Субота, 20.04.2024, 09:34















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Лютий » 26 » День відкритих дверей у ТереблеченськійЗОШ І-ІІІ ступенів
09:08
День відкритих дверей у ТереблеченськійЗОШ І-ІІІ ступенів

      Згідно плану роботи атестаційної комісії Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів та з метою оцінки результативності роботи педагогічних працівників, які атестуються у поточному навчальному році, двадцять другого лютого в Тереблеченській школі пройшов День відкритих дверей.

На першому уроці колеги відвідували відкритий урок з музичного мистецтва у 7-му класі на тему «Популярна пісня. Зіркові імена», що провів вчитель Русу Сергій Васильович. Всі присутні відчули позитивне налаштування учнів до уроку. Вчитель запропонував учням цікаву відеомандрівку виступами українських переможців на конкурсі Євробачення, обговорили найпопулярніші пісні українських виконавців, вивчили нову пісню «Києве мій».

На другому інтегрованому уроці з природознавства та трудового навчання у 2-му класі вчителька Панчук Олена Василівна показала високу майстерність організації навчання з елементами Нової української школи. ЇЇ учні тримавшись за руки передавали один одному позитивні емоції та побажання, працювали у групах та парах, знаходили відповідності між порами року та природними явищами, знаходили асоціації та вирішували практичні завдання. До всіх етапів уроку були підготовлені відео та аудіо матеріали, картки та яскраві зображення.

Третій урок з французької мови у 5-му класі на тему: «Faisons nos curses» (Покупки в магазині) провела вчителька Мешак Діана Тодорівна. Вона використала мультимедійну техніку, відео зображення та аудіювання, різноманітні форми та методи роботи, що підсилило розуміння матеріалу та результативність уроку.

Четвертий урок з української мови, на тему «Спостерігаємо за змінюванням прикметників жіночого роду, вживаємо їх у мовленні» у 4-му класі, представила Сташеску Лариса Іванівна. Учні із задоволенням виконували запропоновані їм вправи. Вчителька використала мультимедійну техніку, різноманітні інтерактивні методи, а кульмінацією уроку було виконання практичних завдань представлених їм у відео презентації.

Пятий та шостий уроки з фізичного виховання у 4-му та 9-му класах були проведені вчительками Заєць Лучикою Василівною та Німіжан Оленою Костянтинівною. Уроки пройшли жваво та цікаво. Учні виконували із задоволенням розігріваючі вправи та завершили уроки справжною грою у волейбол.

На завершенні дня всі побували на занятті вокального гуртка представленому Вакарюк Аурікою Тодорівною та гурківцями 5-9 класів. Керівник гуртка уміло підібрала вправи для розігріву та розвитку голосів талановитих учениць, а на кінець дійства представила справжню концертну програму.

Обговорення під час круглого столу пройшло емоційно, всі ділилися своїми позитивними враженнями.

ЗДНВР Чупрун В.Л.

 

 

Переглядів: 424 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024