Четвер, 25.04.2024, 15:54















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Червень » 2 » Майбутнє твориться сьогодні!
09:11
Майбутнє твориться сьогодні!

    Працьовиті , старанні та наполегливі – достойні слави і пошани. Щорічна традиція відзначення обдарованих дітей збирає своїх переможців в нашій Багринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Глибоцького району. Обдарованих дітей слід вшановувати, нагороджувати та стимулювати до підкорення нових вершин. Урочистості з винуватцями свята розділили методист науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін ІППОЧО Воскобойник  Юрій  Миколайович, завідувач кафедрі декоративно-прикладного мистецтва ЧНУ ім. Ю.Федиковича, член Національної спілки народних майстрів України, заслужений майстер народної творчості Курик Дмитро Миколайович,  начальник управління праці та соціального захисту населення Глибоцької РДА Лазоренко Степан Іванович, методист РМЦ управління освіти Лях Микола Георгійович.

       У 2013-2014 навчальному році учні школи брали участь у різноманітних олімпіадах, конкурсах, змаганнях, конференціях. Лиш невеликий перечень: всеукраїнські учнівські олімпіади з базових предметів, міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, міжнародний математичний конкурс "Кенгуру”, всеукраїнський учнівський фізичний конкурс "Левеня", всеукраїнська українознавча гра «Соняшник», міжнародна природознавча гра «Геліантус», міжнародний інтерактивний природничий конкурс „КОЛОСОК”, конкурси Інститута Розвитку Шкільної Освіти «Альбу», «Олімпус», «Мультест», «Іду з дитинства до Тараса»,  міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної вправності “Бобер” та інші. У всіх цих конкурсах учні школи здобули майже 550 грамот, дипломів, подяк, сертифікатів.

     У вітальній промові директор школи  подякував учням та педагогам  за виявлені завзятість, активність і працелюбство, волю до перемоги, які сприяли підвищенню іміджу школи та висловив упевненість, що юні учасники зустрічі постійно примножуватимуть свої знання та у недалекому майбутньому обов’язково використають їх на благо Буковини  та України. 

       Вітаємо переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів та змагань, які достойно захистили честь школи!

  

 

  

Переглядів: 686 | Додав: Bagrunivka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024