П'ятниця, 19.04.2024, 08:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Жовтень » 18 » І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
08:26
І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

     Відбувся І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Полігоном гри стала територія Купського НВК. На урочистому відкритті були присутні Ілля Лопуляк – заступник голови Глибоцької РДА, Михайло Трошин – начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами оборонної, мобілізаційної роботи та з питань надзвичайних ситуацій апарату РДА, Ілля Гнатюк – голова Глибоцької районної організації товариства сприяння обороні України, Ярослав Холодюк – начальник відділення військового обліку Глибоцького ОРВК.

Учасники рою «Сіроманці» Старововчинецького ліцею, переможці минулорічних змагань, віддали останню шану загиблим повстанцям, поклавши квіти до Хреста Слави, який встановлений на місці, де колись знаходилась криївка повстанців. Захищаючи Українську Самостійну Соборну Державу, під час нерівних боїв, герої загинули.

У Глибоцькому районі такої масовості гра «Солік» («Джура») набула вперше. У змаганнях взали участь команди з 26 закладів освіти.

Загалом змагання видалися насиченими – і за подіями, і за кипінням пристрастей. Усі команди були добре підготовлені та налаштовані на перемогу.

Залікові змагання проходили з таких видів: «Впоряд» (стройова підготовка), силове змагання «Перетягування линви», «Воєнізована смуга перешкод», «Стрільба» (виконання стрільб з пневматичної гвинтівки), «Рятівник» ( надання першої медичної допомоги, «Добре діло» (конкурс на кращий звіт про доброчинні справи під гаслом, що виконувались відповідно до ідей принципів козацького лицарства).

Особливо вирували емоції на перетягуванні линви. Переможні крики та крики розпачу, гучна підтримка вболівальників, – все створювало дійсно дружню атмосферу змагань.

По завершенню змагань відбулось нагородження переможців. Перше місце виборов рій «Сіроманці» Старововчинецького ліцею, другу сходинку зайняв рій «Розвідники» Купського НВК, рій "Патріот" Глибоцького ліцею та рій "Патріот" Купського НВК №2, третє місце розділили між собою рої «Корчівецька Січ» Корчівецької ЗОШ та «Соколи» Стерченської ЗОШ, Кам'янської ЗОШ, Тарашанської ЗОШ, Станівецького НВК, Опришенської ЗОШ.

Серед закладів освіти І-ІІ ступенів перемогу здобув рій «Патріот» Горбівецької ЗОШ.

Справжній козацький дух та захоплююче видовище продемонстрували всі команди. Усі учасники гри отримали потужний гарт і багато позитивних емоцій від участі у патріотичних змаганнях. За цей час діти знайшли не тільки нових друзів, а й здобули безцінний досвід й яскраві спогади на все життя.

Хочеться вірити, що на теренах гри сформується нова генерація українців, сповнених мужності, відваги, рішучості, наполегливості та ініціативності.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Переглядів: 331 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024