композицій , наповнюючи дитсадок щедрими ароматами, соковитими барвами і тим самим створюючи в ньому затишок і гарний настрій. Пожовкле листя, нитка, лак для блиску, а ще терпіння та фантазія – ось все, що потрібно для виготовлення осінньої композиції. На виставці, яку можна побачити у фойє закладу, великою популярністю користуються вироби з листя на тему осені, які виготовлені з природних елементів різної форми і кольору. Тут є букети, вінки , хатинки. Але особливою оригінальністю відрізняються птахи, звірі і тварини з овочів та фруктів. Творчі люди складнощів в роботі не бояться, а намагаються їх подолати на шляху до прекрасного.

Дякуємо батькам, які залучивши свою фантазію, поділилися досвідом та ідеями для тих, хто перебуває у творчому пошуку. Саме таку осінню композицію, що складається з овочів, квітів, листя, жолудів, зробити зовсім не складно. Для її створення знадобилося трішки уяви та чудовий настрій.

Проглядів матеріалу: 366 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2019 | Комментарії (0)

      З 15 жовтня по 17 жовтня у Купському НВК № 2 проводились заходи присвячені Дню Захисника Сил України. Вдячні нащадки низько вклоняються захисникам України. Завдяки їм наша Батьківщина незалежна, сильна і могутня, а діти можуть сподіватися на щасливе майбутнє.
Мета проведених заходів була:

- сприяти патріотичному вихованню учнів; пробуджувати національну самосвідомість;

- розвивати розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність;

- виховувати моральні, естетичні якості, почуття патріотизму.

Проглядів матеріалу: 259 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2019 | Комментарії (0)

       17 вересня в гості до дошкільнят Коровійського садочка завітала красуня Осінь із своїми сюрпризами. Під час Осінніх гостин в музичній залі малята молодшої групи кружляли в хороводі з кленовим листям, дошкільнята середньої групи виконували танок грибочків, а ще йшов блакитний та трішечки капосний осінній дощик, веселий парний танок разом із Осінню танцювали діти старшої групи. І звичайно веселі ігри: «Збери урожай», «В ліс по гриби», «Сонечко та дощик», «Зваримо борщик». У радісній атмосфері збагачувався досвід дітей яскравими враженнями від зустрічі з осінню, у дітей були позитивні емоції від виконаних пісень, таночків, хороводів та ігор.

 

 

Проглядів матеріалу: 287 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2019 | Комментарії (0)

     Відбувся І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Полігоном гри стала територія Купського НВК. На урочистому відкритті були присутні Ілля Лопуляк – заступник голови Глибоцької РДА, Михайло Трошин – начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами оборонної, мобілізаційної роботи та з питань надзвичайних ситуацій апарату РДА, Ілля Гнатюк – голова Глибоцької районної організації товариства сприяння обороні України, Ярослав Холодюк – начальник відділення військового обліку Глибоцького ОРВК.

Учасники рою «Сіроманці» Старововчинецького ліцею, переможці минулорічних змагань, віддали останню шану загиблим повстанцям, поклавши квіти до Хреста Слави, який встановлений на місці, де колись знаходилась криївка повстанців. Захищаючи Українську Самостійну Соборну Державу, під час нерівних боїв, герої загинули.

У Глибоцькому районі такої масовості гра «Солік» («Джура») набула вперше. У змаганнях взали участь команди з 26 закладів освіти.

Загалом змагання видалися насиченими – і за подіями, і за кипінням пристрастей. Усі команди були добре підготовлені та налаштовані на перемогу.

Залікові змагання проходили з таких видів: «Впоряд» (стройова підготовка), силове змагання «Перетягування линви», «Воєнізована смуга перешкод», «Стрільба» (виконання стрільб з пневматичної гвинтівки), «Рятівник» ( надання першої медичної допомоги, «Добре діло» (конкурс на кращий звіт про доброчинні справи під гаслом, що виконувались відповідно до ідей принципів козацького лицарства).

Особливо вирували емоції на перетягуванні линви. Переможні крики та крики розпачу, гучна підтримка вболівальників, – все створювало дійсно дружню атмосферу змагань.

По завершенню змагань відбулось нагородження переможців. Перше місце виборов рій «Сіроманці» Старововчинецького ліцею, другу сходинку зайняв рій «Розвідники» Купського НВК, рій "Патріот" Глибоцького ліцею та рій "Патріот" Купського НВК №2, третє місце розділили між собою рої «Корчівецька Січ» Корчівецької ЗОШ та «Соколи» Стерченської ЗОШ, Кам'янської ЗОШ, Тарашанської ЗОШ, Станівецького НВК, Опришенської ЗОШ.

Серед закладів освіти І-ІІ ступенів перемогу здобув рій «Патріот» Горбівецької ЗОШ.

Справжній козацький дух та захоплююче видовище продемонстрували всі команди. Усі учасники гри отримали потужний гарт і багато позитивних емоцій від участі у патріотичних змаганнях. За цей час діти знайшли не тільки нових друзів, а й здобули безцінний досвід й яскраві спогади на все життя.

Хочеться вірити, що на теренах гри сформується нова генерація українців, сповнених мужності, відваги, рішучості, наполегливості та ініціативності.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 330 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.10.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024