П'ятниця, 29.03.2024, 17:08















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Жовтень » 03

         Жовтневої пори освітяни Глибоччини вже традиційно зібралися у районному Будинку культури, щоб відзначити професійне свято – День працівників освіти. Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошується роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоціненний внесок в розвиток суспільства.
Осіння погода радо зустріла працівників освіти ясним небом та усміхненим сонечком, у залі РБК панувала тепла атмосфера, було світло й затишно від привітних посмішок.

Свято разом з усіма освітянами Глибоччини розділили люди, яким не байдужа доля освітянської галузі району, які докладають до розвитку освіти багато часу, сил та енергії, люди, підтримка, яких надзвичайно важлива для кожного. Це – заступник голови Глибоцької райдержадміністрації Ілля Лупуляк, голова Глибоцької районної ради Петро Панчук, начальник управління освіти Глибоцької райдержадміністрації Василь Барарюк, голова профспілки працівників освіти і науки Глибоцького району Світлана  Лазурко, голова Глибоцької ОТГ Григорій Ванзуряк, головний спеціаліст з питань освіти Тереблеченської сільської ради  Оксана   Русу, головний спеціаліст з питань освіти Волоківської сільської ради Онофрейчук Марія.

У своїх святкових виступах керівники району відзначили, що День працівників освіти - це свято людей найвідповідальнішої професії. Педагогічне свято є святом мудрості, доброти і людяності, адже під опіку вчителя довіряються діти, які завдяки нелегкій педагогічній праці стають творцями добробуту рідного краю. Гості побажали всім присутнім у залі здоров’я, професійних успіхів на нелегкій педагогічній ниві, злагоди у сім’ях і матеріального достатку.

Напевне, жодна відзнака не зможе повністю винагородити працівників освіти за їх клопітку, наполегливу роботу, за безсонні ночі над учнівськими зошитами, за прагнення посіяти добро у дитячих серцях. Тим не менше визнання заслуг та досягнутих успіхів – це завжди приємно.

Цієї осені освітянська родина Глибоччини поповнилася новими іменами молодих педагогів, які вирішили присвятити своє життя дітям. 24 молодих спеціалістів традиційно прийняли клятву молодого вчителя та отримали пам’ятні адреси і подарунки від профспілки працівників освіти і науки. Не залишилися без уваги і вчителі, світло від праці яких ще довго мандруватиме всесвітами наших душ, а полум’я безмежної любові, доброти, мудрості, яким палає їх серце увічнюється у думках і вчинках людей, яких вони навчили. Щирими оплесками привітали ветеранів педагогічної праці. Також голова районної ради, заступник голови райдержадміністрації та директор Карапчівського ліцею ім. М. Емінеску вручили щорічну премію імені Василя Товарницького, яка присуджується у трьох номінаціях – кращий учень, кращий вчитель та кращий директор ЗНЗ.

Осінню палітру святкового настрою працівники освіти отримали від концертної програми, підготовленою БТДЮ.

Атмосфера, яка панувала в залі під час свята дарувала дивовижне відчуття єднання, а ще гордість за те, що освітяни Глибоцького району та керівники галузі - талановиті, творчі, справжні професіонали.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 477 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.10.2019 | Комментарії (0)

Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває  двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

Діти - майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

У день свята щиро дякуємо вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України.

З професійним святом!

Начальник управління освіти Глибоцької РДА

В. І. Барарюк

Голова райкому профспілки працівників освіти і науки

С. І. Лазурко

Проглядів матеріалу: 293 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.10.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024