Середа, 24.04.2024, 07:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Жовтень » 21

   18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

У Грушівському НВК І-ІІ було проведено ряд заходів відповідно до плану роботи закладу та методичних рекомендацій на поточний навчальний рік. А саме: 17 жовтня вчитель українознавства Оленюк В.О. ознайомив старшокласників (учнів 7-9 класів) із проблемою торгівлі людьми, основними способами втягнення дітей у торгівлю людьми, пояснив шляхи уникнення цієї проблем. Після корисної бесіди учні переглянули відеоролик про дану проблему в Україні та в усьому світі.

Також цього дня заступник директора з ВР Зінкевич Д.В. спільно з учнями 9-го класу оформили плакати до даної теми українською та румунською мовами: "Ні - торгівлі людьми!", "Traficul de copii nu e o joacă, e un abuz!" та інформаційні буклети.

18 жовтня заступником з ВР та учнями 5-го класу було оформлено інформаційну виставку "Правда про торгівлю людьми!" для ознайомлення в навчальному закладі.

Проглядів матеріалу: 310 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.10.2019 | Комментарії (0)

     Вихователь середньої групи № 2 Камянськогго ДНЗ Марія Глобак організувала свято гарбуза в форматі проживання цілого дня разом з дітьми за програмою «Впевнений старт». Почали з ранкового кола, під час якого Марія Михайлівна подякувала дітям за виготовлення саморобок для виставки «Гарбузовий марафон». В спільному колі діти обстежували, описували та малювали гарбузи, інсценізували казку «Ходить гарбуз по городу».

Малята із задоволенням обговорювали та милувалися виставкою своїх малюнків «Гарбузова колекція», придумували казку «Пригоди гарбуза».

Зібравшись разом у вечірнє коло вихователь вручила символічні призи учасникам виставки «Гарбузовий марафон».

Вихователь – методист Домніка Балан

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 372 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.10.2019 | Комментарії (0)

    18 жовтня 2019 року на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області був проведений круглий стіл для вчителів, заступників директорів з НВР у початковій школі ЗЗСО, які є учасниками Всеукраїнського експерименту за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти» (Чернівецька ЗОШ №23 Чернівецької міської ради, Чернівецька ЗОШ №27 Чернівецької міської ради, Коровійська ЗОШ І-ІІІ ступенів Глибоцького району та Мигівський НВК – опорний заклад Вижницького району).
Модераторами зустрічі були Тамара Богачик, заступник директора ІППОЧО з науково-методичної роботи, кандидат історичних наук та Марія Одинак, завідувач НМЦ безперервної педагогічної освіти ІППОЧО.

 

Проглядів матеріалу: 277 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.10.2019 | Комментарії (0)

     18.10.2019 року, Просіцькою ЗОШ І-ІІ ст.( вчителі Амарій Л. В. та Шородок Л. В.) було організовано виїзний семінар для вчителів 3-4 класів за темою :«Ключові, загальнопредметні і предметні компетентності молодшого школяра як складова формування успішної особистості. Актуальність історичного краєзнавства у виховному процесі молодших школярів». Кам’янець-Подільський одне з найдавніших міст України! В ньому нараховується більше ста видатних пам’яток історії, які відображають культури семи народностей, що проживають в цьому місті.
Учасники семінару відвідали:
• Середньовічний замок (16-18 ст.) – комплекс споруд військової архітектури з баштами та бійницями;
• Міську Ратушу (17-18ст.) – протягом багатьох століть тут розміщувалася польська управа (магістрат);
• Костел св. Апостолів Петра і Павла – відомий своїми фресками Джованні Сампіні, турецьким мінаретом із золотою фігуркою Діви Марії на чолі, кам’яною Лаурою та унікальним органом на 972 труби;
• Домініканський Монастир (15-18 ст.);
• Вірменський квартал і Миколаївський Собор (15-18 ст.);
Не менш цікавою була екскурсія в ботанічний сад Поді́льського державного аграрно-технічного університету — пам'ятка природи, колекцiя 2800 видiв сортiв i форм деревної, кущової і трав’яної рослинності.
Учасники семінару отримали незабутнє враження від поїздки в Кам’янець-Подільський.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 283 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.10.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024